הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני הולך לעשות את הסייקל הבא, מה אתם חושבים עליו?

moshe1

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
סייקל ראשון , זמן סייקל 8 שבועות ,סוסטנון בזריקות פעמיים בשבוע כל זריקה 250מ"ל של חברת פארמה קום, + 2כדורים של טורינבול (כדורים לבנים)כל יום, פרגניל אני יתחיל שבועיים לפני הזריקה האחרונה, ואחרי שאני יסיים עם הפרגניל (קופסה אחד) שזה עם זריקות לכתף כל חמישה ימים עם מזרק אינסולין כמו שהבנתי, אני יתחיל עם pct נולבדקס כדור אחד לפני השינה. מה דעתכם ??😃

פרנג'יל מתחילים בשבוע השני של הסייקל...

למה ?
אתה גם מצטט מישהו ואתה אפילו לא יודע לבטא נכון את שם התרופה.
אשמח לקבל הסבר, מדוע אתה חושב שיש להתחיל מהשבוע השני.

פותח הפוסט, במדריך למתחילים מוסבר בצורה הכי ברורה כיצד יש לכתוב סייקל. אני מבקש לכתוב בצורה כמו שמצוין במדריך.

למה ?
אתה גם מצטט מישהו ואתה אפילו לא יודע לבטא נכון את שם התרופה.
אשמח לקבל הסבר, מדוע אתה חושב שיש להתחיל מהשבוע השני.

פותח הפוסט, במדריך למתחילים מוסבר בצורה הכי ברורה כיצד יש לכתוב סייקל. אני מבקש לכתוב בצורה כמו שמצוין במדריך.
תרשה לי. דבר ראשון מומלץ להתחיל כבר השבוע הראשון. אבל ניתן להתחיל כבר מהשבוע השני מכיוון שאטורפיה של האשכים או לכלופין השבתה של ציר ה HTPA זה דבר שקורה בין לילה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה. ומה לגבי הפרגניל איך אפשר לשמור עליו במשך כל הסייקל בלי שהוא יתקלקל או שפשוט יפסיק לפעול? כי לפי מה שרשמתם איך שמערבבים את הפרגניל הוא תקף ליום יומיים בלבד. יש איזשהו פתרון יצירתי לשמור עליו שיהיה טרי במשך כל הסייקל?? תודה רבה מראש.

הבנתי תודה. ומה לגבי הפרגניל איך אפשר לשמור עליו במשך כל הסייקל בלי שהוא יתקלקל או שפשוט יפסיק לפעול? כי לפי מה שרשמתם איך שמערבבים את הפרגניל הוא תקף ליום יומיים בלבד. יש איזשהו פתרון יצירתי לשמור עליו שיהיה טרי במשך כל הסייקל?? תודה רבה מראש.

פרגניל יהיה תקף ליומיים אם תשתמש במים שמגיעים איתו
כדי לשמור עליו לחודש תצטרך מים בקטריוסטטים

סייקל לא טוב לדעתי, סוסטנון להזריק פעמיים בשבוע זה לא אידאלי בכלל בגלל האסתרים הקצרים.
סוסטנון מזריקים יום כן יום לא, בדומה לפרופ.
אתה צריך לחשוב איזה סייקל אתה רוצה ארוך או קצר כי נראלי שאתה הולך על קצר אז בהתאם תלך על אסתרים קצרים (פרופ).
או שתעלה את הסייקל ל10 שבועות ותריץ טסט אנטט או שתשאר על 8 ותריץ טסט פרופ תאמין לי יהיה לך בהרבה יותר טוב נכנס מהר יוצא מהר.
עכשיו לגבי הטורינבול 2 כדורים ביום? 20 מג סה"כ? לא יתן לך כלום ושום דבר או שתעלה את המינון ל50 מילגרם (5 כדור) או שתוריד את החומר ותחסוך כסף אבל שתי כדורים ביום זה בדיחה ועוד שזה טורינבול שזה חומר חלש יחסית.
PCT שלך גרוע ביותר, מה זה כדור לפני שינה? אתה צריך לקחת שבועיים ראשונים 40 מ"ג (שני כדורים ליום) ואז אחרי שבועיים להוריד ל20 מ"ג (כדור ביום) ולהריץ עד סוף בPCT
כנל גם לגבי כלומיד להתחיל ב100 מ"ג שבועיים ראשונים ואחרי שבועיים להוריד ל50 ולהריץ עד סוף הPCT.
לפי דעתי הידע שלך שואף למינימום תקרא קצת יותר ותבין.
בהצלחה

היום בעייתי להשיג מים בקטרלים במצב כזה עדיף לחזור לפרוטקול הישן שבועיים ליפני הזריקה האחרונה להתחיל תכוריגון . אין אתר שלא הפכתי לחפש תמים ועד שמצאתי אחד הגיע לי מים סודיום האלה שלא שווים כלום !!

סייקל לא טוב לדעתי, סוסטנון להזריק פעמיים בשבוע זה לא אידאלי בכלל בגלל האסתרים הקצרים.
סוסטנון מזריקים יום כן יום לא, בדומה לפרופ.
אתה צריך לחשוב איזה סייקל אתה רוצה ארוך או קצר כי נראלי שאתה הולך על קצר אז בהתאם תלך על אסתרים קצרים (פרופ).
או שתעלה את הסייקל ל10 שבועות ותריץ טסט אנטט או שתשאר על 8 ותריץ טסט פרופ תאמין לי יהיה לך בהרבה יותר טוב נכנס מהר יוצא מהר.
עכשיו לגבי הטורינבול 2 כדורים ביום? 20 מג סה"כ? לא יתן לך כלום ושום דבר או שתעלה את המינון ל50 מילגרם (5 כדור) או שתוריד את החומר ותחסוך כסף אבל שתי כדורים ביום זה בדיחה ועוד שזה טורינבול שזה חומר חלש יחסית.
PCT שלך גרוע ביותר, מה זה כדור לפני שינה? אתה צריך לקחת שבועיים ראשונים 40 מ"ג (שני כדורים ליום) ואז אחרי שבועיים להוריד ל20 מ"ג (כדור ביום) ולהריץ עד סוף בPCT
כנל גם לגבי כלומיד להתחיל ב100 מ"ג שבועיים ראשונים ואחרי שבועיים להוריד ל50 ולהריץ עד סוף הPCT.
לפי דעתי הידע שלך שואף למינימום תקרא קצת יותר ותבין.
בהצלחה

אתה בטוח לגבי מה שאתה אומר על סוסטנון? תבדוק שוב את עצמך...

אתה בטוח לגבי מה שאתה אומר על סוסטנון? תבדוק שוב את עצמך...
אני בטוח 100 אחוז, בשביל לשמור על רמות שוות של ההורמון בדם אתה תצטרך להזריק EOD או לכל הרחוק כל יומיים, זה מה שמקובל לעשות.
שלא תבין ששתי זריקות בשבוע זה רע פשוט שאתה מזריק פעם ב3.5 יום אתה לא מנצל את האסתר הקצר שיש בסוסטנון.

לקוח מהנעוצים של - steroid.com:

First, let's remember that sust was originally designed (yes, designed, ie, created for a specific purpose) for HRT/TRT patients, where the propionate ester in sust would provides a quick burst, while the long and medium esters release throughout the week.

Next, a quick glance at the chemical composition of sust:

30 mg prop, 60 mg isocaproate, 60 mg phenylpropionate, and 100 mg decanoate. The total of which is 250mg.

Now, as we already know, release rate of the ester is determined by its weight (ie, the number of carbons in the ester). In the case of sust this is:

prop: 3, iso: 6, phenyl:9, and deca : 10.

So, the decanote ester is a pretty heavy ester and it makes up 100mg of sust with phenyl and iso close behind, which tells us, if it's not already clear, that injecting twice a week is quite satisfactory for sust.

If someone still isn't convinced, and wants to further press the issue by arguing again that the prop ester won't be "fully utilized" or it will be "wasted", I would refer them again to the structure of sust. Since the prop and phenyprop ester release in sust not separately, but concomitantly, their release for the first four days is strikingly similar to a sinlge ester test (again, making twice a week injection ideal for BB purposes!). And again, this is precisely why sust was originally designed the way it is.

The conclusion is that the argument for shooting sust EOD or ED because of the prop ester is actually just incorrect. Sust was designed to be injected once a week, twice a week is quite fitting for a BB, but EOD is simply a preference.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית