עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש גם פירות, אגוזים, תפו"א ודומיו חוץ מירקותאני לא כל כך מאמין שאפשרי להשלים קלוריות מירקות.
אני יודע שזה כתוב בכל מקום על הסוגי דיאטות האלה, שהפחמימות יגיעו מירקות.
זה אולי נשמע יפה כשזה כתוב כמשהו לא מעשי. כמה ירקות אפשר לאכול? אתה צריך לאכול המון בשביל שזה יהיה מקור אנרגיה.
אם אתה דל פחמימה זה אכן אפשרי, אבל פליאו לא מתיימרת להיות דיאטה דלה בפחמימה. (מן הסתם שלא מכוונים שם לאכול 300 גרם פחמימה ביום אבל גם לא כל כך מעט כמו 40).
זה לא נידון כבר מספיק?
כדי להתקדם באימוני כח חובה להוסיף פחמימות (לא להיות בדל-פחמימה) - כל מה שמוגדר "safe starch" שזה לכל הפחות תפו"א ובטטות
בנוסף אין בעיה עם אורז ופירות, ואם אין מניעה אז חלב.
לאימונים גליקוליטיים אין הכרח, כל עוד הגוף מקבל מספיק שומן (וכדאי הרבה) הוא "לומד" לנצל אותו לפעילויות אלו, יש כאלו שבכל זאת יעדיפו את התחושה עם פחמימות.
היו גם שבטי ציידים-לקטים שחלק ניכר מהתזונה שלהם הגיע מפחמימות או במקרים אחרים, תקופות מסויימות שבהם השתנו מרכיבי המזון (חילופי עונות וכו').
לנסות לחקות את האדם הקדמון זה מכשיל את המטרה, כאן לא מנסים לשרוד אלא לגדול ויש להתאים את התזונה בהתאם. כאן לא מפחדים מפחמימות (רק בחיטוב 😃)
למה?
אני שואל ברצינותככה!1
למה לא לאכול סלמון? הרבה חלבון והרבה שומן..
פה בארץ זה כמעט כפול 85ש''ח . אם אתה רוצה ללכת על קפוא אז זה יעלה 60-70. ואם אתה קונה במקום של פלצנים זה יכול להגיע ל120אוקיי... אני לא מעודכן במחירים בארץ.
בכל אופן פה זה עולה 8 יורו לקילו שזה די סבבה