הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
תאשרו לי בשביל השקט הנפשי שלי...
בהנחה שאין לי מים בקטריוסטטים ואני משתמש במים שמגיעים עם הפרגניל ואני מזריק פעם בשבוע אני צריך להכין מחדש כל זריקה נכון?
אני צריך לשמור אותו גם בקירור אפילו שהוא לא מוכן...
ועוד שאלה...
אם אני מכין כל פעם מחדש בכלים סטרילים שקניתי במיוחד, איך אני מדייק מבחינת כמות הכנה כל פעם?
אני יותר מאשמח להסבר מפורט על ההכנה כולל כמויות מההתחלה ועד הסוף, לא כל כך הצלחתי להבין מהמדריך והדילר המטומטם שלי
טוען שצריך להכין את כל החומר ולהזריק אותו בזריקה אחת...

סליחה שאני חופר על הנושא כבר כמה פעמים פשוט סייקל ראשון ואני קצת בלחץ על על המערכת:120ag:

נ.ב. יש אישור מאשה ובעלה שיצא לנו לדבר על הנושא, שעברו טיפולי הפריה וכאלה בארה"ב שאין בעיה להזריק פרגניל גם לשריר וגם תת עורי והיא לא מבינה למה טבע רושמת על החומר שלה רק לשריר( אולי זה עדיף אבל לא מחייב) אם זה מעניין מישו..

כמה שאלות שתהיה בריא.

היכן להזריק:
עדי טוען שהספיגה של החומר היא פחות יעילה בהזרקה תת-עורית מאשר IM - לא יודע, אולי כן. אני גם נתקלתי בהזרקות תת-עוריות אצל נשים שעוברות טיפולי פוריות וגם אני עד לא מזמן הזרקתי תת-עורי ועבד לי יופי.
בפועל, רשום IM אז תזריק IM רק כדי להיות שקט.

מים:
אם אתה משתמש במים שבאים עם הפרגניל יש לך יומיים להזריק את הכל.
אבל בצד אני אגיד, בד"כ הפרגניל מגיע ב5000IU - נראה לי מוגזם בהחלט להזריק כזו כמות בזריקה בודדת.
וכן, אתה חייב לשמור את הפרגניל בקירור גם בתור אבקה עד תהליך ההכנה וגם לאחריו.

לא הבנתי מה זה כלים סטריליים ומה זה לדייק בכמויות ההכנה?
מה אתה מבשל קריסטל מת'? כולה פרגניל, מה הסיפור בכמויות, תסביר?

כמה שאלות שתהיה בריא.

היכן להזריק:
עדי טוען שהספיגה של החומר היא פחות יעילה בהזרקה תת-עורית מאשר IM - לא יודע, אולי כן. אני גם נתקלתי בהזרקות תת-עוריות אצל נשים שעוברות טיפולי פוריות וגם אני עד לא מזמן הזרקתי תת-עורי ועבד לי יופי.
בפועל, רשום IM אז תזריק IM רק כדי להיות שקט.

מים:
אם אתה משתמש במים שבאים עם הפרגניל יש לך יומיים להזריק את הכל.
אבל בצד אני אגיד, בד"כ הפרגניל מגיע ב5000IU - נראה לי מוגזם בהחלט להזריק כזו כמות בזריקה בודדת.
וכן, אתה חייב לשמור את הפרגניל בקירור גם בתור אבקה עד תהליך ההכנה וגם לאחריו.

לא הבנתי מה זה כלים סטריליים ומה זה לדייק בכמויות ההכנה?
מה אתה מבשל קריסטל מת'? כולה פרגניל, מה הסיפור בכמויות, תסביר?
ניתן להזריק תת עורי. אבל לא מומלץ עקב הספיגה הפחות טובה. (שאתה מזריק לרקמת שומן שהיא מטבעה דלילה יותר בכלי דם החומר יספג לאט יותר) זה לא אומר שלא ניתן. אני מעדיף תוך שרירי.

המים שמגיעים עם הפרגניל הם בדיוק אותם מים כמו שאתם קונים. שניהם מכילים סודיום כלוריד בריכוז של 0.9% אין שום בעיה להשתשמש בהם. ולהעמיס למזרקים ולשמור בקירור. יש לשמור את החומר בקירור תמיד. למרות שאם הוא היה על השיש 2-3 שעות לא קרה כלום!

ניתן להזריק תת עורי. אבל לא מומלץ עקב הספיגה הפחות טובה. (שאתה מזריק לרקמת שומן שהיא מטבעה דלילה יותר בכלי דם החומר יספג לאט יותר) זה לא אומר שלא ניתן. אני מעדיף תוך שרירי.

המים שמגיעים עם הפרגניל הם בדיוק אותם מים כמו שאתם קונים. שניהם מכילים סודיום כלוריד בריכוז של 0.9% אין שום בעיה להשתשמש בהם. ולהעמיס למזרקים ולשמור בקירור. יש לשמור את החומר בקירור תמיד. למרות שאם הוא היה על השיש 2-3 שעות לא קרה כלום!

הם אותם מים בדיוק כמו SC0.9% אבל זה בלי התיסוף של הבנזיל אלכוהול שהופך אותם לבקטריוסטטיים וכך מאפשר לך לשמור אותם עד חודש במקרר מבלי שיווצרו בקטריות.

אתה רוצה להגיד לי שאני יכול לקנות SC0.9% רגיל וזה יחזיק לי חודש?

אני גם שאלתי תשאלה הזאת ופתחתי פוסט בישביל זה עדי עם המים שמגיעים אפשר להישתמש עד חודש?

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא אם הפרגניל מגיע 5000 iu ואני צריך 500 iu כל זריקה איך אני מערבב מהחומר והמים את הכמות הרצויה, אולי לכם זה נראת שאלה מטןמטמת אבל בשבילי זו שאלה רצינית אלא אם כן זה לא נורא אם טעיתי בכמויות קצת לפה או קצת לשם בין החומר למים

זה מה שאני מנסה להבין כבר המון זמןן..! עם המים שבאים עם הפרגניל מחזיקים מעמד חודש אז אפשר לשאוב את החומר במזריקי אינסולין ופשוט לשמור אותם במקרר! האם זה אפשרי לדעתכם??

הכוונה היא אם הפרגניל מגיע 5000 iu ואני צריך 500 iu כל זריקה איך אני מערבב מהחומר והמים את הכמות הרצויה, אולי לכם זה נראת שאלה מטןמטמת אבל בשבילי זו שאלה רצינית אלא אם כן זה לא נורא אם טעיתי בכמויות קצת לפה או קצת לשם בין החומר למים

מה זה איך? יש לך מלא אופציות מתמטיקה בסיסית - בוא ננסה סתם אופציה אחת:
יש לנו 5000 יחידות ואנחנו רוצים 500 יחידות להזריק כל שבוע - מן הסתם הכי קל לחלק ב10.
כלומר... אם תדלל את האבקה ב10ML/CC של מים יהיו לך 10 מזרקים שכל אחד יכיל 500 יחידות של פרגניל. פשוט לא?
אלא מה? אתה לא יכול להשתמש בהם מעבר לחודש אז קח את זה בחשבון.

זה מה שאני מנסה להבין כבר המון זמןן..! עם המים שבאים עם הפרגניל מחזיקים מעמד חודש אז אפשר לשאוב את החומר במזריקי אינסולין ופשוט לשמור אותם במקרר! האם זה אפשרי לדעתכם??

האמת שאני אף פעם לא רכשתי פרגניל מבית מרקחת ישירות אז לא ראיתי אילו מים מגיעים איתו.
בעקרון אם זה מים בקטריוסטטיים אז כן. לפי פוסטים ישנים שרצו פה, המים שמגיעים עם הפרגניל מחזיקים ליומיים במקרר.
לי בכל אופן יש מים בנפרד.

אחי אני יודע שאסור וזה אבל שמע הפכתי את כול האיטרנט בישביל המים האלה וכלום לא מצאתי עם יש לך מקום טוב להזמיןצאני ישמח שתגיד לי

• פותח/ת השרשור
למה אסור? זה סך הכל מים...

ואני ישמח לדעת גם

הם אותם מים בדיוק כמו SC0.9% אבל זה בלי התיסוף של הבנזיל אלכוהול שהופך אותם לבקטריוסטטיים וכך מאפשר לך לשמור אותם עד חודש במקרר מבלי שיווצרו בקטריות.

אתה רוצה להגיד לי שאני יכול לקנות SC0.9% רגיל וזה יחזיק לי חודש?
זה בדיוק מה שאני אומר!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית