הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקוואט 140.5 - 3X5

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
3 פלטות שכל אחת שוקלת 19.2 + 2.5 + 1.25 בכל צד. המוט שוקל 17.8.
שני סטים ראשונים מהצד, סט אחרון ב45 מעלות מאחורה. לצערי הכל מצולם מגובה נמוך והיו קצת הפרעות לצילום, אבל זה לא נורא.
אשמח לקבל ביקורת. עושה LB.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
(3 פלטות 👏)כל הכבוד על המשקל - מוניטין !!דרך אגב זה PR ?ואיזה תכנית אתה עובד עכשיו?
מוט 17.8?? פלטות 19 ?? מוזר, אני חייב מתישו למדוד אצלנו תפלטות והמוט במכון ...

• פותח/ת השרשור
נראה כאילו בשלב מסוים בבור אתה נופל....
אתה זה שפעם רץ מרתון ב 3:15 לא?
אממ... לא \:
הייתי רץ את הקצב הזה באיזור החצי מרתון עד לא מזמן. אף פעם לא רצתי מרתון ב3:15
(3 פלטות 👏)כל הכבוד על המשקל - מוניטין !!דרך אגב זה PR ?ואיזה תכנית אתה עובד עכשיו?
מוט 17.8?? פלטות 19 ?? מוזר, אני חייב מתישו למדוד אצלנו תפלטות והמוט במכון ...
כן זה PR אבל זה לא כזה דרמטי, זה עולה כל אימון שני...
כן המוט הוא כביכול אולימפי, והפלטות הן של 20 אבל שקלתי את כל הציוד כי ראיתי שזה לא הגיוני שכשאני מחליף בין שני סוגים של פלטות 10 בפרס ההבדל הוא תהומי... וגיליתי כמה כל דבר שוקל. אגב בין הפלטות של ה10 בשני הסטים ההבדלים דיי גדולים - סט אחד 10.1 וסט אחד 10.9 אם אני זוכר נכון. זה 1.6 קילו הבדל בפרס - וכשאתה עושה PR אתה קולט.

לגביי תוכנית אני עושה SS עם קצת הנפצות (תרגילי עזר) אבל לא מעלה משקל בסקוואט באימון של הדדליפט, ובפרס מעלה כל שני אימונים.

כל הכבוד! 😃
מוניטין
תודה רבה

נערך לאחרונה:
נראה טוב, עושה רושם שאתה טיפה מרפה בתחתית כדי להגיע ליותר עומק ממה שאתה באמת צריך (היו חזרות שלא עשית את זה וזה נראה בסדר גמור) וגורם למשקל שלך לעבור טיפה קדימה.
חוץ מזה נראה אחלה. עבודה יפה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה

נראה טוב, עושה רושם שאתה טיפה מרפה בתחתית כדי להגיע ליותר עומק ממה שאתה באמת צריך (היו חזרות שלא עשית את זה וזה נראה בסדר גמור) וגורם למשקל שלך לעבור טיפה קדימה.
חוץ מזה נראה אחלה. עבודה יפה.
אגב זה גם מה שאמרו לי המאמנים המוסמכים של ריפ בפורום שלו כשהעליתי סרטון טכניקה של הסקוואט לא מזמן אבל עם משקל יותר נמוך. זה בדיוק אבל בדיוק מה שהם אמרו. אתה לא פראייר! תודה רבה על הביקורת 👑
מוניטין על האבחון 🙌

כול הכבוד נראה חזיר רציני.
אם אתה עושה LB אז שים לב שאתה יושב יותר מידי על הבירכיים אתה משתמש במה שנקרא אצל המשקולנים "קפיץ" אתה נופל על הבירכיים ומשתמש באפקט מתיחה שלהם בשביל לעלות. אם אתה כבר משתמש בזה תעשה HB.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד
הסקוואט טוב
חיכיתי לתגובה שלך, שמח לשמוע! תודה רבה.

כול הכבוד עבודה יפה
תודה רבה 😃

כול הכבוד נראה חזיר רציני.
אם אתה עושה LB אז שים לב שאתה יושב יותר מידי על הבירכיים אתה משתמש במה שנקרא אצל המשקולנים "קפיץ" אתה נופל על הבירכיים ומשתמש באפקט מתיחה שלהם בשביל לעלות. אם אתה כבר משתמש בזה תעשה HB.
מה הסיכוי שיש לך מאמר או משהו מפורט על הנושא הזה? אני מאוד אשמח לקרוא על זה, מעניין אותי. אני לא יודע על זה הרבה...
בכל אופן תודה רבה על הביקורת! אתה לא הראשון שאומר לי את זה אגב. תודה רבה ;a2gasg

ה"קפיץ" זה מה שDave Grohl הסביר לך.
הרעיון של הטכניקה הזאת היא שאתה מתחיל לרדת ובשלב מסוים אתה נופל לבור. הנפילה היא לא חסרת שליטה לחלוטין אלה שאתה פשוט מרפה כמה שיותר כדי לרדת מהר ובעוצמה לתוך הבור. מה שקורה זה שאתה דוחף את הבירכיים קדימה וזה מותח אותם. המתיחה הזאת מביאה לך כוח בעלייה.
בדרך כלל משקולנים משתמשים בזה כי האפקט הזה עוזר לצאת מהקלין.
תסתכל למשל איך הוא עושה פה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית