עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן דיברתי על האירובי.אתה מדבר על האירובי כן? כי יש טבאטה דדליפט נניח וכל מני שטויות.
אני חושב שנכון. הרי כל התכנית כביכול מבוססת על מחקר של חוקר יפני.
לא בדיוק הבנתי את דבריך.אני לא מכיר פרוטוקול אחר של טבאטה, מלבד 20-10, שמונה סיבובים.
הניסיון שלי מלמד שהניצול של המסלול האירובי משתפר גם ללא עבודה שמתבססת רק עליו, תוך שימוש במסלולים האחרים.
קשה לי להאמין שמישהו מחזיק הרבה סיבובים. בכל זאת, 170% למשך זמן מכובד עם הפסקה קצרה.התבנית היא 10-20 ל-8 סיבובים, אתה יכול אבל לשנות איך שבא לך (יותר זמן מנוחה/עבודה/סיבובים) כל עוד הפרינציפ נשאר. בוא נגיד אבל שאם אתה מצליח להחזיק בה להרבה סיבובים, זה לא בדיוק טאבאטה.
לא בדיוק הבנתי את דבריך.
אתה אומר שהמסלול האירובי ( הסיבולת לב ריאה ), משתפר גם ללא עבודה רק במסלול האירובי אלא גם ביצוע המסלול האנאירובי ( שכיבות סמיכה וכו' )?
קשה לי להאמין שמישהו מחזיק הרבה סיבובים. בכל זאת, 170% למשך זמן מכובד עם הפסקה קצרה.
דרך אגב האימון הולך כך : 5 דקות ריצה בינונית, המחזור עצמו ולאחר מכן שוב 5 דקות ריצה בינונית.
לא חיפשתי מידע על התכנית, כי אותה הבנתי ( לא שיש הרבה מה להבין ).
האם יש מישהו שביצע אותה וכן יכול להעיד על תוצאות מרשימות כמו במחקר של היפני?
כן, זה מה שאני טוען, מנסיוני האישי ומנסיונם של מתאמנים שלי.
אני מבין...אני גם מרגיש ככה. במיוחד אם עובדים בעצימות גבוהה.
ברור שאני לא אהיה מסוגל לרוץ מרתון אבל הכושר האירובי משתפר במידה כלשהיא.
ננסה היום את אימון הטבאטה.שיטת אימון כזאת מצריכה כושר גופני כלשהוא אם אין לך אותו לדעתך תתחיל מאירובי "רגיל".
יש כאלה שאומרים שהליכה בשיפוע למשך חצי שעה-שעה עובדת טוב.
אין בעיה.אם תחליט לעשות אותו לתקופה אשמח אם תעדכן אני גם חושב לעשות אותו כשאני אתחיל חיטוב
תודה!ביצעתי את המחזור הנ''ל לפני כחצי שנה כחלק מפרוטוקול השומן העיקש והוא מטורף מבחינת עצימות ,
ביצעתי את זה עם תרגילים של משקל גוף(מתח,שכיבות שמיכה,בטן,סקוואט) ממליץ בחום .
וכן הרגשתי שיפור בתחום האירובי .
תודה!
ניסית גם עם הקטע האירובי?
תוכל לפרט על אימון משקלי הגוף?האמת שכן עם ספרינטים (יותר קל אבל עדיין חולני)
שילבתי בין האירובי לבין עבודה על משקל גוף ככה שקשה לי להגיד מאיפה בא השיפור באירובי