הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצות פורום על הפרק

מצב
השרשור נעול
קדימה: "It doesn't matter what kind of car you drive." - עם תמונה של פרארי
אחורה: "What matters is the size of the arms hanging out of the window." - יד של ג'אי קטלר או משהו 😃

הכי חלש שראיתי עד עכשיו.

Yes! I arrived before everyone else!
The cage is free !

ואז תמונה של הילד הזה שמרים אגרוף?
SUCCESS KID פשוט לא מצליח לי להעלות תמונה.

לא משנה איזה חולצה תצא בסוף בטוח אני אכין לי אחת כזאת בהשראת ליאור
כן, הראק בשימוש. וגם המשקולות! ולא, לא בא לי שתכנס איתי ביחד!

הרבה מחכים לחולצות . למה לא לבחור את ה5-10 המשפטים /הרעיונות הכי טובים ולעשות הצבעה ?

הרבה מחכים לחולצות . למה לא לבחור את ה5-10 המשפטים /הרעיונות הכי טובים ולעשות הצבעה ?
כי צריך לסנן קודם כל מעל ל 200 משפטים. זה לוקח זמן וסיעור מוחות כולל ריבים רבים. מאמין שנסיים הכל השבוע כולל בחירת תמונות. אנחנו בעיקרון מחפשים 3-5 חולצות ולא רק אחת.

כי צריך לסנן קודם כל מעל ל 200 משפטים. זה לוקח זמן וסיעור מוחות כולל ריבים רבים. מאמין שנסיים הכל השבוע כולל בחירת תמונות. אנחנו בעיקרון מחפשים 3-5 חולצות ולא רק אחת.

אהה מעולה , לא ידעתי פשוט אם העניין מתקדם או לא . בהצלחה בבחירה =]

משה, מה יהיה "בקולקצייה"?
מכנסי אימון יהיו (קשה למצוא מכנסיים ארוכים שנראים בצורה סבירה, שלא נדבר על טובה)? סוודרים (אי אפשר לרוץ בטישרט בחורף ב-15 מעלות)? גופיות בילדרים? חולצות ארוכות? מה בדיוק יהיה?

כרגע לא יהיה מכנסיים, יהיו רק חולצות T-SHIRT לגברים ונשים וגם גופיות. הינה קישור להצבעה של המשפטים שהצלחנו לסנן, מוזמנים להצביע לכמה אפשרויות במקביל:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=37454

יש מעט מדי משפטים בעברית.

יהיה אפשרות לקנות גם את החולצה הישנה fat,but stonger than you?
אני פשוט חייב את החולצה הזאת!!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית