הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש לכם המלצות לסדרות טובות?

פינגווין

משתמש פעיל
823
92
נק' מוניטין:
517
823
92
ראיתי את אלה בינתיים
OZ
סופרנוס
משחקי הכס
דקסטר
ספרטקוס
האוס
איך פגשתי את אמא
חברים
קליפורניקיישן

אני חושב להתחיל לראות המתים המהלכים, יש משו יותר טוב?

המפץ הגדול - קומדיה
אבודים - חובה!!
איש משפחה - קומדיה
סאות פארק - קומדיה
חסרי בושה - דרמה - חובה!
psych (בניחוש חוקר) - קומדיה/דרמה סדרה חמודה.

בנוסף למה שרשמו פה...

שכחתי לרשום , ראיתי תודה 😃

הנה עכשיו אני בפרק ראשון...אני לא אוהב סדרות אימה אבל אני ינסה...
זה יותר מתח מאימה אני גם לא אוהב אימה ...
Breaking Bad
Family Guy
Homeland
בריקינג באד התחלתי לראות לפני כמה שבועות אחת הסדרות המשעממות ונמתחות... מצטער שהתחלתי לראות אותה בכלל
וחוץ מזה הומלנד מומלץ ביותר

זה יותר מתח מאימה אני גם לא אוהב אימה ...

בריקינג באד התחלתי לראות לפני כמה שבועות אחת הסדרות המשעממות ונמתחות... מצטער שהתחלתי לראות אותה בכלל
וחוץ מזה הומלנד מומלץ ביותר

הרבה אומרים את זה בהתחלה על ברייקינג בד..אחרי שרואים הכל באמת שנשארים עם פה פעור, הרבה תחכום של הכותבים..פשוט סדרה גדולה באמת

אני בעונה 3 שעמום מוות
אני מסכים איתך, אבל זה שווה את זה. עונה 4 ו5 (החצי ששודר) פשוט EPIC, אם תשרוד את סקיילר (היו מצבים שאיך שהיא הייתה מדברת הייתי נרדם ומשלים את הפרק אחר כך) אתה תשמח שהגעת לעונות 4-5.

לפותח האשכול - שובר שורות / המתים המהלכים, בקשר למתים המהלכים עונה 1 טובה, עונה 2 לא משהו אבל עונה 3 בנתיים אדירה.

סיינפלד?!?!?! 😵
הסדרה הראשונה שעלתה לי לראש. למרות שבזמן האחרון נהיה יותר ויותר קשה למצוא פרקים באינטרנט..

חוץ מזה יש לך את אבודים וסאות'פארק שהן קלאסיקות
(בשביל באמת ליהנות מאבודים אתה צריך לחשוב כמו אדיוט ולהתעלם מכל הסתירות שם, אבל זה שווה את זה)

הרבה אומרים את זה בהתחלה על ברייקינג בד..אחרי שרואים הכל באמת שנשארים עם פה פעור, הרבה תחכום של הכותבים..פשוט סדרה גדולה באמת
מחזק.
עונה ראשונה טובה ואחרי זה יש ירידה כי זה נראה כאילו אין לאן להמשיך עם הסיפור אבל באמת שהכל מחושב... שווה לראות את הכל בשביל להבין מה באמת הולך שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית