הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחיטוב כבר חודשיים וחצי

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
אני בחיטוב כבר חודשיים וחצי, ובכללי ובכלל בזמן האחרון אני לא יורד ממש טוב.
יצא ככה שבחודשיים וחצי האלה ירדתי סך הכל איזה 4-4.5 קילו :( הירידה דיי איטית.
הנה התפריט שלי:
tafrit 7 hahi tov.jpg
אני עושה העמסה כל שבוע, לפעמים יש סטיות בתפריט, נגיד לפעמים בסופי שבוע שותה קצת (פעם בשבועיים- שבוע בערך) מידי שבוע איזה בירה וכאלה...
סטיות יחסית קטנות אבל בעקרון כל יום אני אוכל את זה אפשר להגיד, יוצא לעיתים נגיד לאכול קצת שונה אבל יוצא אותם ערכים, החישובים מדוייקים וכל פעם שאני אוכל את זה אני שוקל את האוכל במטבח שהכל יהיה מדוייק. אה ולרוב אני אוכל עם 2 פרוסות לחם אז אפשר להוריד 150 קלריות.
אני עכשיו בלינארית בחיטוב.
הגירעון שלי הוא 650-800 לרוב זה יותר לכיוון ה800.
שוקל 79-79.5
גובה 177-178
גיל 16.
הRMR שלי הוא 2320. אני לא עושה אירובי בכלל.
מתסף במולטי ויטמין,שמן דגים, קפאין לפני אימון, ובשלוש שבועות האחרונים בערך לוקח קריאטין.
המשקלים שלי אם זה משנה(סיימתי SS ואני בטוח שמיציתי אותה עד הסוף):
סקווט 107.5 (סיימתי SS עם 110)
דדליפט 115 (סיימתי עם 120)
בנץ': 70 (סיימתי עם 72.5-75)
פרס 47.5 (סיימתי SS עם 50)
פאוור קלין 60 התחלתי את זה מאוחר יחסית ממש ממש בסוף SS
ביינתים עושה גם מתח עם 10 קילו 5 חזרות, החלפתי את החתירה בזה כי חתירה נמעס.

אז אני לא מבין מה לא בסדר? למה אני יורד כל כך לאט?? להוסיף אירובי בימי אימון אולי? או שזה לא ממש יעזור וסתם יגדיל את הגרעון עוד יותר?

הנה תמונה של בהתחלה ומהיום:
התחלה:
IMG_0078.JPG

היום:
123.jpg

אה ומה אתם אומרים? מה הא.ש בהתחלה ומה הוא עכשיו?

מצטער לומר לך אבל 4-5 קילו בחודשיים וחצי זאת ירידה רעה מאוד
משהו פה לא בסדר
גרעון 800 זה גרעון גדול מידי..היית צריך להתחיל מגרעון 300..
מי בנה לך את התפריט?

משהו פה לא בסדר
מי בנה לך את התפריט?
מתוך סקרנות, אתה לוקח בחשבון את הגיל שלו? כנראה הוא עדיין מתפתח..(בהתאם לגילו)

• פותח/ת השרשור
משהו פה לא בסדר
מי בנה לך את התפריט?
כן זהו אני יודע שזאת ירידה ממש לא טובה, אני לא מבין מה הבעייה, והתחלתי עם גרעון של 400 פשוט ורדתי כי לא ירדתי מספיק במשקל.
ואני בניתי את התפריט. אולי יעזור לי להוסיף אירובי?

ואני כבר לא גובהה\גודל אני חושב וגם אם כן, ממש איטי כבר. אני חושב אני כבר מאוד קרוב לגובה הסופי שלי.

אה ועוד קצת נתונים:
יצא ככה שבחודש הראשון (לא כולל את הנייטראלי) ירדתי 2.2 קילו, ובחודש השני 1.7 קילו :(

נערך לאחרונה:
תשמע אני לא תזונאי.אבל בכללי אני לא חושב שיש טעם לעשות בגיל 14 חיטוב כשאתה נראה ככה-אבל זאת כבר החלטה שלו

ולפותח הפסוט-מה להוסיך אירובי? אמרתי לך שאתה בגרעון גדול מידי...(או שאתה לא אוכל לפי התפריט,שיש לי הרגשה שמדובר בזה-כי גם בן אדם אם גרעון גדול מידי-ירד יותר מ5 קילו..)
משהו פה לא הגיוני
החיטוב שגוי מהיסוד..במקומך הייתי נכנס קצת לנייטרלי-מאסה לאיזה חודש ומתחיל חיטוב מחדש כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
תשמע אני לא תזונאי.אבל בכללי אני לא חושב שיש טעם לעשות בגיל 14 חיטוב כשאתה נראה ככה-אבל זאת כבר החלטה שלו

ולפותח הפסוט-מה להוסיך אירובי? אמרתי לך שאתה בגרעון גדול מידי...(או שאתה לא אוכל לפי התפריט,שיש לי הרגשה שמדובר בזה-כי גם בן אדם אם גרעון גדול מידי-ירד יותר מ5 קילו..)
משהו פה לא הגיוני
החיטוב שגוי מהיסוד..במקומך הייתי נכנס קצת לנייטרלי-מאסה לאיזה חודש ומתחיל חיטוב מחדש כמו שצריך

הבנתי, אז אתה אומר לצאת לנייטראלי לקצת זמן ואז להכנס עוד פעם לחיטוב? ואני בן 16 לא 14, ומה זאת אומרת נראה ככה?
מה לעשות כדי שהחיטוב לא יהיה שגוי מהיסוד? ואיך זה שאני באמת בגרעון גדול מידי ובקושי יורד?
והגרעון גדול כי התחלתי מקטן יותר של 400 בערך והעלתי כי בקושי ירדתי :( מה אתה אומר כל כך לא בסדר?
אני לא מבין מה לא בסדר איתי זה מוזר, אפילו אם הייתי עושה תעויות בחישוב, למראת שכמו שאמרתי הכל מדוייק, גם אם הייתי איכשהו אוכל כל מיני דברים שעושים ככה שיהיה לי גרעון של 400 בערך, אפילו ככה הייתי אמור לרדת מהר יותר.

נערך לאחרונה:
הבנתי, אז אתה אומר לצאת לנייטראלי לקצת זמן ואז להכנס עוד פעם לחיטוב? ואני בן 16 לא 14, ומה זאת אומרת נראה ככה?
מה לעשות כדי שהחיטוב לא יהיה שגוי מהיסוד? ואיך זה שאני באמת בגרעון גדול מידי ובקושי יורד?
והגרעון גדול כי התחלתי מקטן יותר של 400 בערך והעלתי כי בקושי ירדתי :( מה אתה אומר כל כך לא בסדר?
אני לא מבין מה לא בסדר איתי זה מוזר, אפילו אם הייתי עושה תעויות בחישוב, למראת שכמו שאמרתי הכל מדוייק, גם אם הייתי איכשהו אוכל כל מיני דברים שעושים ככה שיהיה לי גרעון של 400 בערך, אפילו ככה הייתי אמור לרדת מהר יותר.
ככה-זה אומר שאין עלייך כמעט מאסת שריר אבל לעומת זאת רואים שאגרת טיפה אז אפשר להכנס לחיטוב (חשבתי שאתה בן 14,בלבול)
-אם הגרעון היה 400 וכמעט לא ירדת כנראה שהוא לא היה 400 ואתה עושה את החיטוב לא נכון ולא אוכל לפי התפריט
אין לי מה לומר כי לדעתי הבעיה פה היא בחישובים שלך או בהשקעה שלך (הרבה זריקות על התפריט והתפרעויות בסופשים)
מה שאני מציע לך לפי סדר זה:
1)תחזור לניירטלי
2)תחליט שזה מספיק חשוב לך לעשות חיטוב ואתה לא הולך לזרוק זין
3)תקרא את המאמר בפורטל לחיטוב הגוף
4)תבנה תפריט
5)תעלה אותו לפורום לביקורת
6)לאחר שקיבלת את מספר הביקורות עד שיצא לך תפריט טוב,תתחיל לאכול לפי התפריט ובלי צ'יטים ו"שתיה סופש עם חברים ופה ושם ביסלי במבה"

אתה כנראה לא מחשב את מה שאתה אוכל נכון.
לא הגיוני שאתה בגרעון 800 וזה כול מה שירדת.
תבדוק שמה כתוב על נייר תואם בשטח, אני בטוח שאם תשקול את מה שאתה אוכל תתפלא לגלות שזה לא מה שכתוב לך בתפריט.

• פותח/ת השרשור
ככה-זה אומר שאין עלייך כמעט מאסת שריר אבל לעומת זאת רואים שאגרת טיפה אז אפשר להכנס לחיטוב (חשבתי שאתה בן 14,בלבול)
-אם הגרעון היה 400 וכמעט לא ירדת כנראה שהוא לא היה 400 ואתה עושה את החיטוב לא נכון ולא אוכל לפי התפריט
אין לי מה לומר כי לדעתי הבעיה פה היא בחישובים שלך או בהשקעה שלך (הרבה זריקות על התפריט והתפרעויות בסופשים)
מה שאני מציע לך לפי סדר זה:
1)תחזור לניירטלי
2)תחליט שזה מספיק חשוב לך לעשות חיטוב ואתה לא הולך לזרוק זין
3)תקרא את המאמר בפורטל לחיטוב הגוף
4)תבנה תפריט
5)תעלה אותו לפורום לביקורת
6)לאחר שקיבלת את מספר הביקורות עד שיצא לך תפריט טוב,תתחיל לאכול לפי התפריט ובלי צ'יטים ו"שתיה סופש עם חברים ופה ושם ביסלי במבה"

סבבה תודה, ואני שוקל ברצינות לעבור לנייטראלי של בועיים, ואז להתחיל אולי UD2 מה אתם אומרים?
אה ומה לגבי אלכוהול פעם באיזה שבועיים בסוף שבוע? ולא הבנתי מהמאמר על אלכוהו ואימונים, הקלוריות מהאתנול נחשבים בסוף או לא?

נערך לאחרונה:
אני אישית לא אשתה בחיטוב בגלל סיבות אחרות לא רק בגלל המחשבה הקלורית
אין טעם לUD2 לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית