ייעוץ כיצד לשמור על ההישגים?

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
לפני שאשאל את שאלתי:
אני מתאמן באיגרוף תאילנדי מגיל 20.כיום אני בן 45,עד לפני שנה שקלתי 61 ק"ג.אימוני היו אלו:
3 פעמים בשבוע ריצה של 4ק"מ,קפיצה על דילגית כל יום 10 דקות,אימונים שכוללים קרבות(הרבה סיבולת וזה נבע גם מהרבה אירובי)והאימונים היו 4פעמים בשבוע למשך שעה וחצי.
לאכול הייתי אוכל אפשר להגיד כמעט בכל הזדמנות שהיתה לי ויש לציין שהייתי אוכל הרבה פסטה,אורז ועוף ולא הצלחתי להעלות במשק כי לא תיכננתי במיוחד.
מלפני שנה שהתחלתי להתאמן עם משקולות והורדתי את הריצות והדילגית וכן הורדתי ל-3אימונים בשבוע של איגרוף תאילנדי וזאת כדי להעלות במסת שריר.לקחתי אבקת עלייה במשקל וקראטין בשנה זו וכן עשיתי גם 2 סייקלים טובים כאשר הראשון היה אננטט עם טורינבול ובולדנון והשני טרן קצר עם נפוסים ואננטט.
בשנה זו עליתי 18 ק"ג.
עכשיו לאחר הרקע הכללי אני מציין שכל זה היה היות ובמרץ 2013 יש אליפות העולם באיגרוף תאילנדי בתאילנד ואני תכננתי להתחרות במשקל 75 ק"ג ולכן אני שואל כיצד הוכל לשמור על משקל זה ולהוריד עד 4ק"ג מקסימום כאשר עכשיו אני חוזר לריצה ולאימונים אינטנסיביים אולם אני ימשיך לאכול כפי שאכלתי עד היום כ-3500 קלוריות ליום עם אבקת חלבון ואין לי בעייה לעשות בהמשך עוד סייקל.משקלי עבודה בחדר הכושר יהיו עדיין במשקלים כבדים של 7 חזרות גם כן.
האם לדעתכם הוכל לשמור על המסה הרצוייה לי?

קח בחשבון שאם אתה מוסיף פעילות ארובית אינטנסיבית אתה תצטרך להעלות את הצריכה הקלורית שלך בהתאם על מנת לא לרדת במשקל!

• פותח/ת השרשור
adimenia אני סיימתי סייקל לפני שבועיים.עד מרץ יש לי עוד הרבה זמןהאם חודש לפני התחרות אתה ממליץ לי לקחת רק טסט כדי שלא תהייה ירידה במסה ובמשקל או שזה לא יעזור כי יש מרחק התאוששותמהסייל הקודם קצר מידי?

adimenia אני סיימתי סייקל לפני שבועיים.עד מרץ יש לי עוד הרבה זמןהאם חודש לפני התחרות אתה ממליץ לי לקחת רק טסט כדי שלא תהייה ירידה במסה ובמשקל או שזה לא יעזור כי יש מרחק התאוששותמהסייל הקודם קצר מידי?

אפשר לעשות את זה! כמובן בהתאם לבדיקות דם תקינות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית