הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי טמוקסיפן ורלוקסיפן

skyline

משתמש מתחיל
88
2
נק' מוניטין:
2
88
2
שלום לכולם

יש לי ג'ינו מגיל 12 בערך, היום בן 24. מדובר על גוש מתחת לפטמה ולא בשומן.
קראתי בפורומי סטרואידים באנגלית, שניתן להעיף ג'ינו שאפילו קיים שנים ע"י נטילת תרופות אנטי-אסטרוגניות כמו
Tamoxifen
Raloxifen
Toremifene
Clomid
Letrozole
Anastrozole

בעיקרון מובאים שם מחקרים שבדקו בעיקר את טמוקסיפן ורלוקסיפן והגיעו למסקנה שאצל כל הנבדקים או נעלם לגמרי הג'ינו או קטן משמעותית.

2 שאלות ברשותכם:
1) האם מישהו הצליח להעלים/להקטין ג'ינו שהופיע באופן טבעי בגיל ההתבגרות (לא כתוצאה מחומרים)?
2) האם שווה ללכת לאנדוקרינולוג (או אולי גניקולוג? LOL) ולהסביר לו את הנושא במטרה שיתן לי את התרופה במרשם? או שזה בזבוז זמן והוא יזרוק אותי משם?

שלום לכולם

יש לי ג'ינו מגיל 12 בערך, היום בן 24. מדובר על גוש מתחת לפטמה ולא בשומן.
קראתי בפורומי סטרואידים באנגלית, שניתן להעיף ג'ינו שאפילו קיים שנים ע"י נטילת תרופות אנטי-אסטרוגניות כמו
Tamoxifen
Raloxifen
Toremifene
Clomid
Letrozole
Anastrozole

בעיקרון מובאים שם מחקרים שבדקו בעיקר את טמוקסיפן ורלוקסיפן והגיעו למסקנה שאצל כל הנבדקים או נעלם לגמרי הג'ינו או קטן משמעותית.

2 שאלות ברשותכם:
1) האם מישהו הצליח להעלים/להקטין ג'ינו שהופיע באופן טבעי בגיל ההתבגרות (לא כתוצאה מחומרים)?
2) האם שווה ללכת לאנדוקרינולוג (או אולי גניקולוג? LOL) ולהסביר לו את הנושא במטרה שיתן לי את התרופה במרשם? או שזה בזבוז זמן והוא יזרוק אותי משם?

1 . חכה למישהוא שיש לו ניסיון עם זה ..
2 . בזבוז זמן מניסיון ... בפעם האחרונה שהייתי אצל רופא והזכרתי את המילה טמוקסיפן הוא שאל מה לי ולתרופה לחולות סרטן השד ושזה ביזיון מוחלט 😵

חבל על הזמן שלך שום תרופה לא תעלים את מה שכבר קיים זה לא איזה דלקת או כאב שיכול לחלוף ע'י נטילת כדור.
רק ניתוח אני עשיתי עלה הרבה אבל שווה כל שקל.

1 . חכה למישהוא שיש לו ניסיון עם זה ..
2 . בזבוז זמן מניסיון ... בפעם האחרונה שהייתי אצל רופא והזכרתי את המילה טמוקסיפן הוא שאל מה לי ולתרופה לחולות סרטן השד ושזה ביזיון מוחלט 😵

הרופא שלך צודקץ כי זאת בדיוק מטרת התרופה! לפותח הפוסט. עם זה כבר גיינו קיים. הפתרון הוא רק ניתוח קוסמטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית