נק' מוניטין:
92
- 572
- 6
האם אני יכול לחבר למחשב כל סוג כרטיס שהוא DDR2 או שיש סוגים של DDR2 שרק חלק מהם אני יכול לחבר למחשב?
תודה ;)
תודה ;)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא. הזכרונות יעבדו יחד, רק שהתדר שלהם יעבוד לפי התדר הנמוך ביותר.זה צריך להיות תואם גם במהירות וגם בסוג הכרטיס (לניידים זה so-dimm).
יש זכרונות שיעשו בעיות עם המחשב כשהם יעבדו בתדר יותר נמוך, בייחוד אם הם הרבה יותר חדשים.זה לא. הזכרונות יעבדו יחד, רק שהתדר שלהם יעבוד לפי התדר הנמוך ביותר.
חוץ מזה, אתה לא יכול לבחור איזה DDR שבא לך, אתה צריך לבדוק קודם כל שהוא תואם ללוח אם (גם מבחינת הDDR וגם מבחינת התדר המקסימאלי).
של DDR2? לא מכיר כאלו. צוואר בקבוק במערכות זה כלל אצבע (כמו בתזמוני שעון)...יש זכרונות שיעשו בעיות עם המחשב כשהם יעבדו בתדר יותר נמוך, בייחוד אם הם הרבה יותר חדשים.
כן בדקתי ויש לי DD2 אני פשוט רוצה להוסיף זכרון 😃זה לא. הזכרונות יעבדו יחד, רק שהתדר שלהם יעבוד לפי התדר הנמוך ביותר.
חוץ מזה, אתה לא יכול לבחור איזה DDR שבא לך, אתה צריך לבדוק קודם כל שהוא תואם ללוח אם (גם מבחינת הDDR וגם מבחינת התדר המקסימאלי).