הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר דני לקח ראשון ביוניברס!

מצב
השרשור נעול
אז יש לך חבר שהוא קודם כל ברמה מאוד גבוהה והביא תוצאות מרשימות. בנוסף, הוא או:
1. מוכשר בצורה מאוד יוצאת דופן, מה שכנראה נכון.
2. מחרטט אותך בשביל שתחשוב שסעיף 1 נכון.
3. שילוב של שניהם.
4. יש לו קשרים טובים שסייעו לו להשיג ספורטאי, שזו גם אופציה אפשרית בחלק מהמקרים.

1)יכול להיות
2)יכול להיות
3)יכול להיות
4)לא

וזה עדיין לא סותר את העובדה שדני משקיע כנראה הרבה יותר מ99% אחוז מהספורטאים המצטיינים בארץ

1)

וזה עדיין לא סותר את העובדה שדני משקיע כנראה הרבה יותר מ99% אחוז מהספורטאים המצטיינים בארץ

משקיע בתחרות יופי?
זה לא ספורט זו תחרות יופי בה הוא עולה עם תחתונים וקרם שיזוף ומנסה להרשים את השופטים עם השרירים שלו.
נכון שהוא עובד קשה מאוד בשביל הגוף אני מסכים לגמרי אבל בסופו של דבר זו תחרות יופי.

משקיע בתחרות יופי?
זה לא ספורט זו תחרות יופי בה הוא עולה עם תחתונים וקרם שיזוף ומנסה להרשים את השופטים עם השרירים שלו.
נכון שהוא עובד קשה מאוד בשביל הגוף אני מסכים לגמרי אבל בסופו של דבר זו תחרות יופי.

21754623.jpg

בסופו של דבר זה באמת תחרות יופי
אבל למה בילדינג זה לא ספורט וויט ליפטינג כן ?

• פותח/ת השרשור
איפה לעזעזל השמצתי את דני? לא השמצתי אף אחד, הוא זה שקרה לג'ודוקואים גייז, אבל לפי איך שזה באמת נראה..בודיבילדרים הם יותר...
אבל בגלל שאתה מבוגר ממני, אני מכבד אותך, אבל אתה מדבר שטויות במיץ. ✌️
ציטטת אנשים שהשמיצו והבעת הערצה לדברים שלהם. הינה דוגמה
מייצג את המדינה בכבוד עלאק
>>>על זה הגבת ב
עכשיו אני באמת לא מבין את העניין... אם האיש הזה והתחום הזה לא מעניינים אותכם או גורמים לכם לתחושת גועל/חלחלה/תיסכול וכדומה, פשוט אל תיכנסו לאשכול ואל תגיבו. למה כל הדיבור המגעיל הזה?
באותה מידה אני (אין לי שום דבר נגד WL בעצמי עשיתי SS כתוכנית ראשונה) אכנס לאשכול PR כלשהו ואומר משהו בסגנון שאלירמבו היה רושם (שאני ממש חולק על התוכן שלהן). מקווה שהבנת.

1)יכול להיות
2)יכול להיות
3)יכול להיות
4)לא

הקריטריונים לספורטאי מצטיין הם לא השקעה. מבחינתם תביא מדליה אולימפית בלי להתאמן ותקבל ספורטאי מצטיין. כל הזין.
אה, והוא לא משקיע כמו שחיינים, רוכבי אופניים, אצנים, טריאתלטים ובערך כל ספורטאי סיבולת. וזה גם לא רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
מפני שוויט ליטפטרים החליטו.. אה וכי יש את זה באוליפיאדה ובילדינג אין!
אגלה לכולם סוד קטן... הסיבה היחידה שהענף הזה אינו ענף אולימפי היא שאי אפשר להסתיר בו את העובדה שהמתחרים צורכים סמים. הוועד האולימפי היה מת להכניס ענף שהמצטלם טוב כמו זה.

הקריטריונים לספורטאי מצטיין הם לא השקעה. מבחינתם תביא מדליה אולימפית בלי להתאמן ותקבל ספורטאי מצטיין. כל הזין.
אז הינה הבנאדם לקח תארים בארץ של אלוף האלופים ועכשיו הוא גם לקח מקום ראשון ביוניברס. מר עולם. מכובד מספיק אני חשוב, לא?

אגלה לכולם סוד קטן... הסיבה היחידה שהענף הזה אינו ענף אולימפי היא שאי אפשר להסתיר בו את העובדה שהמתחרים צורכים סמים. הוועד האולימפי היה מת להכניס ענף שהמצטלם טוב כמו זה.

אז הינה הבנאדם לקח תארים בארץ של אלוף האלופים ועכשיו הוא גם לקח מקום ראשון ביוניברס. מר עולם. מכובד מספיק אני חשוב, לא?
כן. מספיק מכובד. אם תקרא מה כתבתי, אתה תראה אני לא מבקר את דני או את היציאה שלו מהצבא. ביקרתי את הזלזול של שני דניאל בספורטאים שהם מספיק טובים בשביל לקבל ספורטאי מצטיין, שהוא תיאר כ"להתחרות קצת באירופה ואתה משיג".
לא הגבתי על דני. ואין לי מושג מה זה אומר יוניברס וכל התחרויות האלה של הבילדינג אז אני אקח את המילה שלך, שהוא הביא הישג מרשים. אבל אני לא מבין בזה כלום.

הרבה יותר מרשים מבחינתי זה נאבא וIFBB אלוף האלופים

תסביר למה בילדינג זה לא ספורט,
ואני לא היחידי שחושב ככה!! כמה אנשים הסכימו איתו!! למה להיטפל רק אלי?

בוא תגיד לי אתה:
למה בילדינג זה לא ספורט וכדורגל כן?
למה בילדינג זה לא ספורט וטניס כן?
למה בילדינג זה לא ספורט וריצה כן?
למה בילדינג זה לא ספורט וקפיצה במוט כן?
למה בילדינג זה לא ספורט ושחיה כן?
למה בילדינג זה לא ספורט וקפיצה על טרמפולינה כן?
למה בילדינג זה לא ספורט וקרלינג כן?
למה בילדינג זה לא ספורט ובדמינטון כן?
למה בילדינג זה לא ספורט ושחיה צורנית כן?

ועוד משהו, בוא תגיד לי אתה מה ההבדל בין בילדינג לבין תחרות מלכת היופי?
אגלה לך סוד קטן.......אין

בוא תגיד לי אתה:
למה בילדינג זה לא ספורט וכדורגל כן?
למה בילדינג זה לא ספורט וטניס כן?
למה בילדינג זה לא ספורט וריצה כן?
למה בילדינג זה לא ספורט וקפיצה במוט כן?
למה בילדינג זה לא ספורט ושחיה כן?
למה בילדינג זה לא ספורט וקפיצה על טרמפולינה כן?
למה בילדינג זה לא ספורט וקרלינג כן?
למה בילדינג זה לא ספורט ובדמינטון כן?
למה בילדינג זה לא ספורט ושחיה צורנית כן?

ועוד משהו, בוא תגיד לי אתה מה ההבדל בין בילדינג לבין תחרות מלכת היופי?
אגלה לך סוד קטן.......אין

בואו אני אגלה לכם סוד- זה היה בנימה צינית
לדני לא מגיע להיות ספורטאי מצטיין כי הוא לא ספורטאי התהליך אולי זה ספורט אבל התוצאה-לעמוד על במה ולעשות שריר זאת תחרות יופי כמו שאמרתי קודם
אם כבר לייצג את המדינה אז לא בתור ספורטאי.
אני בספק אם מלכות יופי הולכות לצבא

בואו אני אגלה לכם סוד- זה היה בנימה צינית
לדני לא מגיע להיות ספורטאי מצטיין כי הוא לא ספורטאי התהליך אולי זה ספורט אבל התוצאה-לעמוד על במה ולעשות שריר זאת תחרות יופי כמו שאמרתי קודם
אם כבר לייצג את המדינה אז לא בתור ספורטאי.
אני בספק אם מלכות יופי הולכות לצבא
לעמוד על במה ולעשות פוזינג זה לא ספורט...

תסביר למה בילדינג זה לא ספורט,
ואני לא היחידי שחושב ככה!! כמה אנשים הסכימו איתו!! למה להיטפל רק אלי?
זה שבאדי בילדרים עובדים במכון לא הופך אותם לספורטאים, זה כמו שבחורות מתחרות מלכת יופי הולכות לספינינג או אנאערף בשביל להתחטב..
בסופו של דבר, בזמן התחרות שלהם הם עומדים כמו פסל על במה.

כל הכבוד לדני,באמת הישג עצום,(ובתור ישראלי זה זכותו ללבוש תדגל בגאווה, אין קשר לשירות צבאי) אם הוא ישפר תידיים והחזה, ,עם המבנה הגנטי שלו, הוא יהיה בלתי מנוצח, ויגיע עוד יותר רחוק...

לעמוד על במה ולעשות פוזינג זה לא ספורט...

זה שבאדי בילדרים עובדים במכון לא הופך אותם לספורטאים, זה כמו שבחורות מתחרות מלכת יופי הולכות לספינינג או אנאערף בשביל להתחטב..
בסופו של דבר, בזמן התחרות שלהם הם עומדים כמו פסל על במה.

התבלבלתי חח...התכוונתי לרשום למה בילדינג זה ספורט, בכל מקרה אני גם תומך במה שאתה אומר.

חשוב לי לציין, שלמרות כל הנאמר כאן עליו - יש לציין, את הזמן והמשאבים שהוא משקיע בתחום. צריכים משמעת עצמית ורצון, לא דבר טריוויאלי. ועל זה אני כן אומר כל הכבוד.

חשוב לי לציין, שלמרות כל הנאמר כאן עליו - יש לציין, את הזמן והמשאבים שהוא משקיע בתחום. צריכים משמעת עצמית ורצון, לא דבר טריוויאלי. ועל זה אני כן אומר כל הכבוד.
צודק - חבל שאי אפשר להביא לך מוניטין שוב;maeq

אה, והוא לא משקיע כמו שחיינים, רוכבי אופניים, אצנים, טריאתלטים ובערך כל ספורטאי סיבולת. וזה גם לא רלוונטי.
איך קבעת כזאת עובדה מטופשת סלח לי?
אם חצי מספורטאי הארץ היו מקריבים כמו שדני עצמו מקריב כבר מגיל 16 המצב בארץ היה נראה הרבה יותר טוב
אני מכיר שחקני כדורגל מקצוענים שלא משקיעים חצי ממה שדני או כל באדיבילדר משקיע..אמנם התחרות היא אינה ספורט-אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שאתה סובל הרבה מאוד ואתה חייב משמעת עצומה כדי להגיע לתוצאות טובות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית