הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה ראשון lean mass

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
סייקל למשך 40 יום
טורינבול 50-60 מ'ג
וינסטרול 50-60 מ'ג
פרו וירון 50 מ'ג
PCT
live
נולבדקס וכלומיד.

האם אפשר בתור "מתחיל עם חומרים" לעלות בשריר ולרדת בשומן בסייקל כזה?

סייקל למשך 40 יום
טורינבול 50-60 מ'ג
וינסטרול 50-60 מ'ג
פרו וירון 50 מ'ג
PCT
live
נולבדקס וכלומיד.

האם אפשר בתור "מתחיל עם חומרים" לעלות בשריר ולרדת בשומן בסייקל כזה?

כמה דברים :
1 . סייקל ראשון - לא עושים עם אוראלים
2 . סייקל לא עושים 6 שבועות
3 . סייקל ראשון + מסה = חייב טסט בתור בסיס
4 . התאוריה של "עלה בשריר וירד בשומן" לא אפשרית בגרעון קלורי שלילי אבל יכולה להיווצר אשליה ...

• פותח/ת השרשור
כמה דברים :
1 . סייקל ראשון - לא עושים עם אוראלים
2 . סייקל לא עושים 6 שבועות
3 . סייקל ראשון + מסה = חייב טסט בתור בסיס
4 . התאוריה של "עלה בשריר וירד בשומן" לא אפשרית בגרעון קלורי שלילי אבל יכולה להיווצר אשליה ...

לגבי 4- איך אתה מסביר את זה שאני עכשיו בסייקל של קלן +T3 + אנאבר וירדתי 3 אחוז שומן ועליתי 2 ק'ג שריר ?

לגבי 4- איך אתה מסביר את זה שאני עכשיו בסייקל של קלן +T3 + אנאבר וירדתי 3 אחוז שומן ועליתי 2 ק'ג שריר ?

תהיה בטוח שלא עלית 2 קילו שריר. זה בעיקר ספיחת נוזלים!. ושוב גם עם זה כן היה מסיא את התוצאות הרצויות איפה הבריאות בדיוק? אנשים זה לאר חוכמה לבלוע ולהזריק מכל הבא ליד. תחשבו קצת על הבריאות!

• פותח/ת השרשור
תהיה בטוח שלא עלית 2 קילו שריר. זה בעיקר ספיחת נוזלים!. ושוב גם עם זה כן היה מסיא את התוצאות הרצויות איפה הבריאות בדיוק? אנשים זה לאר חוכמה לבלוע ולהזריק מכל הבא ליד. תחשבו קצת על הבריאות!

ספיחת נוזלים ?
איזה חומר בדיוק שציינתי סופח נוזלים ? אם אני גם על 100 גרם פחמימה?
לא פעם גם ראיתי שמשה כתב שמתאמן "מתחיל" או אחד שאין לו הרבה "מסה" כן יכול לראות עליה בשריר בזמן חיטוב.

ספיחת נוזלים ?
לא פעם גם ראיתי שמשה כתב שמתאמן "מתחיל" או אחד שאין לו הרבה "מסה" כן יכול לראות עליה בשריר בזמן חיטוב.

אממ סבבה, אבל 2 קילו שריר?

ספיחת נוזלים ?

זה לא ממש לקשור לכמה גרם פחמימה אתה צורך. אנבוליים גורמים לספיחת נוזלים (חלקם יותר חלקם פחות!) וגם עם אתה מתאמן מתחיל 2 קילו בחודש זה קצת יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
זה לא ממש לקשור לכמה גרם פחמימה אתה צורך. אנבוליים גורמים לספיחת נוזלים (חלקם יותר חלקם פחות!) וגם עם אתה מתאמן מתחיל 2 קילו בחודש זה קצת יותר מדי.

ועכשיו לגבי הסייקל שפירסמתי למעלה אתה חושב שעם מאזן קלורי חיובי אני יוכל לראות הורדה של אחוז שומן ועליה בשריר ?

ועכשיו לגבי הסייקל שפירסמתי למעלה אתה חושב שעם מאזן קלורי חיובי אני יוכל לראות הורדה של אחוז שומן ועליה בשריר ?

אתה לא! מקסימות מסת השומן שלך תישאר אותו דבר ומסת השריר שלך תעלה ואז זה יראה כאילו אחוז השומן שלך יורד! אבל בפועל מסת השומן שלך נשארה אותו דבר!. שנית הסייקל שציינת משלב שני אורלים שאחד מהם רעיל לכבד במיוחד (ווינסטרול) לא ממש כדאי עם אתה אוהב את הכבד שלך!

• פותח/ת השרשור
אתה לא! מקסימות מסת השומן שלך תישאר אותו דבר ומסת השריר שלך תעלה ואז זה יראה כאילו אחוז השומן שלך יורד! אבל בפועל מסת השומן שלך נשארה אותו דבר!. שנית הסייקל שציינת משלב שני אורלים שאחד מהם רעיל לכבד במיוחד (ווינסטרול) לא ממש כדאי עם אתה אוהב את הכבד שלך!

שמעתי מהרבה אנשים בתחום שיש להם ניסיון רב עם חומרים שהכל קשור לתפריט וכן יכולה להיות ירידה של אחוז שומן.

שמעתי מהרבה אנשים בתחום שיש להם ניסיון רב עם חומרים שהכל קשור לתפריט וכן יכולה להיות ירידה של אחוז שומן.

תפסיק כבר לבלבל את השכל אין כזה דבר, זה מיתוס אנשים עושים הרבה שטויות ומביאים תירוצים לא מעולם הזה.
אנשים בולעים בסקייל ראשון כל כך הרבה דברים על בסיס " אמרו לי שזה יעשה אותי חזק יוריד לי את השומן לבד וינפח אותי" ואחרי זה דופקים את הגוף.
אי אפשר לעלות במסת שריר ולהוריד באחוז שומן.
תפסיק לבלבל את השכל עם החוסר ידע שלך, גם אם תהיה עלייה היא מזערתי לך תעשה את הסקייל, תרעיל את הכבד שלך, תפגע בבריאות שלך,
"תעלה במסה + תוריד באחוז שומן בהצלחה- אל תבכה שאתה תגדיל את אחוז הנפגעיים משימוש בסטראודים.

הוא ענה לך פעם אחת : "
מקסימות מסת השומן שלך תישאר אותו דבר ומסת השריר שלך תעלה ואז זה יראה כאילו אחוז השומן שלך יורד!"

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תפסיק כבר לבלבל את השכל אין כזה דבר, זה מיתוס אנשים עושים הרבה שטויות ומביאים תירוצים לא מעולם הזה.
אנשים בולעים בסקייל ראשון כל כך הרבה דברים על בסיס " אמרו לי שזה יעשה אותי חזק יוריד לי את השומן לבד וינפח אותי" ואחרי זה דופקים את הגוף.
אי אפשר לעלות במסת שריר ולהוריד באחוז שומן.
תפסיק לבלבל את השכל עם החוסר ידע שלך, גם אם תהיה עלייה היא מזערתי לך תעשה את הסקייל, תרעיל את הכבד שלך, תפגע בבריאות שלך,
"תעלה במסה + תוריד באחוז שומן בהצלחה- אל תבכה שאתה תגדיל את אחוז הנפגעיים משימוש בסטראודים.

מקסימות מסת השומן שלך תישאר אותו דבר ומסת השריר שלך תעלה ואז זה יראה כאילו אחוז השומן שלך יורד!"

[/QUOTE]
אז בוא אני אענה לשניכם לגבי הטענה הזו : כרגע אני נניח על 15% שומן ושוקל 75 נניח ועליתי 5 ק'ג של שריר בלי אף גרם של שומן הורדתי למעשה את האחוז שומן כמעט ל-13% .חיזוק-
http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

אז בוא אני אענה לשניכם לגבי הטענה הזו : כרגע אני נניח על 15% שומן ושוקל 75 נניח ועליתי 5 ק'ג של שריר בלי אף גרם של שומן הורדתי למעשה את האחוז שומן כמעט ל-13% .חיזוק-
http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/[/QUOTE]

בתאוריה,בלי חומרים.
הצעה קח כדורים למשך 100 ימים ואז אתה תצבור שריר ותאבד אחוז שומן- הוכחה מחקרית.
רצוי כדורים של דיאנבול או סוכריות מנטה ואם אתה מצליח להשיג כדורי סוכר מציון אפילו יותר, בהצלחה בסקייל.
רק אל תשכח לקחת 0.5 גרם לכל ק"ג משקל גוף- סירופ פטל שיהפוך אותך לאלי אנה כמו בפרסומות.

אז שמעת אז מה!

http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/[/QUOTE]

בוא נתחיל מזה שאין דבר כזה עליה במשקל ללא עליה גם בשומן. לא משנה מה אתה לוקח!!!!!! שנית מסת השומן שלך לא השתנתה אבל אחוז השומן כן!. תבדיל בין השניים. בפועל לא ירדת בשומן!

• פותח/ת השרשור
אז שמעת אז מה!

http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

בוא נתחיל מזה שאין דבר כזה עליה במשקל ללא עליה גם בשומן. לא משנה מה אתה לוקח!!!!!! שנית מסת השומן שלך לא השתנתה אבל אחוז השומן כן!. תבדיל בין השניים. בפועל לא ירדת בשומן![/QUOTE]

אוקיי אז כן תהיה ירידה באחוז שומן .

בוא נתחיל מזה שאין דבר כזה עליה במשקל ללא עליה גם בשומן. לא משנה מה אתה לוקח!!!!!! שנית מסת השומן שלך לא השתנתה אבל אחוז השומן כן!. תבדיל בין השניים. בפועל לא ירדת בשומן!

אוקיי אז כן תהיה ירידה באחוז שומן .[/QUOTE]
אבל תעשה את ההבחנה. בין אחוז שומן למסת שומן. ושוב זה רק בתאוריה. בפועל בדרך כלל אחוז השומן נשאר אותו דבר או עולה.

אוקיי אז כן תהיה ירידה באחוז שומן .

אתה מסרב להבין משהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד פשוט.
בוא ננסה בשיטה פשוטה יותר....

מטרה: לעלות במסת שריר
אמצעי: פלוס קלורי + סטרואידים.

מה זה אומר?
זה אומר שאתה אוכל יותר בכדי לגדול....
מה זה אומר?
זה אומר שאתה תעלה במסת השריר!! אבל!!!! אתה גם תעלה במסת השומן!
אז אולי באמצעות סטרואידים עליה במסת השומן שלך תהיה מתונה טיפה יותר - אבל זה עדיין אותו דבר!
אתה לא תראה כמעט שינוי בכלל באחוזי השומן - וזה עוד בהנחה שאתה אוכל את הדברים הנכונים.

בפועל: כן! אתה תראה יותר טוב בסוף סייקל - אבל זו אשליה שנובעת מהעלייה במסה ובאיכות השריר ולא מירידה באחוז השומן - אל תתבלבל!

הרבה אנשים שמכנים עצמם "בודיבילדרים" חושבים כך באופן מוטעה כי הם רואים שיפור באיכות ובגודל המסה ונראה לעין שיש גם ירידה בשומן בגלל השייפ שמתקבל - אך בפועל זה לא נכון.
תראה אנשים בעלי מסה נכבדת ב13% שומן לעומת שחיפים ב-10% שומן.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית