עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלון יש לך פייס ? שלח בפרטי אני ינסה לעזור לך.במקרה יש מישהו שמתחרה ביום השני בדימונה אבל מגיע גם ביום הראשון ומתחשק לו להשאיל לי את הסינגלט שלו?
מבטיח לצדיק שקית חלב על חשבוני
עריכה: שכחתי לציין, מידה L-XL.
אלון יש לך פייס ? שלח בפרטי אני ינסה לעזור לך.
אלון יתחת טוב שנזכרת..
תשכור סינגלט מGolden Desert Cup.
אהה נכון, אין לך פייסבוק facepalm
רק בריאות אחי.
אין אפשרות לשכור במקום חייב לקנות , מזל שאני מצאתי צדיק ! כי גם לא בטוח שיישאר להם שם לפי מה שהבנתי.יש אפשרות לשכור ? או שהתכוונת לקנייה ?
אין אפשרות לשכור במקום חייב לקנות , מזל שאני מצאתי צדיק ! כי גם לא בטוח שיישאר להם שם לפי מה שהבנתי.
חח גם אתה נדפקת עם העניין ? בכל מקרה אם לא תצליח להגיע לתחרות הזאת אז יש לי למכור לך סינגלט אחרי התחרות.יש כאן עוד צדיקים במקרה שיכולים לעזור לי בעניין ?
מידה S-M L לא מעניין אותי איך ישב עלי?
אשמח לעזרה בעניין
ראיתי עכשיו וניסיתי להשיג לך מחבר אבל זה בסוף כבר לא ריאלי , מצטער.שובבני שלחתי לך פרטית.
חח גם אתה נדפקת עם העניין ? בכל מקרה אם לא תצליח להגיע לתחרות הזאת אז יש לי למכור לך סינגלט אחרי התחרות.
ראיתי עכשיו וניסיתי להשיג לך מחבר אבל זה בסוף כבר לא ריאלי , מצטער.
אחרי התחרות זה בעייתי אבל תודה בכל מקרהחח גם אתה נדפקת עם העניין ? בכל מקרה אם לא תצליח להגיע לתחרות הזאת אז יש לי למכור לך סינגלט אחרי התחרות.
אין בעיה כי יהיו עוד תחרויות אתה יודע ואז אתה גם תהייה במסה ותהייה שמן ונוזלי כי אתה לא מתאמן בייספס ;)אחרי התחרות זה בעייתי אבל תודה בכל מקרה
הודיעו, אתה פשוט פרימיטיבי בלי פייסבוק!לא נורא, אני כבר אקנה שמה כנראה.
חבל שלא הודיעו מראש שהולכים למכור סינגלטים בתחרות.
הודיעו, אתה פשוט פרימיטיבי בלי פייסבוק!
צוחק2
אבל הודיעו נכון? זהו.מה, נהיית לי תירוצן כמו הע1נס?הודיעו ממש לאחרונה, אחרי שהפנו את כולם להזמין מחו"ל.