הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משלוחים לארץ

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
הזמנתי חבילה לארץ של כול מיני רכיבי אלקטרוניקה, לא משהו כבד כול כך 2 קילו בערך.
הזמנתי מחברה ששולחת את זה לארץ דרך DHL, לפי החברה שקניתי ממנה המשלוח אמור לקחת 15 ימי עסקים. עברו כבר 20 ימי עסקים ולא קיבלתי את המשלוח.
פניתי לחברה והם אמרו לי שמבחינתם זה כבר הגיע לארץ.
איך אני יכול לברר במכס או בדואר אם החבילה שלי שם? יש לי רק את המספר מעקב של DHL.

DHL עצמם צריכים להגיד לך איפה נמצא החבילה בכל רגע נתון ובמידה ויש עיכובים למה ואיך פותרים אותם.
נראה שנפלת על פקיד מניאק תקשר שוב

17track גם אתר לאיתור.
בכל מקרה, בארץ הכל מעוכב, אני כבר למעלה מחודש מחכה למשלוח, וע"פ מספר המעקב הוא בארץ, וזאת כבר פעם שנייה אם לא שלישית שזה קורה.

• פותח/ת השרשור
על פי המעקב שלהם זה הגיע לארץ.
השאלה איך אני מאתר את זה בארץ...

קצת לא קשור לנושא אבל מישהו פה שמחכה למשלוחים גם נתקל בכאלה עיכובים ?
קיבלתי רק היום משלוח שנשלח מארה"ב ב20/10 ואני עוד מחכה לכמה דברים שנשלחו יותר משלושה שבועות-חודש

קצת לא קשור לנושא אבל מישהו פה שמחכה למשלוחים גם נתקל בכאלה עיכובים ?
קיבלתי רק היום משלוח שנשלח מארה"ב ב20/10 ואני עוד מחכה לכמה דברים שנשלחו יותר משלושה שבועות-חודש
אני, זה פשוט מטורף.
זה המון זמן לחכות, ע"פ מספר המעקב, כבר אחרי בערך 10 ימים המשלוח הגיע לארץ, מאז, הוא מתעכב.

האמת שהזמנתי תוספים החודש מארה"ב והם הגיעו תוך פחות משבועיים. אני חושב שזה קשור למיקוד החדש. הייתי מציע שלהזמנות הבאות שלכם תשתמשו במיקוד החדש.
כדי למצוא את המיקוד החדש צריך להיכנס לאתר דואר ישראל.

האמת שהזמנתי תוספים החודש מארה"ב והם הגיעו תוך פחות משבועיים. אני חושב שזה קשור למיקוד החדש. הייתי מציע שלהזמנות הבאות שלכם תשתמשו במיקוד החדש.
כדי למצוא את המיקוד החדש צריך להיכנס לאתר דואר ישראל.
שו מיקוד חדש? במה מדובר?

• פותח/ת השרשור
נגיד ויש לי מיקוד חדש, החבילה כבר נשלחה, מה אני עושה איתה?

המיקוד החדש עוד לא בתוקף.
http://www.israelpost.co.il/zipcode.nsf/demozip
אנו שמחים להודיעכם שבתאריך 5/12/2012, כ"א כסלו תשע"ג, נעבור
לשיטת המיקוד החדשה – מיקוד 7 ספרות. שיטת המיקוד החדשה תשפר
את תהליכי המיון והחלוקה של הדואר וכך תאפשר לנו לשפר את השירות
שאנו מעניקים לכם.
לנוחיותכם אפשר לראות מעכשיו את המיקוד החדש עבור כל כתובת.
באיתור המיקוד באתר הדואר יוקרן לצד המיקוד הקיים (5 ספרות) גם
המיקוד החדש (7 ספרות).

נערך לאחרונה:
אני הבנתי שאם תקפידו להשתמש במיקוד החדש כך הציפייה לחבילות מחו'ל תהיה קצרה יותר. אני לא יודע אם זה באמת יעיל יותר כרגע אבל שווה לנסות.
מצד אחד מאיביי הזמנתי חבילה שלקח לה יותר מחודש להגיע כשלפני חצי שנה +- הזמנתי את אותו הדבר והוא הגיע תוך שבוע בלבד. בשניהם השתמשתי במיקוד הישן.
ומצד שני הזמנתי תוספים מארה"ב,השתמשתי במיקוד החדש וזה הגיע מהר באופן יחסי. אני מבסוט ואין מה להפסיד.

לארץ זה תמיד מגיע בזמן. השאלה כמה הקקות בארץ עובדים לאט.

הזמנתי כ-12 הזמנות מחול ולהכל לוקח המון זמן.. ההזמנה התבצעה ב-7/10 חלק הגיעו בימים האחרונים ויש עוד כמה דברים קטנים שעדיין לא הגיעו..
הזמנתי נוזלים לסיגריה אלקטרונית והם אומרים שאי אפשר לשלוח משלוחים עם נוזל כרגע בגלל בדיקה מקיפה בסין..
נגיד ויש לי מיקוד חדש, החבילה כבר נשלחה, מה אני עושה איתה?
המיקוד החדש עוד לא בתוקף.
http://www.israelpost.co.il/zipcode.nsf/demozip
אנו שמחים להודיעכם שבתאריך 5/12/2012, כ"א כסלו תשע"ג, נעבור
לשיטת המיקוד החדשה – מיקוד 7 ספרות. שיטת המיקוד החדשה תשפר
את תהליכי המיון והחלוקה של הדואר וכך תאפשר לנו לשפר את השירות
שאנו מעניקים לכם.
לנוחיותכם אפשר לראות מעכשיו את המיקוד החדש עבור כל כתובת.
באיתור המיקוד באתר הדואר יוקרן לצד המיקוד הקיים (5 ספרות) גם
המיקוד החדש (7 ספרות).

אפשר ועדיף כבר עכשיו להשתמש במיקוד החדש..

טוב בוא נשפוך לכם קצת מידע מניסיוני
אז קודם כל משלוח DHL לא אקספקס מקבל מספר מעקב שמתחיל בGM עם מלא ספרות (10-12 לא זוכר בדיוק) את המספר מעקב הזה אי אפשר להכניס באתר דואר ישראל משום שהוא לא מספר מעקב בין לאומי ברגע שהחבילה יוצאת מהארץ הוא מקבל מספר מעקב בינלאומי
אז איך אני יודע מה המספר מעקב? המספר מעקב הבינלאומי מתעדכן באתר של DHL ברגע שהחבילה יוצאת מהארץ
לגבי משלוח DHL מאמריקה אני יכול להגיד לכם שזה משלוח מאוד ארוך משום שמאמריקה הוא מגיע לגרמניה ומגרמניה הוא עובר שום את תהליך המיון ונשלח לישראל
רק שהוא יוצא מגרמניה הוא מקבל את המספר מעקב הבינלאומי. אז למה הוא לא נשלח מהתחלה מאמריקה לישראל? משום שזה יותר זול לDHL לשלוח לגרמניה את החבילה ומשם למיין את כל החבילות ולשלוח לישראל (DHL היא חברה גרמנית)
אגב משלוח כזה יכול לקחת בין חודש לחודשיים וזאת ממש לא הגזמה

למי שיש עוד שאלות לגבי משלוחים יכול לשאול

טוב בוא נשפוך לכם קצת מידע מניסיוני
אז קודם כל משלוח DHL לא אקספקס מקבל מספר מעקב שמתחיל בGM עם מלא ספרות (10-12 לא זוכר בדיוק) את המספר מעקב הזה אי אפשר להכניס באתר דואר ישראל משום שהוא לא מספר מעקב בין לאומי ברגע שהחבילה יוצאת מהארץ הוא מקבל מספר מעקב בינלאומי
אז איך אני יודע מה המספר מעקב? המספר מעקב הבינלאומי מתעדכן באתר של DHL ברגע שהחבילה יוצאת מהארץ
לגבי משלוח DHL מאמריקה אני יכול להגיד לכם שזה משלוח מאוד ארוך משום שמאמריקה הוא מגיע לגרמניה ומגרמניה הוא עובר שום את תהליך המיון ונשלח לישראל
רק שהוא יוצא מגרמניה הוא מקבל את המספר מעקב הבינלאומי. אז למה הוא לא נשלח מהתחלה מאמריקה לישראל? משום שזה יותר זול לDHL לשלוח לגרמניה את החבילה ומשם למיין את כל החבילות ולשלוח לישראל (DHL היא חברה גרמנית)
אגב משלוח כזה יכול לקחת בין חודש לחודשיים וזאת ממש לא הגזמה

למי שיש עוד שאלות לגבי משלוחים יכול לשאול
לא תמיד, לחבילה שלי אין מספר מעקב בינלאומי, או שהוא לפחות לא מצויין באתר של DHL.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית