הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אימון הכנה לצבא ואחד הWOD היותר קשים של קרוספיט

• פותח/ת השרשור dingo
  • פורסם בתאריך

dingo

משתמש קבוע
1,021
1
נק' מוניטין:
488
1,021
1
על זמן:
Wall ball shots, 20 kgs ball

20 Sit-ups

20 Box jump, 60cm" box

20 Push-ups

20 Cleans, 60 kgs

20 Double-unders

20 Thrusters, 15 kgs dumbbells

20 Pull-ups

20 Overhead squat, 42.5 kgs

20 Kettlebell swings, 24 kgs

20 Push press, 42.5 kgs

20 Dips

20 Sumo deadlift high pull, 42.5 kgs

20 Burpees

20 Back squat, 60 kgs

20 GHD sit-ups

20 Walking lunge steps

20 Deadlift, 60 kgs

20 Knees to elbows

20 Front squat, 60 kgs

אני המאמן של הקבוצה והיום זה אחד WOD היותר קשים שנתתי לחברה 🤪
אני עשיתי את wod ב25:50 ושכחתי לעשות בוקס גאמפ לצערי
אתה מוזמנים לעשות גם ולעלות תוצאות
תמונות בקרוב

חוץ מלשגע אנשים, יש עוד סיבה לעשות משהו כל כך מטורף?
60 חזרות של סקוואט, וזה בלי הThruster והקלין. + אותו דבר עם הדדליפט... נשמע לי רצח.

למה צריך את כל זה בשביל הצבא?
מפתחים כוח בנפרד, וסיבולת בנפרד.
פיטים מסוג ספציפי מפתחים באופן ספציפי. נניח מאסל אפס.

• פותח/ת השרשור
חוץ מלשגע אנשים, יש עוד סיבה לעשות משהו כל כך מטורף?
60 חזרות של סקוואט, וזה בלי הThruster והקלין. + אותו דבר עם הדדליפט... נשמע לי רצח.

זה 20 חזרות על 60 קילו

למה צריך את כל זה בשביל הצבא?
מפתחים כוח בנפרד, וסיבולת בנפרד.
פיטים מסוג ספציפי מפתחים באופן ספציפי. נניח מאסל אפס.

שמעת פעם על סיבולת כוח?

כן אבל לא הייתי עושה 20 חזרות של דדליפט בשביל זה.

יש אימון שעשיתי השבוע שהיה לי לפחות הWOD הכי קשה שלי :
הכל מבוצע עם ווסט\קרמי עליך (20 פאונד).

ריצה 3 ק"מ
2 דקות מנוחה
20 קלין סקוואט - 60 קילו
20 קפיצות על קופסא גבוהה
20 לאנצ'ים עם פלטה 20 קילו מעל הראש
20 קפיצות על קופסא גבוהה
20 קלין סקוואט - 60 קילו
2 דקות מנוחה
ריצה 3 קילומטר

פתח לי תשושנה חחח

על זמן:
Wall ball shots, 20 kgs ball

20 Sit-ups

20 Box jump, 60cm" box

20 Push-ups

20 Cleans, 60 kgs

20 Double-unders

20 Thrusters, 15 kgs dumbbells

20 Pull-ups

20 Overhead squat, 42.5 kgs

20 Kettlebell swings, 24 kgs

20 Push press, 42.5 kgs

20 Dips

20 Sumo deadlift high pull, 42.5 kgs

20 Burpees

20 Back squat, 60 kgs

20 GHD sit-ups

20 Walking lunge steps

20 Deadlift, 60 kgs

20 Knees to elbows

20 Front squat, 60 kgs

אני המאמן של הקבוצה והיום זה אחד WOD היותר קשים שנתתי לחברה 🤪
אני עשיתי את wod ב25:50 ושכחתי לעשות בוקס גאמפ לצערי
אתה מוזמנים לעשות גם ולעלות תוצאות
תמונות בקרוב

נראה מטורף, לא מבין בקרוספיט ולא יודע אם התוצאה טובה, אבל רק לסיים אימון כזה נשמע לא פשוט אז שאפו.
תגיד איפה נמצאת הקבוצה?

90 אחוז מכושר צבאי זה ריצה
כל השאר פחות חשוב, אם תהיה טוב בריצה וחזק מנטאלית תגיע לאן שתרצה

וואו, רק אני מקבל כל פעם מחדש את הרושם שקרוספיטרים מתים על הנפצות?
בפן הפיזי של ההכנה לצבא, אני הייתי מתעסק בלהפוך את הסקוואט והדדליפט שלך ל~3 פלטות לפחות ולהצמיד את ריצת ה10,000 שלך ל40 דק'. משום מה קרוספיטרים אוהבים להתעסק בכל התפל שמסביב במקום בעיקר
לפחות מהרושם שאני קיבלתי עד עכשיו \:

בפן הפיזי של ההכנה לצבא, אני הייתי מתעסק בלהפוך את הסקוואט והדדליפט שלך ל~3 פלטות לפחות ולהצמיד את ריצת ה10,000 שלך ל40 דק'. משום מה קרוספיטרים אוהבים להתעסק בכל התפל שמסביב במקום בעיקר
לפחות מהרושם שאני קיבלתי עד עכשיו \:
אני לא קרוספיטר ואף פעם לא התעסקתי בזה, אבל אני לא מבין מה פסול בבניית סיבולת למטרת הכנה לצבא?

אני לא קרוספיטר ואף פעם לא התעסקתי בזה, אבל אני לא מבין מה פסול בבניית סיבולת למטרת הכנה לצבא?
אין בזה שום דבר פסול
פשוט ככה לא משיגים הסתגלות סיבולת כללית, ובטח ובטח שלא ספציפית לריצה \ הליכה \ הליכה מהירה (שעל זה מבוסס הצבא)
וגם הסתגלות כוח כללית לא כל כך משיגים ככה. או בוא נדייק - יש דרכים הרבה יותר אופטימליות. SS למשל.
גם אם נשים שנייה בצד את העובדה שהדבר הזה מתעלם באופן מוחלט מעקרונות האימון הבסיסיים, ההסתגלות העיקרית שמשיגים ממנו היא הסתגלות ספציפית לדבר הזה. וזה לא משהו שעושים בצבא בכל מקרה.
כמובן שמשיגים גם הסתגלות כללית ברמה מסויימת (מבחינת כוח וסיבולת), אבל אך ורק בגלל הNovice effect, שלמעשה אומר שכל detrained person שיעבור מכלום ביום יום למשהו ביום יום, ישיג הסתגלות כלשהי. לכן כל הטרנדים של חדרי הכושר תופסים ו"מביאים תוצאות". פשוט כי לוקחים בן אדם שלא עשה כלום ביום יום ונותנים לו לעשות משהו, ואז יש תוצאות וחושבים שהטרנד הזה מביא תוצאות. מהר מאוד ההסתגלות נפסקת, ומתאמן הטרנד פורש. ככה עובדים טרנדים...

נערך לאחרונה:
לפחות מהרושם שאני קיבלתי עד עכשיו
\:

ראית שני אימונים שפורסמו פה וכבר אתה מסיק לגבי כל הקרוספיטרים?

ראית שני אימונים שפורסמו פה וכבר אתה מסיק לגבי כל הקרוספיטרים?
לא, ראיתי יותר מזה. אתה יודע, יש קרוספיטרים גם מחוץ לגבולות הפורום הספציפי הזה. ועד עכשיו הקרוספיטרים שנתקלתי בהם עונים על התיאור שכתבתי.
לא מכיר את כל הקרוספיטרים בעולם, אבל עד עכשיו זה הרושם שקיבלתי.

לא, ראיתי יותר מזה. אתה יודע, יש קרוספיטרים גם מחוץ לגבולות הפורום הספציפי הזה. ועד עכשיו הקרוספיטרים שנתקלתי בהם עונים על התיאור שכתבתי.
לא מכיר את כל הקרוספיטרים בעולם, אבל עד עכשיו זה הרושם שקיבלתי.

סתם שאלה, איך דדליפט 3 פלטות יעזור ללוחם הממוצע בצה"ל בטירונות קרבית רגילה? (אני לא מדבר פה על סיירות וכו')

סתם שאלה, איך דדליפט 3 פלטות יעזור ללוחם הממוצע בצה"ל בטירונות קרבית רגילה? (אני לא מדבר פה על סיירות וכו')
1. הוא יהיה יותר חזק מלוחם בלי דדליפט, ולכן משקל הווסט, נשק, כוננות וכו' יהיו לו פחות כבדים מלוחם בלי דדליפט.
2. הוא ידע להשתמש בגב שלו בצורה נכונה ויקשיח את הזוקפים כשצריך - מה שמקטין \ מונע ספיגת הכוח מהרגליים על ידם, כלומר בפועל גורם לו להרים דברים יותר מהר, לטפס גבעות בספרינט יותר מהר וכו'.
3. יהיה לו סיכוי קטן יותר להפצע, כי בשביל לפרוץ דיסק של לוחם עם 3 פלטות בדדליפט צריך יותר כוח מאשר לפרוץ דיסק של לוחם בלי דדליפט. כמובן שזו לא הבטחה אלוהית - אלא רק עניין של סיכוי נמוך יותר.
4. היכולת שלך לבצע פעולות פיזיות - תמיד קשורה ביכולת שלך לייצר כוח. אם זה ריצה קפיצה הליכה סחיבה של דברים או דיוק עם הנשק וכו' (דיוק מושפע מכמות הכוח שאתה יכול לייצר לנקודה מסויימת).

אתה שאלת למעשה למה לוחם חזק הוא יותר יעיל מלוחם חלש. אפשר להמשיך עם עוד אינספור דוגמאות, אבל הנקודה ברורה.

Back
למעלה תחתית