הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טי שלוש וקלן

• פותח/ת השרשור R-o-i
  • פורסם בתאריך

R-o-i

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
בחיפוש אחר מידע על קלן
נתקלתי בכמה אתרים שממליצים לשלב את השניים יחד.

אין לי יותר מידי מאסה,
יש לי בסך הכל מותניים מרגיזות שאני רוצה להוריד.

מה אתם ממליצים ?

183
82 ק"ג
10 אחוז

מה לגבי טי שלוש לבד ?
בהתחשב בעובדה שאני רוצה להגיע לאזור ה 6-7 אחוז
לא איכפת לי כל כך מהמאסת שריר,
ואני עובד ברוטינה של קארב סייקל
6 ימי דילול, יום אחד העמסה.

תודה

מישל אני חולק עליך קצת
במינון מספיק ותזונה מתוכננת כמו שצריך קלן מספיק אנטי קטבולי בשביל לצמצמם משמעותית את ה"משרפה" של הטי שלוש ,ובנוסף מינון מתון של T3 יכול לעשות לו פלאים בלי לטמטם לו את הגוף יותר מדי.

מישל אני חולק עליך קצת
במינון מספיק ותזונה מתוכננת כמו שצריך קלן מספיק אנטי קטבולי בשביל לצמצמם משמעותית את ה"משרפה" של הטי שלוש ,ובנוסף מינון מתון של T3 יכול לעשות לו פלאים בלי לטמטם לו את הגוף יותר מדי.
מה ההגדרה למינון מתון של T3? יש מינון שישפיע (כמובן ביחס למשקל של אותו הבן אדם) ויש מינון שלא ממש יזיז משהו ופה צריכים טסט או משהו בסיגנון כדי לאזן את ה "קאטבוליות".

אתה על 10 אחוז ואתה רוצה להגיע ל 6-7 אחוז צר לי אחי אבל סייקל אחד של T3 לא יביא אותך לשם זה לא כדור קסם

• פותח/ת השרשור
בגדול אני יודע שעם הדיאטה שלי אני יכול להגיע

לאזור ה 9 אחוז
משתמש ב DREN מבודיבילדינג.קום

משם חשבתי לשלב קלן עם T3

פעם אחת בשלוש שנים האחרונות
בא לי להיות שוב על 6-7

לא יעבוד ?

חשבתי על סייקל כזה עם הT3
25/25/25/50/50/50/75/75/75/100/100/100/75/75/75/50/50/50/25/25/25

מה לגבי הקלן ?
אותו מינון ?

תודה
אחלה פורום.

אם אתה ממש תשמור על דיאטה ואימונים ויש לך מספיק זמן אז כן אתה תוכל אני רק אומר שלא תחשוב שזה שאתה על T3 אתה יכול לחפף בדיאטה ובאימונים זה קסם זאת הכוונה

מה ההגדרה למינון מתון של T3? יש מינון שישפיע (כמובן ביחס למשקל של אותו הבן אדם) ויש מינון שלא ממש יזיז משהו ופה צריכים טסט או משהו בסיגנון כדי לאזן את ה "קאטבוליות".

עד 100 מק"ג של T3 אפשר למנוע פירוק שריר מאסיבי רק בעזרת קלן ,אבל הקלן צריך להיות במינון יחסית גבוה.

• פותח/ת השרשור
עד 100 מק"ג של T3 אפשר למנוע פירוק שריר מאסיבי רק בעזרת קלן ,אבל הקלן צריך להיות במינון יחסית גבוה.

מצאתי באחד האתרים את הפירמידה הנ"ל

קלן-
40/40/40/60/60/60/80/80/80/100/100/100/80/80/80/60/60/60/40/40/40
T3 -

לוקחים אותם ביחד ?
על בטן ריקה ?
עם ארוחה ?
כל כמה זמן צריך לקחת ?

תודה רבה !!

מצאתי באחד האתרים את הפירמידה הנ"ל

קלן-
40/40/40/60/60/60/80/80/80/100/100/100/80/80/80/60/60/60/40/40/40
T3 -

לוקחים אותם ביחד ?
על בטן ריקה ?
עם ארוחה ?
כל כמה זמן צריך לקחת ?

תודה רבה !!

אין שום סיבה לא לקחת אותם ביחד
ובאופן כללי לוקחים חומרים אוראלים עם האוכל בשביל ספיגה טובה יותר.

דבר אחד שכחו לכתוב כאן,T3 נחשב לאחד החומרים המסוכנים לשימוש,מינון לא מתאים יפגע בתיפקוד בלוטת התריס ואז תאלץ לקחת את זה כל החיים.

דבר אחד שכחו לכתוב כאן,T3 נחשב לאחד החומרים המסוכנים לשימוש,מינון לא מתאים יפגע בתיפקוד בלוטת התריס ואז תאלץ לקחת את זה כל החיים.

לא לדבר שטויות אני מבקש זה אחד המיתוסים המופרכים ביותר שקיימים

מיתוס ? שטויות ? תקרא קצת ספרות מקצועית,אבל אם זאת הגישה כאן אז אין טעם להתווכח בכלל,יום טוב.
מנהלים דיון לגיטמי, אם יש לך הוכחה של ספרות מקצועית תציג אותה כאן על פני הפורום שכולנו נוכל ללמוד.

למה אנשים משתמשים עם קלן?אם אפילו muscular development, שמפרסמים סייקלים והמלצות, פרסמו מאמר על הנזק הפוטנציאלי שיש לחומר הזה על שריר הלב. למה להשתמש בו, בעיקר אם יש אלטרנטיבות בלי נזק לטווח ארוך, ושלא סוגרות את הרצפטורים, כמו אפדרין?

בקשר לשומן בבטן/מתניים, יתכן ויוהימבין יעזור לך יותר. יש שיטה שמתוארת כאן:
http://www.ironmagazine.com/article403.html

T3, ממה שקראתי, צריך לקחת בצורה קפדנית: להעלות מינון באיטיות, ולהוריד באותה איטיות.

Anabolics 2002 (William Llewellyn)

One should take caution if considering using this drug. Cytomel comes with an extensive list of warnings and
precautions which are not to be ignored. Side effects include, but are not limited to, heart palpitations, agitation,
shortness of breath, irregular heartbeat, sweating, nausea, headaches, and psychic/metabolic disorders. It is a
powerful hormone, and one that could potentially alter the normal functioning of the body if misused. When
administering CytomelB, one must remember to increase the dosage slowly. Generally one 25mcg tablet is taken
on the first day, and the dosage is thereafter increased by one tablet every three of four days for a maximum
dosage of 100mcg. This will help the body adjust to the increased thyroid hormone, hopefully avoiding any sudden
"shock to the system. The daily dose is also to be split evenly throughout the day, in an effort to keep blood levels
steadier. Women are more sensitive to the side effects of Cytomel than men, and usually opt to take no more
than 50mcg daily.
It is important to stress that a cycle should last no longer than 6 weeks and it should never be halted abruptly. As
slowly as the dosage was built up it should also be lowered, one tablet every 3-4 days. Taking Cytomel for too
long and/or at too high a dosage can result in a permanent thyroid deficiency. After doing such, one might need to
be treated with a drug like Cytomel for life.

תודה ל"PRUSER" שחסך לי את העבודה.. "Taking Cytomel for too
long and/or at too high a dosage can result in a permanent thyroid deficiency. After doing such, one might need to
be treated with a drug like Cytomel for life."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית