הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
טוב, אז נפל הפור והתקבלה ההחלטה. עכשיו נשאר רק ליישם...;maeq

החומרים- טסט דיבול חוריגון ליב 52 טמוקסיפן נולבדקס....מכיר את הכמויות הקשבתי לכל מילה שלכם ב5 חודשים האחרונים...

אלו השאלות...
1 מה צריך להיות כמות הליב 52 במהלך ה4 שבועות של הדי בול
2 האם יש בעיה להמשיך עם ה"ארקוקסיה" או שיש בו שילוב חומרים אסור?
3 הבנתי שאני צריך להעלות את כמות החלבון משמעותית עקב סינטזת חלבון גבוהה,
האם זה נכון גם לגבי פחמימות ושומן?
4 האם זה משנה מתי אני לוקח את הדי בול כלומר נניח ואני לוקח 3 פעמים ביום יש עדיפות לכדור ראשון על הבוקר?
5 מה דעתכם על שילוב של פרובירון במהלך הסייקל הזה( ולא אני לא מתכוון במהלך הPCT אלה הסייקל עצמו)

תרגישו חופשיים לתקן\ להעיר\ או סתם לתת כל עצה שעולה בדעתכם...פתוח לתיקון של בעלי ניסיון...

טמוקסיפן זה נולבדקס אתה צריך גם כלומיד

לפי מה שאני יודע ומימה שקראתי כאן באתר :
1. עד 10 כדורים ליום של ליב לחלק במשך היום
4.יש כאלה שמחלקים ויש כאלה שלוקחים שעתיים/שלוש לפני אימון
אני הייתי מחלק יותר עדיף כשבבוקר הגוף מקבל יותר טוב את החומר
ומחלק כמובן במשך היום כל 4-6 שעות כדור
5.כבר העירו פה שזה מיותר פרווירון ב PCT מכיוון שהוא אנדרוגן
וזה מאט את קצב ההתאוששות של הPCT

1. לא ידוע לי .
2. ארקוקסיה אם אני לא טועה זה תרופה לטיפול בפצעים במידה וזה מה שאני חושב שזה זוהי תרופה חזקה שמשפיעה על הכבד לא ממליץ לשלב כדורים איתה.
3. זה תלוי במאזן קלוריות שלך כעיקרון אם אתה רוצה לעלות במסה אתה חייב להיות במאזן קלוריות חיובי להעלות את כמות החלבון זה בטוח וגם פחמימה ושומן .
4.עדיף לחלק לדעתי .
5.אין צורך .
תעשה פיסיטי כמו שצריך .
ושוב לא ממליץ לערבב תרופות עם סטרואידים אקמול אופטלגין מדי פעם אם יש כאבי ראש בעקבות הסייקל זה לא נורא אבל ממש לא על דרך קבע שום תרופה זו דעתי .

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המהירה טמוקסיפן זה לא נולבדקס. בקשר לפרובירון אני יודע שלא לוקחים אותו בpct ולכן הדגשתי וציינתי שאני לא מתכוון בpct אלה במהלך הסייקל עצמו, שים יותר לב לשאלה פעם הבאה.

10 כד' של ליב זה סתם הרבה
תקרא את התוית של המוצר על המינון הרצוי
10 כדורים של ליב ליום זה לא הרבה
אם אתה רוצה שישאר לך כבד אחרי שהדיבול יאכל אותו
אני לא סתם כותב על פי דעתי , אלא מאנשים שיותר מבינים מימני
שכתבו כאן על זה מלא פעמים ...

א. תקרא את המדריך למתחילים.
ב. לא ברור מה אתה הולך לעשות, תלמד מהמדריך איך כותבים סייקל.
ג. תרגיש חופשי להריץ חיפוש.

לפותח הפוסט...הייתי מחכה טיפה עם הסייקל מן הכתוב נראה שאתה לא ממש מוכן וסגור על עצמך. ותיקון לכולם. טמוקסיפן זה השם הגנרי נולבהדקס זה שם של התרופה של אחת מחברות הפארמה שמייצרות טמוקסיפן

• פותח/ת השרשור
טוב, זה די היה מעצלנות אז אני ארשום לכם את זה ביותר פירוט...
1-10 טסט אנתת(בית מרקחת) 250*2 סה"כ 500 בשבוע כל 3 וחצי ימים.

2-6 דיבול 30 מ"ג כדור כל 4-6 שעות+ 10 כדורים מחולקים לאורך היום ליב 52

500 IU פרגניל מהשבוע השני לכל אורך הסייקל

שבועיים לאחר סיום הסייקל: נולבדקס40\40\20\20+ אחרי התיקון שלכם גם כלומיד 50\50\100\100

זה ניראה לכם יותר טוב? יופי...

עכשיו עדי, ישנה טענה של בחור שאני מכיר שאומר שכיוון שפרובירון בעצמו הוא סוג של חוסם אסטרוגן השילוב שלו בסייקל עם טסט הוא מאוד מוצלח...מה דעתך? אני חוזר ומדגיש!! לא בPCT אלה במהלך הסייקל עצמו!

10 כדורים ליב? למה כל כך הרבה?
פרווירון הייתי משלב רק אחרי הדיבול [יםםם אנדרוגנים נשמע לי מציק]

עזוב את הפרוירון. הסייקל נראה בסדר, ניתן לוותר גם על דיבול, מכיון שזה סיקל ראשון אתה תראה תוצאות גם בלעדיו, הוא אכן יתו לך קיק נחמד להתחלה, אבל רצוי לשמור אותו לסיקלים הבאים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה מישל... בשביל העשרת הידע שלי, יש סיבה מסויימת שאתה אומר לי לוותר על הפרובירון?

FB33 ככה טוענים החברה בפורום לגבי הליב 52...

יש לך טסט בדם אז לא תהיה בעיה עם חשק מיני. בנוסף, פרווירון הוא 17 אלפא, ז"א הוא רעיל לכבד. אומנם חלש מאוד, אך באמת שאין סיבה סתם ככה לקחת.
בסיקלים ללא חומר בסיס פרווירון הוא חובה, במידה ויש לך טסט, PCT נולבה + כלומיד בסוף הסיקל. כוריגון לאורך כל הסייקל מספיק.

נערך לאחרונה:
טוב, זה די היה מעצלנות אז אני ארשום לכם את זה ביותר פירוט...
1-10 טסט אנתת(בית מרקחת) 250*2 סה"כ 500 בשבוע כל 3 וחצי ימים.

2-6 דיבול 30 מ"ג כדור כל 4-6 שעות+ 10 כדורים מחולקים לאורך היום ליב 52

500 IU פרגניל מהשבוע השני לכל אורך הסייקל

שבועיים לאחר סיום הסייקל: נולבדקס40\40\20\20+ אחרי התיקון שלכם גם כלומיד 50\50\100\100

זה ניראה לכם יותר טוב? יופי...

עכשיו עדי, ישנה טענה של בחור שאני מכיר שאומר שכיוון שפרובירון בעצמו הוא סוג של חוסם אסטרוגן השילוב שלו בסייקל עם טסט הוא מאוד מוצלח...מה דעתך? אני חוזר ומדגיש!! לא בPCT אלה במהלך הסייקל עצמו!

סייקל נראה בסדר. תיקון לגבי ה PCT. על תתחיל אותו שבועים לאחר הסייקל יותר כמו 4-5 שבועות לאחר הסייקל כי אנטט זה אסטר ארוך ואתה לא רוצה להתחיל את הסייקל עם אנרוגנים בדם. ולדעתי עם אתה עושה 10 שבועות אז מומלץ לבצע taparing לטסט ככה תתאושש טוב יותר. לגבי פרווירון. או אמנם אורלי ואמנם רעיל לכבד (מצורה ממש מתונה אבל עם אתה כבר לוקח דיבול אז שווה לציין זאת) לדעתי הוא חומר טוב לא בגלל הסגולות שלו לחסום אסטרוגן (יש תרופות הרבה הרבה הרבה יותר טובות לזה) אלה בגלל היכולת שלו להוריד את רמות ה SHBG ובכך להעלות את רמות הטסט החופשי. עד כאן הכל טוב ויפה על הנייר. בפועל אני לא ראיתי לא על עצמי ולא אצל אחרים הבדל בתוצאות ככה שלדעתי זה מיותר. ניחוש מושכל שלי אני אומר שהסיבה היא שאולי יש עליה בטסט החופשי אבל זמן מחצית החיים שלו כל כך קצר שהוא עובר מטבוליזציה לפני שהוא נצמד לרצפטור. (הגוף יודע לווסת את זה בצורה יעילה מאוד) לסיכום ותר על הפרווירון! אתה רוצה להוריד את רמות האסטרוגן בסייקל לך על אנסטרוזול.

• פותח/ת השרשור
taparing זה ההורדה ההדרגתית? אם כן אתה כבר השני שממליץ לי על זה...
לגבי ה4-5 שבועות...אתה בטוח לגבי מה שאתה אומר? ובהנחה שכן התחלתי את הPCT שבועיים אחרי, תועלת מול סיכון? יש לציין שאין בעיה כלכלית ברוך ה'...

ועוד שאלה רק בשביל ההבנה הכללית שלי...בהנחה שאני ישתמש באנסטרוזול או כל חומר שמוריד רמות אסטרוגן, ההיגיון שלי אומר שזה יעלה למקסימום את השפעת הטסט על הגוף...במיוחד בסייקל ראשון...ויוריד קצת את האחוזים של הסכנה לג'ינו ועוד כל מיני תופעות אסטרוגניות...יש היגיון במה שאני אומר? או שאם עשיתי PCT כמו שצריך זה לא רלוונטי...?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית