ייעוץ סייקל ראשון צריך דעה

מצב
השרשור נעול

roiy colman

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
שלום אני כבר במהלך שבוע שני של הסייקל רציתי דעה .
גיל 25 משקל 71 קג אחוז שומן 9+- תוכנית הסייקל שלי היא:
1-10 סוסטנון 300 1mg x3
1-10 דקה 300 1mg x3
1-6 דיאנבול 40mg ed
החומרים של קסירוקס אני השנה מתכוון להיתחרות .
תודה

נערך לאחרונה:
אתה מתחרה שאתה לוקח כאלו מינונים?

גובה 1.69, משקל 71 ק"ג וכאלו מינונים לסייקל ראשון 😵

שלום אני כבר במהלך שבוע שני של הסייקל רציתי דעה .
גיל 25 משקל 71 קג אחוז שומן 9+- תוכנית הסייקל שלי היא:
1-10 סוסטנון 300 3mg x3
1-10 דקה 300 3mgx3
1-6 דיאנבול 40mg ed
החומרים של קסירוקס אני השנה מתכוון להיתחרות .
תודה
אתה מתחרה שאתה לוקח כאלו מינונים?

גובה 1.69, משקל 71 ק"ג וכאלו מינונים לסייקל ראשון:suicide:

😃
.

• פותח/ת השרשור
לא הי הבנתי מה אתה בדיוק שואל אבל כן אני מתוון להיתחרות השנה IFBB במשקל 70 קג והסייקל קצר כי אין עוד הרבה זמן עד התחרות

זה עדיין לא אומר שאתה צריך לקחת מינונים מטורפים ועוד לסייקל שני.
זה כבר שיקולך, 900 מ"ג דקה בשבוע? רבאק! זה מינון של המקצוענים, שלא נדבר על מה שזה יעשה לך לחשק המיני.

עוד דבר, אם הסייקל קצר, אז למה אתה הולך על חומרים ארוכים? 😣

• פותח/ת השרשור
אופס סליחה טעיתי 3mg לשבוע אני מחלק לשלוש זריקות ולא יודע מה אני מאז שהתחלתי חברה שלי לא מחזיקה מעמד חח

זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי, 3 מ"ל לשבוע זה 900 מ"ג דקה לשבוע.

קודם כל תלמד קצת מזה מיליגרם אתה מתכוון לגרם לשבוע לא למיליגרם ואם אתה לוקח מכל דבר 1 גרם בשבוע עדיף שתקנה לך חלקה כבר עכשיו תכין בבית קברות הקרוב

אתה סך הכל 70 קילו מה אתה מכניס לגוף שלך כל כך הרבה מי הביא לך את הרעיון השטותי הזה תעשה סייקל של 500 מ"ג בשבוע וזהו

גנום, שוב מגיעים לעוד ת'רד של מינונים מטורפים. 😳

ולפותח הפוסט - יש מדריכים בפורום, מציע לך לקרוא אותם, אתה רק בשבוע השני ויש עדיין מספיק זמן לתקן.

תן לי להבין אותך רגע נכון
אתה נותן 3 זריקות בשבוע שכול זריקה מכילה 1 סיסי סוסטנון ו1 סיסי דקה?

חחחחחח דיבול סוסטנון ודקה לסייקל של לפני תחרות אין לך מושג מה אתה עושה אתה תגיע מלא מים לתחרות
במקום להגיע יבש חומרים לתחרות זה טרן מסטרון וינסטרול חומרים שלא עוברים ארומטציה ואתה רוצה לעלות על במה על 9% שומן זה לא מצב של תחרות גבר עוד פעם אנשים שלא יודעים מה הם עושים כל פעם אותו סיפור חברים יקרים יש מדריכים באתר ופרופילים של חומרים הם פה כדי שתקראו אותם ואנחנו פה כדי לענות על שאלות במידה ויש דברים לא מובנים אנחנו לא פה כדי לתקן לכם את הסייקלים הדפוקים שאלוהים יודע מי עוזר לכם לתכנן אותם שלא לדבר על המינונים שחברה לוקחים חחח פשוט מגוחך

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון adimenia זה דיאנבול ולא דיבול דבר שני הרכיבו לי את הסייקל שתי אנשים מאוד מנוסים בתחום ולאחד יש ספר בנושא אז מה שיש לי להגיד נדבר לאחר התחרות 🤩

דבר ראשון adimenia זה דיאנבול ולא דיבול דבר שני הרכיבו לי את הסייקל שתי אנשים מאוד מנוסים בתחום ולאחד יש ספר בנושא אז מה שיש לי להגיד נדבר לאחר התחרות 🤩
תזכיר לי מה ההבדל?
נדבר אם עדיין תשאר איתנו..

כל מה שיש לי להגיד לך זה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רואים שאין לך מושג מה אתה עושה דיבול זה דיאנבול או באנגלית לעילגים שביננו dbol=dianabol ואם מי שהרכיב לך את הסייקל נתן לך את החומר הזה לא אתה ולא הם יש מושג מה אתם עושים או מה החומרים עושים דיבול אופפפססס דיאנבול זה אחד החומרים הכי ארומטיים שיש ובגלל זה הוא סופח המון נוזלים דיבול לא לוקחים לפני תחרות לוקחים אותו בתקופת ה-off season
כאשר אתה רוצה לבנות שריר אני מציע לך לקרוא קצת על חומרים ומה הם עושים לפני שאתה בולע דברים ש"מומחים" נותנים לך אם הם יגידו לך לבלוע חרא כי הם אומרים שזה יעשה אותך ענק אתה תבלע חרא? תקרא בן אדם תחקור זה לא צחוק החומרים האלה מה אתה לא רוצה לדעת מה אתה מכניס לגוף שלך? אני לא מבין אנשים כמוך אתם הולכים לאנשים שאין להם מושג מהחיים שלהם ובולעים כל מה שהם אומרים לכם למה? כי הם הכינו 200 סייקלים בחיים שלהם זה לא אומר כלום. מה אתה לוקח סייקל שהוא חרא בלשון המעטה ואז שואל פה את דעתנו ומחפש שיתקנו לך טעויות אז אני אומר לך זה חרא סייקל ל pre-contest זה יעלה אותך באחוזי שומן תספח ימבה נוזלים חושב שאני מדבר שטויות בבקשה בגלל זה יש פרופילים באתר פה אני מציע שתבדוק בעצמך בשביל זה שמו אותם פה.
אני מתנצל על השפה זה לא אישי אני רק רוצה להבהיר פה נקודה יותר ויותר אנשים מפרסמים פה שטויות ואחר כך מבקשים עזרה בפורום כדי לתקן את הסייקלים הגרועים שנתנו להם תחקרו תקראו תלמדו ואז אם יש נקודות לא ברורות יש פה מספיק אנשים ישמחו לעזור

כל מה שיש לי להגיד לך זה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רואים שאין לך מושג מה אתה עושה דיבול זה דיאנבול או באנגלית לעילגים שביננו dbol=dianabol ואם מי שהרכיב לך את הסייקל נתן לך את החומר הזה לא אתה ולא הם יש מושג מה אתם עושים או מה החומרים עושים דיבול אופפפססס דיאנבול זה אחד החומרים הכי ארומטיים שיש ובגלל זה הוא סופח המון נוזלים דיבול לא לוקחים לפני תחרות לוקחים אותו בתקופת ה-off season
כאשר אתה רוצה לבנות שריר אני מציע לך לקרוא קצת על חומרים ומה הם עושים לפני שאתה בולע דברים ש"מומחים" נותנים לך אם הם יגידו לך לבלוע חרא כי הם אומרים שזה יעשה אותך ענק אתה תבלע חרא? תקרא בן אדם תחקור זה לא צחוק החומרים האלה מה אתה לא רוצה לדעת מה אתה מכניס לגוף שלך? אני לא מבין אנשים כמוך אתם הולכים לאנשים שאין להם מושג מהחיים שלהם ובולעים כל מה שהם אומרים לכם למה? כי הם הכינו 200 סייקלים בחיים שלהם זה לא אומר כלום. מה אתה לוקח סייקל שהוא חרא בלשון המעטה ואז שואל פה את דעתנו ומחפש שיתקנו לך טעויות אז אני אומר לך זה חרא סייקל ל pre-contest זה יעלה אותך באחוזי שומן תספח ימבה נוזלים חושב שאני מדבר שטויות בבקשה בגלל זה יש פרופילים באתר פה אני מציע שתבדוק בעצמך בשביל זה שמו אותם פה.
אני מתנצל על השפה זה לא אישי אני רק רוצה להבהיר פה נקודה יותר ויותר אנשים מפרסמים פה שטויות ואחר כך מבקשים עזרה בפורום כדי לתקן את הסייקלים הגרועים שנתנו להם תחקרו תקראו תלמדו ואז אם יש נקודות לא ברורות יש פה מספיק אנשים ישמחו לעזור

~~!!~

נערך לאחרונה:
הפורום אמר את דברו 😃

תאמת, דיי צפיתי מה שילך כאן, זה היה צפוי שתגיב בסגנון "שני אנשים מנוסים", שיהיה לך בהצלחה בסייקל, רק אל תבוא לכאן ותרשום שוב למה שום דבר לא יעבוד עליך בסייקל הבא, או משהו בסגנון "אין לי שום חשק מיני".

ביקשת עזרה, אנשים כאן יודעים מה רושמים לך ובסוף אתה מזלזל במה שרושמים לך, אז עדיף שלא תבקש עזרה אם אתה ככה מזלזל בחברי הפורום.

וגם הספר מועתק ממקורות אחרים ולא חסרות בו טעויות .
חח "מועתק ממקורות אחרים" זה נקרא ביבליוגרפיה חח מקורות אחרים עלק
ואני לא ראיתי בו כל כך טעויות או שיש לך איזה ראיית רנטגן נוסח סופרמן?

חח "מועתק ממקורות אחרים" זה נקרא ביבליוגרפיה חח מקורות אחרים עלק
ואני לא ראיתי בו כל כך טעויות או שיש לך איזה ראיית רנטגן נוסח סופרמן?

החלק של התוספים הטבעיים והצמחיים אין בו טעויות,אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי יש כמה פספוסים בחלק שמדבר על ההורמונים

סלח לי אם אני טועה ,הפעם האחרונה שקראתי את הספר של אדון עזרא הייתה כשהייתי במהלך השירות הצבאי שלי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית