הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר באשדוד שפתוח בימי שישי ואפשר לשלם על כניסה חד פעמית

Shlomi1

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
יש כזה איפה שהוא באשדוד? מן הסתם לא להיום, אבל כאלה שפתוחים בימי שישי ולא מסובך מדי להגיע לשם באוטובוסים...
ושאפשר לעשות שם סקוואט, בנץ', דדליפט וכו'.

תודה רבה מראש.

סוואט סטאר במתחם רביבו שבתעשיה, פתוח כמעט תמיד ויש כניסה חד פעמית, רק שזה עולה איזה 80.
ללא יודע איזה עוד חדרי כושר יש שמותר בהם לעשות סקוואט ודדליפט ויש את האמצעים לכך.
גו אקטיב אל תתקרב!!!
קיי ג'ים בסדר, ספת לחיצה חרא וכלוב חרא, דדליםט דיי מפחיד לעשות כי הכל קיטשי ועדין!
תבדוק את אטלנטיס, תחפש טלפון בגוגל.😃
תבדוק גם מתנ"ס עוזיאל.

סקוואט ודדליפט בטוח אפשר, רק תוודא שיש כניסות בודדות, תחפש בגוגל ותתקשר.

מקווה שעזרתי 😃

• פותח/ת השרשור
המכונים שאמרת אלו מכונים שיש בהם כניסה חד פעמית, או שסתם נתת לי את השמות כדי שאני אבדוק?
וסוואט סטאר נחמד, אבל 80 שקל קצת יקר לי לכניסה חד פעמית...

עוזיאל קרוב מאוד לבית אבל לא נראה לי שאפשר לשלם על כניסה חד פעמית

בKGYM יש כניסה חד פעמית? אין לי בעיה עם חרא תנאים, וגם רק התחלתי SS אז הדדליפט שלי ברצפה אז אין לי בעיה עם תנאים לא טובים, רק עם המחיר.

"
סקוואט ודדליפט בטוח אפשר, רק תוודא שיש כניסות בודדות, תחפש בגוגל ותתקשר."

כמו שאתה יכול להבין מהמשפט הזה, אני לא יודע, רק ממליץ לך על מקומות שתתקשר ותברר אם יש או לא.
למה רק ימי שישי ולא להרשם קבוע?

מניסיוני הרב (הייתי כמעט בכל חדרי הכושר באשדוד),עוזיאל הוא המקום הטוב ביותר לסקוואט דדליפט ובנץ פרס,אם אני זוכר נכון אנשים נכנסו לשם ככניסה חד פעמית ב20 שקל,מקום אחלה,בKGYM חרא מקום לדעתי,בנץ באמת אי אפשר לעשות שם ואתה יכול להיכנס חד פעמי כל פעם ,כל פעם חד פעמית עולה 30 שקל.

• פותח/ת השרשור
סיפור ארוך... בקצרה, אני מתאמן במקום אחר רחוק מהבית וחוזר הביתה פעם בשבועיים, ככה שאני מפספס אימון באותו שבוע וחשבתי איך לסדר את זה.

תודה רבה על העזרה, אני אתקשר אליהם ואבדוק את האפשרויות שיש לי.

עריכה לענות על ההודעה של STAR:

באמת? מעולה! עוזיאל נמצא מטר מהבית שלי. איך אני יכול לסדר את זה שאני אכנס לשם חד פעמי? פשוט לדבר עם המאמנים? זה נהוג כאילו או שצריך איזה קומבינה או קשרים או משהו?

יש בחדרי כושר הגדולים, גם בסוואט אופציה לקנות כרטיסיה, ואז כל כניסה יוצאת הרבה פחות מחד פעמית(אבל עדיין בערך 40 שקל לכניסה)
בכל מקרה, עוזיאל זה הפתרון הכי זול שתמצא, וחבל לשלם על יותר מזה בשביל SS

בK GYM אי אפשר לעשות SS, אין מקום לבנץ' והכלוב גרוע, כנ"ל לגבי גו אקטיב(אין ספה לבנץ', כלוב גרוע)

• פותח/ת השרשור
יש בחדרי כושר הגדולים, גם בסוואט אופציה לקנות כרטיסיה, ואז כל כניסה יוצאת הרבה פחות מחד פעמית(אבל עדיין בערך 40 שקל לכניסה)
בכל מקרה, עוזיאל זה הפתרון הכי זול שתמצא, וחבל לשלם על יותר מזה בשביל SS

בK GYM אי אפשר לעשות SS, אין מקום לבנץ' והכלוב גרוע, כנ"ל לגבי גו אקטיב(אין ספה לבנץ', כלוב גרוע)

שאני רק אראה שאני לא מתבלבל, סוואט סטאר זה החדר כושר הגדול הזה שיש בסטאר סנטר איפה שהמקדונלדס והטיב טעם?
ושוב, עוזיאל מעולה בשבילי אבל השאלה שלי היא האם באמת אפשר לשלם שם על כניסה חד פעמית והם סבבה עם זה, כי ממה שאני זוכר לא הייתה להם אפשרות כזאת לפני שנתיים.

כן, זה סוואט סטאר, במתחם סטאר סנטר.
קיי ג'ים לא עולה 30 שקל, זה היה כך רק בזמן ה"מלחמה".

אם הייתי צריך לעשות בנץ', לא הייתי נכנס לקיי ג'ים גם חינם
סקוואט ופרס אפשר לעשות, דדליפט לא כ"כ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית