בדיחה ששמעתי אתמול במועדון מאיזה ליצן

• פותח/ת השרשור Genom
  • פורסם בתאריך

Genom

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
47
132
0
בקיצור הייתי באולטרסאונד (היה חרא של הפקה אם מדברים) בקיצור איזה אחד שם נדבק אומר לי שאני נראה בקושי מתאמן חחח ושאני לא מר ישראל בכלל ואיתי בושרי (מר ישראל החטוב) הרבה יותר גדול ממני שזה עוד בדיחה מצחיקה שהוא אמר חחחח עוד אומר לי שאני 22 אחוז שומן הטמבל חחח התחלתי לרדת עליו (-: חחח הבן אדם הזה היה כל כך שיכור שהוא מתחיל להשוות לי את הגוף שיש לו (שהוא נראה בקושי מתאמן חצי שנה) לגוף שלי חבר שלי כמעט חילק לו כמה סטירות שם

תאמינו לי אנשים מפגרים יש במדינה המסריחה הזאת קנאים כולם
אני אבל לא נראה לי שאחזור להתחרות כל הרמה פה בארץ ירודה בתחרויות ואין כסף אין תמיכה אז חבל על המאמץ

עזוב אותך שטויות,אתה יודע טוב מאוד מה אתה שווה
ונגעת לי בנקודה רגישה ,אם עוד בן אדם אחד יגיד שאיתי בושרי הוא "מפתח גוף" אני אמצא את עצמי שוב עם קצין מבחן...להיות חטוב ב70 קילו על מטר 80+ זה לא חוכמה וזה לא פיתוח גוף ,אני רוצה לראות את הנקניק הזה עולה איזה 10 קילו ואז מתחרה.

בקיצור הייתי באולטרסאונד (היה חרא של הפקה אם מדברים) בקיצור איזה אחד שם נדבק אומר לי שאני נראה בקושי מתאמן חחח ושאני לא מר ישראל בכלל ואיתי בושרי (מר ישראל החטוב) הרבה יותר גדול ממני שזה עוד בדיחה מצחיקה שהוא אמר חחחח עוד אומר לי שאני 22 אחוז שומן הטמבל חחח התחלתי לרדת עליו (-: חחח הבן אדם הזה היה כל כך שיכור שהוא מתחיל להשוות לי את הגוף שיש לו (שהוא נראה בקושי מתאמן חצי שנה) לגוף שלי חבר שלי כמעט חילק לו כמה סטירות שם

תאמינו לי אנשים מפגרים יש במדינה המסריחה הזאת קנאים כולם
אני אבל לא נראה לי שאחזור להתחרות כל הרמה פה בארץ ירודה בתחרויות ואין כסף אין תמיכה אז חבל על המאמץ

שמע בנאדם שלא רואה אותך בלי בגדים ורואה אותך עם נוזלים אתה אכן נראה באזור ה-20% אין מה לעשות, לא כל אחד יודע מה זה נוזלים ..

אולטרסאונד בלע, לא הגיע הזמן ללכת למקומות איכותיים?

• פותח/ת השרשור
אולטרסאונד בלע, לא הגיע הזמן ללכת למקומות איכותיים?
אל תדאג יש סיכוי גבוה יום שישי הזה האומן 17 (-:

ובקשר לבן אדם אני מניח בגלל שהוא ראה אותי בחושך אז הוא בלבל את השכל ככה אבל פעם הבאה שבן אדם כזה ידבר עלי בכזאת דביליות זה כבר לא יגמר רק בקללות

חח עם כל הכבוד לאיתי בושרי אנחנו קצת 2 אנשים שונים הוא בכלל בקטגורית פיטנס ואני יותר לכיוון משקל כבד בפיתוח גוף (-:

• פותח/ת השרשור
איתי בושרי סתם שחיף שמזריק וזאת התוצאה...
חחח מצחיק שבחו"ל אנשים מגיעים לכאלו דברים טבעי ואף יותר רק בארץ צריכים חומרים בשביל לנצח בקטגורית נשים אופס סליחה פיטנס
טוב ככה זה כל מי "שעובד" עם גיל נראה כמו מה שיוצא לי מהתחת

ובקשר לבן אדם אני מניח בגלל שהוא ראה אותי בחושך אז הוא בלבל את השכל ככה אבל פעם הבאה שבן אדם כזה ידבר עלי בכזאת דביליות זה כבר לא יגמר רק בקללות

חח עם כל הכבוד לאיתי בושרי אנחנו קצת 2 אנשים שונים הוא בכלל בקטגורית פיטנס ואני יותר לכיוון משקל כבד בפיתוח גוף (-:
תלך לליין שיש שם ביום חמישי "ברלין"

אתה קורא לזה מקום איכותי... טוב...

• פותח/ת השרשור
אני אוהב האוס ואלקטרו וכן האומן זה מקום איכותי הרבה יותר ממה שיש באיזור חיפה זה בטוח
TLV והאומן 17 זה המקומות אבל הרבה הומואים יש שם
אני לא מדבר איתך על הליינים של הילדים אלא על המבוגרים

את האמת זה כל אחד מה שהוא אוהב וזה גם תקופות, לי היו תקופות של מסיבות בירה ונשירה, תקופות של מסיבות קיבוצים (בירה וסנדלים) ועכשיו זו תקופה של תל אביב והאזור (בעיקר דאנס בארים אבל סלקציונים לערסים וקוקסינלים), למרות שתמיד תמצא כאלה.

חחחחחחחחחחח איזה בן אדם עלוב!
באמת שעצוב לשמוע כמה שהאנשים שמכירים את הפיתוח גוף בישראל יותר מטומטמים ודפקטים מאלו שלא מכירים אותו בכלל!
איתי בושרי סה"כ מר פיטנס,כמעט 2 מטר על 70 קילו?פיטנס בלבד,אני שונא מר פיטנס זאת לדעתי תחרות מטומטמת לאנשים שפשוט לא יודעים לעלות במסה.
בכל מקרה אם הייתי איתך במועדון הבן אדם הזה היה מקבל את המכות של החיים שלו והערב היה נהרס כי אני לא יכול לשמוע מטומטמים כאלו שאני עצבני.

חחחחחחחחחח מזכיר לי איזה טינופת מגדרה שאיתי ואם מושון בקורס שחי בסרט שהוא 5% שומן וכולו ערס מסריח מסיגריות אם רמת השכלה של זבוב,שהדבר היחידי שבא לי לעשות שאני רואה אותו זה לקחת את המקרן של המרצה ולנפץ לו את זה על הראש ולזרוק אותו מהחלון.

ואני אוסיף להודעה הזאת אסף שאתה לא רואה את איתי בושרי או אף אחד מהנציגים של ישראלקקי ממטר ושילכו לעזאזל כל האפסים האלו ממר פיטנס.

לתת מחמאות כאן בארץ למישהו שמתאמן ונותן את כל כולו למשהו שהוא אוהב זה בלתי אפשרי
כמה אנשים כאלו אני רואה כל יום לפעמים אני גם שומע אותם בזמן שאני מתאמן ואז בזמן אימון אני נותן את הצעקה של החיים שלי ומקלל את הבני ***** האלו
זה באמת אחד הדברים שאין לי סבלנות לשמוע ואני נדלק ישר

לתת מחמאות כאן בארץ למישהו שמתאמן ונותן את כל כולו למשהו שהוא אוהב זה בלתי אפשרי

1111 מחזק אותו דבר קורה לי שרואים אותי ברחוב או בכל מקום אחר ישר עושים לי "הכל אסטרואידים" "זה לא אמיתי" יש לי דבר אחד להגיד לכל הקוקסינילים\יפי הנפש האלה שיילכו לחפש מי ינענע אותם!!!!

לא מבין מה אתם מתעצבנים, הרי זה ידוע שהכל מקנאה אני הייתי ממשיך להסתלבט עם אותו האחד והייתי זורם איתו עם מה שהוא אומר כדי שירגיש שהוא טמבל ויגיד "מה הוא טמבל מה הוא מסכים איתי?"
עצם זה שאתם מפנים אל אותם האנשים צומת לב ויורדים עליהם עושה להם טוב על הלב כי הם השיגו את מה שהם רצו (לעצבן אותכם).
יש לי אין ספור חברים שאומרים "אוי לא זה עוד 15 קלוריות לתפריט מה תעשה" אז אני עונה ב " אין לא אוכל אחי זה משמין"
וכל מיני שטויות כאלו, זה לא ממש מפריע לי ולא ממש מזיז לי, אנשים סה"כ רוצים את המוטיבציה שיש לכם כדי להתחיל להתאמן אפילו לא אומר להתקדם אלא רק באמת ללכת את ה3-4-5 פעמים הללו לחדר כושר זה מה שאין להם וכנראה שבחיים לא יהיה להם.

לא מבין מה אתם מתעצבנים, הרי זה ידוע שהכל מקנאה אני הייתי ממשיך להסתלבט עם אותו האחד והייתי זורם איתו עם מה שהוא אומר כדי שירגיש שהוא טמבל ויגיד "מה הוא טמבל מה הוא מסכים איתי?"
עצם זה שאתם מפנים אל אותם האנשים צומת לב ויורדים עליהם עושה להם טוב על הלב כי הם השיגו את מה שהם רצו (לעצבן אותכם).
יש לי אין ספור חברים שאומרים "אוי לא זה עוד 15 קלוריות לתפריט מה תעשה" אז אני עונה ב " אין לא אוכל אחי זה משמין"
וכל מיני שטויות כאלו, זה לא ממש מפריע לי ולא ממש מזיז לי, אנשים סה"כ רוצים את המוטיבציה שיש לכם כדי להתחיל להתאמן אפילו לא אומר להתקדם אלא רק באמת ללכת את ה3-4-5 פעמים הללו לחדר כושר זה מה שאין להם וכנראה שבחיים לא יהיה להם.

בידיוק

הנה דוגמא:
נגיד קורה מצב כזה:

בבית ספר/רחוב/מכון/פאב/וכדומה - אידיוט אחד: "מה כל הניפוח הזה לא שווה בכלל... אתה לוקח אסטרואידים נכון?"

3 אופציות: - תשובה אחת נכונה
א."כן, בטח" (ואפשר להוסיף פה משו שנון אבל פשוט אומרים כן ונגמרה השיחה)
ב.לנסות להסביר לגיי מה זה אבקות ניפוח אבל חבל על הזמן (רמז גס)
ג. "לא, אבל אני לוקח את אמא שלך לסיבוב כל לילה, נמאס לי אתמול שהייתי היה תור ענק אז ביקשתי הנחה על עוגמת הנפש אבל לא קיבלתי אבל בכל זאת פירקתי אותה עד שהיא בכתה"

תזכרו כמו שתמיד מומלץ עפ"י סטטיסטיקות אם יש ספק לך על ג'

חחחח כשמישהו אומר דבר כזה כמו :זה הכל אבקות ניפוח/סטרואידים זה כלום זה לא שריר
הכי פשוט זה להציע להם ללכת מכות ראש בראש ואז הם מבינים כמה מפגרים הם יוצאים....
מה שמזכיר לי איזה אחד במכון בא אלי ומצביע לי על בחור ממוצע ביותר חטוב שמתאמן איזה כמה חודשים[1.80 על 65-70 קילו ועושה לי: "אחי תגיד הוא על סטרואידים? תראה איך רואים אצלו ת'שריר]
עכשיו...תאכל'ס מפה אפשר להבין כמה הטיפשות בארץ חוגגת ולא להתעצבן....אבל כשזה מגיע לרמה של מה שהאפס ההוא עשה לך......פה אפשר להרביץ חזק מאוד 😃

מה שיפה שכל אלו טוחנים עוגות לידך ושתייה מתוקה (שבכלל לא מודעים לכמות הקלוריות שיש בה), בוכים על הכרס (מאשימים את החילוף חומרים)ולא נוגעים בלחם כי זה "משמין"

כול מה שנאמר פה נכון. פשוט נמאס מכול אלה שמנסים לבאס ולדכא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית