הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו התנסה עם יוהימבין באחוז שומן גבוה?

• פותח/ת השרשור klassa
  • פורסם בתאריך

klassa

משתמש מתחיל
160
10
נק' מוניטין:
76
160
10
התחלתי דיאטה מסודרת וירדתי בחודש ושלושה שבועות מ 20% שומן לסביבות 14-15%. ירידה מ96 קילו ל87.
בכל הנעוצים כתוב שיוהימבין יעיל רק מ12% שומן ומטה... אבל זה לא מגובה באף מחקר. המחקר היחידי שנעשה הוא המחקר על הכדורגלנים שלא נותן תשובה לעניין הזה. אין מחקר שבדק לאיזה אחוזי שומן היוהימבין יעיל. הכל "בתיאוריה", כמו שאומרים שצריך לצום 4 שעות לפני הלקיחה ו4 שעות אחרי ובמחקר רק כתוב שהם לקחו 2 מנות ביום מבלי לפרט על התזונה שלהם.
לכן רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שהשתמשו ביוהימבין באחוזי שומן בינונים-גבוהים ולדעת איך הרגשתם, אם בכלל הרגשתם שינוי ואם זה היה יעיל.

תודה.

התחלתי דיאטה מסודרת וירדתי בחודש ושלושה שבועות מ 20% שומן לסביבות 14-15%. ירידה מ96 קילו ל87.
בכל הנעוצים כתוב שיוהימבין יעיל רק מ12% שומן ומטה... אבל זה לא מגובה באף מחקר. המחקר היחידי שנעשה הוא המחקר על הכדורגלנים שלא נותן תשובה לעניין הזה. אין מחקר שבדק לאיזה אחוזי שומן היוהימבין יעיל. הכל "בתיאוריה", כמו שאומרים שצריך לצום 4 שעות לפני הלקיחה ו4 שעות אחרי ובמחקר רק כתוב שהם לקחו 2 מנות ביום מבלי לפרט על התזונה שלהם.
לכן רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שהשתמשו ביוהימבין באחוזי שומן בינונים-גבוהים ולדעת איך הרגשתם, אם בכלל הרגשתם שינוי ואם זה היה יעיל.

תודה.

לדעתי בזבוז כסף......גם באחוז שומן נמוך....

לדעתי בזבוז כסף......גם באחוז שומן נמוך....
ממש לא בזבוז של כסף , אם אתה לא מכיר את זה אז אל תגיב
אני יכול להגיד מהרבה ניסיון של חברים שאני מכיר שזה עזר להם לשומן עיקש , אני לא יודע מה הייתה
התזונה שלהם אבל יענו לך פה בנוגע לזה ...

אני מדבר על יוהימבין hcl הכי יעיל

אתה נראה על אחוז שומן דומה לשלי בתמונות
התנסת עם יוהימבין?

כן לא עזר לי כל כך

גרעון שלילי
רצוי דל פחמימה (עם העמסות איכותיות וביום העמסה לא לצרוך יהומבין)
צריכה נכונה (צום 4 שעות לפני ואחרי)
פרוטוקול 1 אחרי כל צריכה ממולץ בחום (אפילו פרוטוקול 2 אם לא בא לך לקרוע את עצמך)
א.ש נמוך 15% ומטה, רצוי 12% ומטה לתוצאות טובות יותר
עם כדור קפאין 200 מ"ג, ו3 גרם ל-טירוזין והרבה מים

זה לא יקר ולא כל כך קשה. 100 שקל כל הקנייה .
מקסימום לא יעזור לך, לפחות תפתח כושר ביג דיל.....
בהצלחה .

תנסה אפדרין או קלן עובד באחוז שומן שלך יוהימבין סתם לא יועיל לך (האפדרין גורם לחוסר מטורף בתאבון אפילו את הארוחות של החיטוב קשה לאכול)

תודה.

אני לקחתי אותו ב% די גבוה 18% בערך,וכן הוא עזר מאוד.העלתי איתו את הדופק בקלות, והצלחתי לשמור עליו גבוה לאורך זמן,בעיקרון לקחתי אותו בתור ממריץ
ממש עוזר ברור שבתור ממריץ יש לך דברים יותר ספציפים כמו אפדרין.

אני לקחתי אותו ב% די גבוה 18% בערך,וכן הוא עזר מאוד.העלתי איתו את הדופק בקלות, והצלחתי לשמור עליו גבוה לאורך זמן,בעיקרון לקחתי אותו בתור ממריץ
ממש עוזר ברור שבתור ממריץ יש לך דברים יותר ספציפים כמו אפדרין.

facepalm

אני ניסיתי יוהימבין על 17% שומן , תפריט דל פחמימה . אמנם הפסקתי באמצע אבל במשך שבועיים עשיתי כל בוקר (יום כן ... יום מנוחה) על בטן ריקה אירובי , לקחתי 6 קפסולות+קפאין 200 (ביום אימון) שזה 2.5גר' למשקל הגוף . זה בהחלט הביא שינוי משמעותי ב-"ידיות אהבה" וטיפה בבטן התחתונה .

• פותח/ת השרשור
יש סיבה מיוחדת שהפסקת אם זה נתן כזה שינוי משמעותי?
ועוד שאלה, זה לא הפריע לך באימוני אנאירובי? כי אומרים שזה גורם לדפיקות לב וכו.

אני ניסיתי יוהימבין על 17% שומן , תפריט דל פחמימה . אמנם הפסקתי באמצע אבל במשך שבועיים עשיתי כל בוקר (יום כן ... יום מנוחה) על בטן ריקה אירובי , לקחתי 6 קפסולות+קפאין 200 (ביום אימון) שזה 2.5גר' למשקל הגוף . זה בהחלט הביא שינוי משמעותי ב-"ידיות אהבה" וטיפה בבטן התחתונה .

1- ב 17% שומן זה לא עוזר, הייתה רואה שינוי גם בלי לקחת את 6 קפסולות.
2- ב 17% שומן הייתה יורד באותו מידה אם הייתה מקפיד על תפריט ואירובי.
3- אין כזה דבר בטן תחתונה.
4 -"ידיות אהבה"- אני בכלל לא רואה לדבר על זה...זה מטריד מאוד.

נערך לאחרונה:
יש סיבה מיוחדת שהפסקת אם זה נתן כזה שינוי משמעותי?
ועוד שאלה, זה לא הפריע לך באימוני אנאירובי? כי אומרים שזה גורם לדפיקות לב וכו.

הפסקתי לצערי עקב לימודים ... לא היה לי זמן לזה . בקשר לאנאירובי זה נכון , אבל אמרתי שלקחתי רק לפני אימוני אירובי .

1- ב 17% שומן זה לא מעוזר, הייתה רואה שינוי גם בלי לקחת את 6 קפסולות.
2- ב 17% שון הייתה יורד באותו מידה אם הייתה מקפיד על תפריט ואירובי.
3- אין כזה דבר בטן תחתונה.
4 -"ידיות אהבה"- אני בכלל לא רואה לדבר על זה...זה מטריד מאוד.

1- עוזר מצויין
2- הייתי על תפריט דל פחמימה + אירובי + העמסות כבר 4 חודשים תקוע באותו אחוז , התייאשתי והייתי נגד זה אבל הלכתי על זה והשינוי בא מהר .
3- שלום ד"ר
4- תתבגר

הפסקתי לצערי עקב לימודים ... לא היה לי זמן לזה . בקשר לאנאירובי זה נכון , אבל אמרתי שלקחתי רק לפני אימוני אירובי .

1- עוזר מצויין
2- הייתי על תפריט דל פחמימה + אירובי + העמסות כבר 4 חודשים תקוע באותו אחוז , התייאשתי והייתי נגד זה אבל הלכתי על זה והשינוי בא מהר .
3- שלום ד"ר
4- תתבגר
אין דבר כזה בטן תחתונה.
תמשיך לתרום המון המון דם ואיברים.
יום טוב, בי.

1- עוזר מצויין
3- שלום ד"ר
4- תתבגר

מתאים לי ד"ר....

ל - Klassa , למען הסר ספק , מבחינה אנטומית אין דבר כזה "בטן תחתונה" כשמדובר בסיבי השריר \ שרירי הבטן ... השניים פה למעלה החליטו להוציא את הנושא מהקשרו , כשמדובר פה על שומן וגנטיקה.
תקרא מאמרים באנגלית , זה יסביר לך טוב יותר איך זה עובד ועל מה .

אני מקווה שברור לך שבדל פחמימה (לא ימי כולל ימי העמסות וריקון מאגרי גליקוגן) לא צריך יהימבין בכלל לשומן עיקש. אפשר לבצע פרוטוקול 1.

17ב א.ש זה מיותר ולא יעיל בעליל כי יש יותר מדי שומן ולא הוא לא מתעקש.

מניסיון עשיר עם החומר הזה על עצמי פחות מ10 א.ש אין מה לחפש.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית