הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה וחוות דעת על אוזניות ספורט

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
מכיוון שהאוזניות הקודמות שלי סוג של נהרסו, אני בחיפוש אחר אוזניות חדשות לאימונים ומוסיקה בכללי.לאחרונה נתקלתי באוזניות isport monster שקיבל חוות דעת טובות וגם משה כאן די התלהב מהן. אבל האם יש עוד אפשרויות?
המחיר נע בין400-500.
אני בא מאוזניות shure 215 אז אני די מפונק בשמע.

אולי זה רק אני, אבל אחרי בערך ~שעה של אימון, מרוב שהן אוטמות כל כך חזק את האוזניים, זה מתחיל ממש לכאוב ולעורר חוסר נוחות. מה גם שזה נכנס כל כך עמוק באוזן שזה כל הזמן מתלכלך מה WAX (הצהוב) של האוזן (וכן אני מנקה אוזניים אחרי כל מקלחת; אבל מאז שנאמר לתשומת ליבי שאסור להשתמש במקלות אוזניים אלא רק עם מטלית לחה, אי אפשר באמת להיכנס עמוק ולהוציא את כל הקקה [שזה לא באמת קקה, זה מגן על האוזן מזיהומים וכל מיני דראק כזה או אחר]).

• פותח/ת השרשור
אילו דברים שגם עם השור שלי אני חוויתי. ( אהבתי איך ניסית להצדיק שאתה מנקה את האוזניים 😲)
אני מחפש את האוזניות עם רמת השמע הכי איכותית שאפשר למצוא בשוק של האוזניות הבינוניות.

לא מצדיק, פשוט מתגעגע למקלות, אבל זה לא שימושי אם מבינים באמת למה זה גורם בסופו של דבר (הצטברות של WAX בפנים של האוזן ויכול לגרום לזיהומים/קושי בשמיעה ואפילו איבוד שמיעה במקרים קיצוניים).
ה Klpisch S4 או S4i (עם מיקרופון) זה לא רע. מצד שני אם יש לך נטייה להיות עם אוזניים עקומות כמוני, אז הן יפלו לך במיוחד בריצות. יש להם עכשיו גירסה II עם כבל משופר ויצאה גם גירסה לאנדרואיד (במקור היה רק לאייפון) כך שהשלט עובד בכל הפלטפורמות המקבולות (רק אם קונים את גירסת ה i).
ד"א ה Monster iSport המחיר שלהם נשחט באמאזון ל-$60:
http://www.amazon.com/Monster-iSport-Immersion-Headphones-ControlTalk/dp/B005L38XRS/ref=pd_cp_MI_3

אני קניתי ב $130 לפני חצי שנה.

• פותח/ת השרשור
במידה ואני כן הולך על המונסטר, יש דרך לקנות אותן בארץ? ( בנתיים אני רואה שיש רק בבאג, ועולה 449 WTF)

לא, תזמין מאמזון עם mustop.co.il או משהו כזה. נראה לי שיש להם גם $10 הנחה אם מזמינים דרכם מאמזון.

לא מצדיק, פשוט מתגעגע למקלות, אבל זה לא שימושי אם מבינים באמת למה זה גורם בסופו של דבר (הצטברות של WAX בפנים של האוזן ויכול לגרום לזיהומים/קושי בשמיעה ואפילו איבוד שמיעה במקרים קיצוניים).
ה Klpisch S4 או S4i (עם מיקרופון) זה לא רע. מצד שני אם יש לך נטייה להיות עם אוזניים עקומות כמוני, אז הן יפלו לך במיוחד בריצות. יש להם עכשיו גירסה II עם כבל משופר ויצאה גם גירסה לאנדרואיד (במקור היה רק לאייפון) כך שהשלט עובד בכל הפלטפורמות המקבולות (רק אם קונים את גירסת ה i).
http://www.amazon.com/Monster-iSport-Immersion-Headphones-ControlTalk/dp/B005L38XRS/ref=pd_cp_MI_3

אני זוכר שהמלצת על ה
Klpisch S4 פעם והבאת קוד הנחה והזמנתי והם ממש אחלה - חזקים, איכותיים, ולא כמו סקול קנדי אחרי שבוע שומעים רק באוזניה אחת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המכס לא אמור להיות עצבני על 60 דולר. אולי אני אפילו אזמין מאיביי.

מה הכוונה שלך שמקלות לא שימושיים? איך אפשר לנקות את האוזן בצורה יותר יסודית אם מקלות זה לא מספיק?

לדעתי לשים כל כך הרבה כסף על זה פשוט בזבוז .
אני לא יודע כמה כסף "נזיל" יש לך, אבל בעיקרון אם אתה קונה אוזניות ספורט אני דיי בטוח שלא תצא איתן בערב לאנשהו ...
אם כבר לשים איזה 400-500 שקל על אוזניות עדיף תקנה איזה אוזניות כפתור\In-Ear שתוכל להשתמש בהן לא רק באימון.

בכל אופן לשיקולך .

לדעתי לשים כל כך הרבה כסף על זה פשוט בזבוז .
אני לא יודע כמה כסף "נזיל" יש לך, אבל בעיקרון אם אתה קונה אוזניות ספורט אני דיי בטוח שלא תצא איתן בערב לאנשהו ...
אם כבר לשים איזה 400-500 שקל על אוזניות עדיף תקנה איזה אוזניות כפתור\In-Ear שתוכל להשתמש בהן לא רק באימון.

בכל אופן לשיקולך .
להוציא 400 שקל על in ear לא נשמע כל כך הגיוני..

להוציא 400 שקל על in ear לא נשמע כל כך הגיוני..
תראה, אני בכללי חושב שהאוזניות האלה של אפל הלבנות הפשוטות עושות את העבודה .
אוזניות ב-500 שקל זה בזבוז לדעתי (אלא אם כן אנחנו מדברים על איזה אוזניות Over Ear משהו טוב של SHURE,Sennheiser וכו'..)
אם הוא כבר רוצה אוזניות כאלה שזה "נייד" אז עדיף כפתור\In Ear מהסיבה שהן יכולות לתת את אותה תמורה כמו של האוזניות
ספורט ובנוסף יהיה להן עוד שימושים, הרי אף אחד לא יצא עם ג'ינס, מכפותרת ואוזניות ספורט נכון ?

תראה, אני בכללי חושב שהאוזניות האלה של אפל הלבנות הפשוטות עושות את העבודה .
אוזניות ב-500 שקל זה בזבוז לדעתי (אלא אם כן אנחנו מדברים על איזה אוזניות Over Ear משהו טוב של SHURE,Sennheiser וכו'..)
אם הוא כבר רוצה אוזניות כאלה שזה "נייד" אז עדיף כפתור\In Ear מהסיבה שהן יכולות לתת את אותה תמורה כמו של האוזניות
ספורט ובנוסף יהיה להן עוד שימושים, הרי אף אחד לא יצא עם ג'ינס, מכפותרת ואוזניות ספורט נכון ?
אני קניתי AKG Q350 ב240 שקל בארץ ואני ממש מרוצה מהם, מתאימות לרוב סוגי המוזיקה ולא נופלות לא לא בריצה, סקוואט ודדליפט שזה הכי חשוב 😃

אני קניתי AKG Q350 ב240 שקל בארץ ואני ממש מרוצה מהם, מתאימות לרוב סוגי המוזיקה ולא נופלות לא לא בריצה, סקוואט ודדליפט שזה הכי חשוב 😃
מכיר, אחלה אוזניות .
אני אישית העדפתי לקנות בכסף הזה אוזניות טובות למחשב, לקחתי Sennheiser HD205 ולמכון אני משתמש באוזניות הסטנדרטיות של האייפון ...
לא נופלות לי בשום תרגיל :D

מכיר, אחלה אוזניות .
אני אישית העדפתי לקנות בכסף הזה אוזניות טובות למחשב, לקחתי Sennheiser HD205 ולמכון אני משתמש באוזניות הסטנדרטיות של האייפון ...
לא נופלות לי בשום תרגיל :D
תותחחחחחחחחחחחחחח!
HD205 שליטהההההה!
ואני גם אוהב את הAKG Q350, אבל הם נופלות באימון..

תותחחחחחחחחחחחחחח!
HD205 שליטהההההה!
ואני גם אוהב את הAKG Q350, אבל הם נופלות באימון..
כן אוזניות פצצה ... 250 שקל שוות כל אגורה.
נותנות בראש כבר כמעט שנה, וואלה אחד הדברים שאני שמח שקניתי.

בחיים לא נפלו לי 😃
לחבר יש אותם, לקחתי וניסיתי אותם, אחלה באסים והכל, אבל זזות באוזן וגם נופלות, לפחות לי.
כן אוזניות פצצה ... 250 שקל שוות כל אגורה.
נותנות בראש כבר כמעט שנה, וואלה אחד הדברים שאני שמח שקניתי.
150 באייבי 😃
עשית Burn in כן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית