הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון צריך דעה

מצב
השרשור נעול

roiy colman

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
שלום אני כבר במהלך שבוע שני של הסייקל רציתי דעה .
גיל 25 משקל 71 קג אחוז שומן 9+- תוכנית הסייקל שלי היא:
1-10 סוסטנון 300 1mg x3
1-10 דקה 300 1mg x3
1-6 דיאנבול 40mg ed
החומרים של קסירוקס אני השנה מתכוון להיתחרות .
תודה

נערך לאחרונה:
חח "מועתק ממקורות אחרים" זה נקרא ביבליוגרפיה חח מקורות אחרים עלק
ואני לא ראיתי בו כל כך טעויות או שיש לך איזה ראיית רנטגן נוסח סופרמן?

סטרואידים אנדרוגניים אנאבוליים (Anabolic steroids-androgenic) הם הורמונים סטרואידים סינתטיים וטבעיים אשר מעודדים גידול וחלוקת תאים, וכתוצאה מכך גידול של מספר סוגי רקמות ובעיקר שרירים ועצמות. טסטוסטרון הוא אחד מהסטרואידים האנאבוליים הטבעיים החזקים ביותר. סטרואידים אנאבוליים

רק ההצהרה הזאת מהספר אומרת לי שהוא ספר באיכות נמוכה ולא שווה קריאה
ואי אפשר להתייחס אליו כרפרנס טסטוסטרון הוא סטרואיד אנבולי טבעי??? ממ לא ידעתי ואני חשבתי שזה הורמון סנטטי מה שנחנו מזריקים חחחח

וממתי יש חלוקת תאים ע"י סטרואידים אנאבולים?
סטרואידים אנאבולים גורמים להיפרטרופיה של השריר = משמע גדילת יתר של השריר, לא חלוקת תאי השריר.

• פותח/ת השרשור
אז מה אמור להיות התוצאה בסוף הסייקל כי לפי מה שאתם אומרים אני יעלה רק מים ?

טוב אני רואה שהתחלתם להיות ילדים קטנים פה כמו בפורום של ישראלקקי אז אני לא אגיב לשטויות שרשמתם למעלה יש פה קצת שתולים של ישראלקקי
בקיצור סלאמת היה נעים להיות בפורום עד כה

טוב אני רואה שהתחלתם להיות ילדים קטנים פה כמו בפורום של ישראלקקי אז אני לא אגיב לשטויות שרשמתם למעלה יש פה קצת שתולים של ישראלקקי
בקיצור סלאמת היה נעים להיות בפורום עד כה

שלום ולא להתראות גבר גם ככה לא תרמת שום דבר אז יאללה ביי

לשאלה של פותח הפוסט כמו שאמרו לך מקודם הסייקל הזה ממש לא טוב לפני תחרות כן אתה תעלה המון נוזלים אני ההיתי מריץ 10 שבועות של טסט פרופ אם מסטרון מצרף לזה קפאין ואפדרין
או קפאין ויוהמבין תקבל אחלה תוצאות שבעולם בהצלחה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית