הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזרקת פרגניל

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
או קיי, שאלה קצת בנאלית.

בעבר כשהזרקתי פרגניל (בבטן) הרגשתי תמיד צריבה במהלך הזריקה לבערך דקה אחרי סיום ההזרקה ואז זה היה נרגע.
הכנתי לי פרגניל גם הפעם, אתמול הזרקתי והרגיש לי כאילו להזריק מים - ללא שום תחושת צריבה, חום, עקצוץ כזה.

האם ניתן להסיק מזה שהפרגניל אולי הלך במקרר? (תוקף שלו זה עד 3-2014)
המקרר שלי לעיתים רחוקות נוטה לעשות בעיות ויום אחד המדחס מפסיק לפעול אז אני מנתק ומחזיר אותו חזרה לשקע, אבל זה לא ברמה של איבוד הקור הפנימי במקרר.

קיצור, דעות? האם להכין ולהזריק פרגניל חדש? האם זה לא אומר כלום?

או קיי, שאלה קצת בנאלית.

בעבר כשהזרקתי פרגניל (בבטן) הרגשתי תמיד צריבה במהלך הזריקה לבערך דקה אחרי סיום ההזרקה ואז זה היה נרגע.
הכנתי לי פרגניל גם הפעם, אתמול הזרקתי והרגיש לי כאילו להזריק מים - ללא שום תחושת צריבה, חום, עקצוץ כזה.

האם ניתן להסיק מזה שהפרגניל אולי הלך במקרר? (תוקף שלו זה עד 3-2014)
המקרר שלי לעיתים רחוקות נוטה לעשות בעיות ויום אחד המדחס מפסיק לפעול אז אני מנתק ומחזיר אותו חזרה לשקע, אבל זה לא ברמה של איבוד הקור הפנימי במקרר.

קיצור, דעות? האם להכין ולהזריק פרגניל חדש? האם זה לא אומר כלום?

אם המקרר לא מאבד את הקור אני לא חושב שזה נהרס..

אתה מזריק פרנג'יל בבטן תת עורי באמצע סייקל או בשביל דיאטה?

• פותח/ת השרשור
אה הבנתי, כי אני גם הייתי עושה תת עורי, אבל כל אחד אומר משהו אחר לא רוצה לבלבל אותך או משהו ...
יש כאלה שאומרים שזה הזרקה שרירית..

זה בסדר, אפשר גם וגם, זו לא פעם ראשונה שלי.

אביעד תקרא את ההוראות על הפרגניל כתוב שם למתן תוך שריר. ואתה מזריק לי תת עורי. שתהיה לי בריא! עם אתה מזריק פרגניל תת עורי אתה פוגם ביעילות הספיגה שלו ומנצל את ההורמון פחות טוב! מומלץ לתת לשריר! ולא אין לך מה לדאוג הדגריגציה של החומר לא קוראת בן רגע זה תהליך איטי!

• פותח/ת השרשור
אביעד תקרא את ההוראות על הפרגניל כתוב שם למתן תוך שריר. ואתה מזריק לי תת עורי. שתהיה לי בריא! עם אתה מזריק פרגניל תת עורי אתה פוגם ביעילות הספיגה שלו ומנצל את ההורמון פחות טוב! מומלץ לתת לשריר! ולא אין לך מה לדאוג הדגריגציה של החומר לא קוראת בן רגע זה תהליך איטי!

מממ טוב, ניתן לשריר למרות שזכור לי שפעמים קודמות נתתי בבטן והיה בסדר גמור.

את הפרגניל ניתן להזריק תת עורי וגם לשריר.
נשים בטיפולי פוריות לוקחות בדרך כלל בתת עורי
חיפוש קל בגוגל יפנה אותך לפורום של פוריות ששם מקבלים נשים וגברים טיפול בפרגניל שקיבלו אישור מהרופא לפוריות להזריק בבטן.
לגבי אם הספיגה של החומר יעילה יותר דרך השריר אין לי מושג.

מממ טוב, ניתן לשריר למרות שזכור לי שפעמים קודמות נתתי בבטן והיה בסדר גמור.

כתוב תוך שריר! ככה התרופה תוכננה לספק יעילות מירבית. עם תתן תת עורי זה פשוט יספג פחות טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית