נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
במקומו הייתי מעלה דגל של ישראל ודורך עליו במקרה הטוב..תרצו או לא-רק ככה הוא היה מקבל כותרת ומקדם את הספורט (במידה וזאת המטרה שלו)..כל הכבוד לדני,באמת הישג עצום,(ובתור ישראלי זה זכותו ללבוש תדגל בגאווה, אין קשר לשירות צבאי) אם הוא ישפר תידיים והחזה, ,עם המבנה הגנטי שלו, הוא יהיה בלתי מנוצח, ויגיע עוד יותר רחוק...
-המדינה לא שילמה לו שקל על ההכנות שלו,ובספק אם שלחה לו סמס בהצלחה
הדרך להצלחה שלהם כרוכה בספורט,כל מי שרוצה להתחכם ולהתעלם מזה לא יכול בסופו של דבר..זה שבאדי בילדרים עובדים במכון לא הופך אותם לספורטאים, זה כמו שבחורות מתחרות מלכת יופי הולכות לספינינג או אנאערף בשביל להתחטב..
בסופו של דבר, בזמן התחרות שלהם הם עומדים כמו פסל על במה.
תחרות היופי הזאת שונה בהרבה מאוד תחומים מכל תחרות יופי אחרת
המשאבים שנדרשים על מנת להתברג במקום טוב ב"תחרות יופי" הזו הם גדולים מאוד מכל תחרות יופי אשר משווים אותה אליה(אפילו שלפעמים נדמה לי-שזה אך ורק בתור הקצנה והלצה).
המשאבים שמפתח גוף מקצועי משקיע על מנת להתברג במקום טוב בתחרות היופי הנ"ל..לדעתי גדולים אפילו יותר ממה שספורטאי מקצועי משקיע.
רק להבהיר דברים-אני לא באדיבילדר ואני לא מתיימר להיות-נהפוכו-אני שונא את התחום מכיוון שהוא מלא במיתוסים טיפשיים ולא מבוססים..אבל לא יכול להתעלם ולא להעריך את ההשקעה המטורפת שכרוכה בלהיות באדיבילדר מקצועי.וזה מה שאני חושב שכל ספורטאי באשר הוא צריך להעריך..
וכן לא אכפת להם כמה התאמנת העיקר איך אתה נראה על הבמה-אבל,איך זה שונה מכל ספורט אחר? האם בכדורגל אכפת להם כמה פעמים התאמנת בשבוע או שנולדת עם זה?העיקר שתנצח..האם זה ככה בשחמט? כדורסל?
אם הג'ודאי הטוב ביותר באירופה עולה וילד בן 18 מפיל אותו מכיוון שמתאמן רק שנה-האם למישהו אכפת כמה הילד התאמן? לא.העיקר שהפיל ולקח מקום ראשון.אמנם דרך הנצחון היא שונה וחד משמעית בענפי הספורט,אך פה אני מדבר על כמות הפעמים שבן אדם משקיע בשבוע בשביל הספורט
ואל תנסו למכור לי את השטות שאי אפשר להחליט מי יותר טוב לפעמים ונוצרות מחלוקות לגבי המקום הראשון-ככה זה גם בכדורגל וכדורסל-מסי או רונאלדו...לברון או בריאנט? מי הכי גדול בכל הזמנים?
בסופו של דבר בכל הענפים הללו אנשים מחליטים-ככה גם בפיתוח גוף.
שוב אני לא טוען שזה ספורט-אבל ההשקעה של זה דומה מאוד (ולדעתי אפילו גדולה יותר) מאשר כל ספורט אחר-צריך להתאמן-להשקיע ולהקריב -בין אם זה כדי לעלות עם תחתון על הבמה או לרכב בצרפת בטורדה פרנס,זה משהו שכולנו צריכים להעריך
נערך לאחרונה: