הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על בטא אלנין ועוד כמה תוספים...

akunamatata

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
הזמנתי בטא אלנין מטויז אר אס אבל זה לא נותן לי לפרסם קישור בגלל שאין לי מספיק הודעות
ובאתר כתוב שצריך לקחת מנה לפני אימון ובימים שאין אימון מנה על הבוקר ועוד אחת 6 שעות אחרי?
זה באמת רצוי? כי לפני מה שאני יודע בטא אלנין טוב לפני אימון להזרים קצת את הדם (פאמפ)

דרך אגב הזמנתי גם קריאטין מונו מוליטי ויטמין וקפאין
קריאטין אני יודע לא משנה מתי צורכים אותו אבל מה לגבי המולטי ויטמין והקפאין?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אסור לדבר על הזמנות מח"ול ולא לפרסם קישורים גם של אתרים משם ! תלמד להבא!
מולטי ויטמין לוקחים את הכמות שכתובה על האריזה מאחורה , לא משנה מתי במהלך היום , איזה מולטי יש לך ?אני יגיד לך כמה כדורים אתה צריך לקחת
קפאין 30-45 דקות לפני תחילת האימון על קיבה ריקה.
בטא אלנין
תוספת חדשה יחסית למאגר תוספי הביצועים לענפי הספורט המגוונים היא חומצת האמינו בטא אלנין. היא מתפקדת כמעין מבודדת של ההשפעה של חומצת החלב בשרירי השלד, ועשויה לשפר ביצועים מסויימים, בייחוד בפעילויות שמסתמכות בעיקר על חילוף חומרים אנאירובי (כמו מאמץ מקסימלי (ME) הנמשך 30-60 שניות). לפחות מחקר אחד מצא שבטא אלנין וקריאטין משפרים את קצב העלאת משקלי העבודה. האתלטים העוסקים בפעילות ספורט מגוונת, והמעוניינים להעלות משקל לגוף או על מוט, עשויים לשקול שימוש בחומצת אמינו זו.
החסרון העיקרי של בטא אלנין היא הכמות הנדרשת כדי להגיע להשפעה הרצויה: 400-800 מ"ג, 4 פעמים ביום (סה"כ 1.6-3.2 גרמים ביום). חייבים לצרוך את החומר בשיטה הזו כדי להגיע להשפעות מירביות. אנשים מסויימים מדווחים שהשימוש גורם לתחושת עיקצוץ/גירוד/הסמקה. זה לא מסוכן, רק לא נעים
קרדיט לקילוגרם על הבטא אלנין ****

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין לדבר על הזמנות מחו"ל.
לשאלותיך האחרות:
מולטי ויטמין - מתי שנוח לך, כמות הפעמים תלויה בסוג המולטי.
קפאין- 45 דקות לפני אימון [אם הבטן ריקה] או שעתיים לפני אימון אם אכלת בסמוך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי בקיצור את הבטא אלנין צריך לצרוך כל יום כמו קריאטין רק שצריך לחלק את הצריכה לכל היום
בקשר לקפאין אני אוכל בדרך כלל שעה לפני אימון זאת אומרת שאני לא יכול לקחת אותו לפני שאני יוצא לאימון כי הקיבה לא ריקה(יעני לקחת את הקפאין כשעברה רק שעה מאז שאכלתי)
אז לקחת את הקפאין שעתיים לפני אימון? זה לא יותר מידי זמן? כי בדרך כלל אני מכין קפה שחור לפני שאני יוצא מהבית למכון(כי עד שאני מגיע ועד שאני מתחיל להתאמן זה בערך חצי שעה) זאת אומרת שזה יוצא שעה אחרי ארוחה ודווקה אני מרגיש תהשפעה של הקפה כבר בדרך למכון....

אוקיי בקיצור את הבטא אלנין צריך לצרוך כל יום כמו קריאטין רק שצריך לחלק את הצריכה לכל היום
בקשר לקפאין אני אוכל בדרך כלל שעה לפני אימון זאת אומרת שאני לא יכול לקחת אותו לפני שאני יוצא לאימון כי הקיבה לא ריקה(יעני לקחת את הקפאין כשעברה רק שעה מאז שאכלתי)
אז לקחת את הקפאין שעתיים לפני אימון? זה לא יותר מידי זמן? כי בדרך כלל אני מכין קפה שחור לפני שאני יוצא מהבית למכון(כי עד שאני מגיע ועד שאני מתחיל להתאמן זה בערך חצי שעה) זאת אומרת שזה יוצא שעה אחרי ארוחה ודווקה אני מרגיש תהשפעה של הקפה כבר בדרך למכון....
לחלק את הצריכה לכל היום.
ועדיף שלא תאכל לפני אימון, קח כדור קפאין 45 דקות-חצי שעה לפני ועוף לאימון.
תצבור רעב לאחרי אימון ותפרק תמקרר :hoel
והToysRus הרג אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOLLOLLOL

• פותח/ת השרשור
אין אני חייב לאכול לפני אימון אחרת אני לא מצליח לדחוף מספיר אוכל במשך היום...

Back
למעלה תחתית