הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה ראשון lean mass

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
סייקל למשך 40 יום
טורינבול 50-60 מ'ג
וינסטרול 50-60 מ'ג
פרו וירון 50 מ'ג
PCT
live
נולבדקס וכלומיד.

האם אפשר בתור "מתחיל עם חומרים" לעלות בשריר ולרדת בשומן בסייקל כזה?

אי אפשר להוסיף מסת שריר ולהפחית מסת שומן בו זמנית,
מה שכן יכול לקרות זה לדוגמא מישהו שוקל 100 קילו והוא 10% שומן, זה אומר שיש לו 10 קילו של שומן בגוף.
נגיד הוא עולה 12 קילו שריר וקילו שומן אז הוא עכשיו 113 קילו עם 11 קילו שומן בגוף, שזה 9.73 % שומן, אז הוא כביכול העלה מסת שריר וירד באחוזי שומן, אבל לא הפחית את מסת השומן.

הפחתה משמעותית של אחוז שומן ומסת שומן בגוף הוא באמצעות חיטוב ולא באמצעות הוספת מסת שרייר בפלוס קלורי.

אני בסייקל ה-7 שלי עם גרעונים קלוריים לאורך כל הסייקלים ואני מוכן לשים כסף שגדלתי במסת ולא קצת המוןןןן תפסיקו עם החירבושים שלכם וכל המחקרים האלה כל גוף מגיב אחרת לדברים..

אני בסייקל ה-7 שלי עם גרעונים קלוריים לאורך כל הסייקלים ואני מוכן לשים כסף שגדלתי במסת ולא קצת המוןןןן תפסיקו עם החירבושים שלכם וכל המחקרים האלה כל גוף מגיב אחרת לדברים..

ברור, ברור.
אתה יודע מה אמרת עכשיו?
אמרת ש - מה אתם מקשקשים שטויות כל אוטו נוסע אחרת בכלל - אני נסעתי לאילת 700 פעם על 200 קמ"ש בלי טיפת דלק. - זה בערך ההגיון שלך.
אם מה שאמרתי למעלה לא נשמע לך הגיוני, אז גם מה שאתה אומר לא ותפסיק אתה לחרבש שטויות.

כן דוקטור אביעד חזי לשירות פורום LBS תסביר לנו קצת יותר על תורת האדם ואיך גם הגנטיקה שלי ספציפית עובדת בוא אליי עד לבית ותגיד לי איזה שיטת אימונים ואיזה תזונה תועיל לי להגיע לשלמות הפוטנציאל מהגוף שלי ! אז בוא אני יסביר לך ילד שאני התחלתי סייקלים הייתה לי מסה טובה ולא סתם הייתי 1.82 על 90 קילו ו8% שומן
אהבתי מאוד את הגוף שלי לא רציתי לעלות שומן מכיוון שהייתי מאוד שמן בעבר [120 קילו ובערך 45% שומן] לכן החלטתי לעשות סייקלים על גרעוניים שליליים של גג 200 ~ 100 קלוריות והנה עד היום עם הסייקלים אני שוקל 99 ואני על 10% שומן כרגע בוא תסביר לי את זה אתה ולא עשיתי מסה אחת מאז רק גרעון קלורי

תגיד אתה אמיתי או שהקדימו את 1 באפריל השנה?

אז בעצם היית 120 על 45% ואז ירדת ל8% שומן שהם בעצם 75.6 קילו - ואז עלית במסה והגעת ל-99 קילו על 10% שומן במשך 7 סייקלים עם גרעון קלורי של - 100-200.
הבנתי נכון? וכמה שנים ארך השינוי?

תגיד אתה אמיתי או שהקדימו את 1 באפריל השנה?

אז בעצם היית 120 על 45% ואז ירדת ל8% שומן שהם בעצם 75.6 קילו - ואז עלית במסה והגעת ל-99 קילו על 10% שומן במשך 7 סייקלים עם גרעון קלורי של - 100-200.
הבנתי נכון? וכמה שנים ארך השינוי?

ואני גדלתי מחיטוב הייתי בגירעון של 2000 קלוריות ביום !! עשיתי 5 סקיילים עלה לי איזה 50 קילו של שריר + ירדתי מ 50% שומן ל 3.4 .
סיפור אמיתי.
כן אתה יודע מה? מי שכבר עבר 7 סייקלים יפתח אשכול וירשום בו אני רוצה סקייל ראשון יעוץ לפני 4 חודשים
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=31891 ?
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=29250
הוא סתם מבלבל את השכל.

כן דוקטור אביעד חזי לשירות פורום LBS תסביר לנו קצת יותר על תורת האדם ואיך גם הגנטיקה שלי ספציפית עובדת בוא אליי עד לבית ותגיד לי איזה שיטת אימונים ואיזה תזונה תועיל לי להגיע לשלמות הפוטנציאל מהגוף שלי ! אז בוא אני יסביר לך ילד שאני התחלתי סייקלים הייתה לי מסה טובה ולא סתם הייתי 1.82 על 90 קילו ו8% שומן
אהבתי מאוד את הגוף שלי לא רציתי לעלות שומן מכיוון שהייתי מאוד שמן בעבר [120 קילו ובערך 45% שומן] לכן החלטתי לעשות סייקלים על גרעוניים שליליים של גג 200 ~ 100 קלוריות והנה עד היום עם הסייקלים אני שוקל 99 ואני על 10% שומן כרגע בוא תסביר לי את זה אתה ולא עשיתי מסה אחת מאז רק גרעון קלורי

סתום כבר עם השטיות שלך.

bullshit_everywhere-e1345505471862.jpeg

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית