הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט DL ופרס

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
DL-

PRESS-

SQUAT (עדיף לראות במסך מלא כי רק ככה זה מובן מאחר והמרחק דרך המראה גדול)-

הסקוואט לאו באר כמובן.
אל תתייחסו לחזרה הראשונה בסקוואט, החלקתי. השאר היו בסדר גמור בנושא של איבוד שיווי משקל.
נראה לי די טוב (הכל חוץ מפרס שממש לא הבנתי איך יצא לי- פעם ראשונה), במיוחד ביחס לפעם שעברה.
מה דעתכם?
נ.ב.
המוט תמיד היה מעל אמצע כף הרגל בסקוואט, קשה לראות את זה כי לא רואים את הרגל אבל הוא היה שם.
ב-DL זה נראה שהברכיים היו מעבר למוט אבל הן היו ממש מעל המוט, אולי עם חריגה קטנה אבל ממש לא כמו שזה יצא בתמונות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תשים משקל שיהיה לך קצת קשה כדי שיהיה אפשר להעביר ביקורת.
זה היה קצת קשה. דדליפט אפילו מאד קשה (המשקל עבודה שלי הוא 50 ק"ג וכאן זה 40 ק"ג).
פרס גם היה לי קשה כי אני עובד עם 27.5 ק"ג. סקוואט קל יחסית כי אני על 65 ק"ג אבל גם עם 45 ק"ג היה לי טיפה קשה בגלל שזה LOW BAR ואני עושה בדרך כלל פחות מסקוואט מלא.

לגבי הדדליפט-
פלטות קטנות מידי [?], עושה דדליפט T&G, לא נכנס לסט אפ כמו שצריך, אתה לא נשען אחורה, הגב לא מכווץ מספיק [במיוחד גב תחתון], אתה מקביל לרצפה, היה עוד משהו? אהה כן, וזה לא משנה שאפשר לתרגל איתו טכניקה.
פרס-
המרפקים לא מורמים, אתה כנראה גם לא אוחז נכון, אתה לוקח את המוט אחורה בעלייה במקום לדחוף את הגוף והראש קדימה, המוט לא עולה בקו ישר,המוט רחוק מהפנים.
סקוואט-
לא ממש רואים, אבל אתה לא יורד אחורה, שוב לא יושב אחורה, ועושה חצי גוד מורנינג עם פלג גוף עליון, המרפקים לא מורמים והחזה קורס, זה כל מה שאפשר לראות מכאן. [ואי אפשר מסך מלא משום מה].

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית