הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין ועליה במסה בזמן חיטוב

ilan_grs

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
שלום חברים, מתחולל אצלי איזה משהו מוזר בגוף....

אני בחיטוב ואני צורך קריאטין ובשבועיים האחרונים עליתי 2 קילו..
יש לציין שיש לי גנטיקה טובה מאוד לעליה במסה, נוסף על כך יש לציין שהתחלתי חיטוב בלי לעשות מסה לפני כן מפני שאני "גדול" מטבעי ולא רציתי יותר ממה שיש, ובנוסף לכך מסת השריר שלי הייתה גדולה יותר ממה שהיא עכשיו כשהייתי מתאמן בתור נער. בתהליך החיטוב כמעט ולא עבדתי על פלג גוף עליון בגלל דלקת ארוכה בכתף שעברה בדיוק לפני שבועיים ובשבועיים האלה הכנסתי אימוני פלג גוף עליון.

מה יש לכם להגיד בנושא??? עליתי מסת שריר או שאני משלה את עצמי ואתמול בערב חג הכנסתי יותר מדי מצה ✌️

1. לא עולים על המשקל לאחר ארוחת חג מרובת נתרן ופחמימות
2. קריאטין סופח נוזלים, מין הסתם שתעלה במשקל
3. אם אתה מתאמן מתחיל (הכוונה חודש - חודשיים מרים משקולות) או שאתה שמן מאוד (מה שאתה כנראה לא) תיתכן עלייה במסת השריר.

• פותח/ת השרשור
אוקיי.. החלטתי ללכת על בטוח ולמדוד היקפים, איך אני עושה את זה מדויק? אני מבין שזה עם סרט מדידה כן אבל אם זה טיפה מתוח יותר או משוחרר יותר (התפיסה) ואיך מודדים? מהטבור? בקיצור איך עושים את זה מדוייק?

אני מעדיף את מה שאני קורא לו "מודד נודלים" בשפה העממית מודד של BB.COM שאפשר להשיג בארץ (ראיתי הרבה כאלה אצל רופאים) אין לי מושג איפה אני קניתי מ BB.COM (בעצם הביאו לי מתנה אבל לא משנה)
http://www.bodybuilding.com/store/acc/myotape.html
זה יהיה הכי מדוייק, מה שכן אם אתה מודד עם סרט מדידה אתה צריך למתוח אותו עד 50% ז"א להרגיש קצת לחץ על אותו פלג גוף שאתה מודד אבל לא לחנוק אותו למוות (אני קורא לזה "להסתיר את השומן") בכל מקרה זה עניין של חצי סנטים לפה או לשם לא בר חשיבות.
שים לב למדוד היקפי בטן רק בבוקר לאחר הפיפ של הבוקר בדומה למשקל תיקני או אפילו דופק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית