הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה יותר כדאי לי להביא אבקת חלבון או גיינר (פרטים מלאים בפנים )

• פותח/ת השרשור Mrb0dy
  • פורסם בתאריך

Mrb0dy

משתמש מתחיל
216
1
נק' מוניטין:
33
216
1
כמה נתונים עליי :

משקל : 63

גובה : 1.73

מטרה : מסה

חבר'ה אני חייב תעזרה שלכם , אני לא יודע מה יותר כדאי לי להביא אבקת חלבון או גיינר !
מבחינת תזונה אבקת חלבון זה טוב עבורי בשביל להשלים ערכים סופיים ולהגיע לכמות שאני צריך להגיע ביום

אבל גם גיינר זה משו שיכול לעזור לי מאוד במסה שלי וזה מכיל קלוריות וחלבון ביחד שזה מצוין עבורי .

לפי דעתי יותר כדי לי להביא גיינר אבל אני אשמח לשמוע גם את דעתכם .

ודרך אגב אין לי מושג איזה אבקת חלבון / גיינר כדי לי לקנות ... אף פעם לא קניתי ואני חייב שתמליצו לי מה הכי כדאי לי להביא מבחינת איכות טעם ומחיר !

תלוי אם יש לך בעיה להשלים ערכים סופים אז קח גיינר
אני אחד שאין לו בעיה להשלים פחמימות ושומנים אז אני לוקח חלבון
אם אתה לא אוכל מספיק קח גיינר רק אל תשכח שבגיינר יש פחות מנות מאשר אבקת חלבון

גיינר זה יקר בטירוף
אתה שוקל כולה 63
לא נראה שאתה צריך לא את זה ולא את זה אם לומר ת'אמת...

אתה לא חייב כלום משניהם ואני מחזק את חן.

מה שאתה כן חייב לשנות, זו התפיסה שלך לגבי אימונים ותזונה. כל ההתלהבות הזמנית הזאת של גיינר או חלבון לא לחזיק מים כל עוד בראש שלך אתה לא מוריד את המתג.

אתה לא חייב כלום משניהם ואני מחזק את חן.

מה שאתה כן חייב לשנות, זו התפיסה שלך לגבי אימונים ותזונה. כל ההתלהבות הזמנית הזאת של גיינר או חלבון לא לחזיק מים כל עוד בראש שלך אתה לא מוריד את המתג.
יש משהו בדברי ליאור שכן שכחתי לציין
במידה ואתה חושב שגיינר או אבקת חלבון יגרמו להאצה בגדילה שלך אתה טועה..
גיינר ואבקת חלבון אלו כלי עזר לאנשים שקשה להם להגיע לערכים הסופיים..אני שוקל 105 קילו ומגיע לחלבון שלי 5 ימים בשבוע בממוצע ללא אבקת חלבון
אתה שוקל 63 משמע אתה צריך בסביבות ה120 גרם חלבון...אני מוכן להישבע שלפחות כמה פעמים בשבוע יש לי איזה ארוחה טובה שכוללת את כל הכמות הזו.
תתחיל לאכול

• פותח/ת השרשור
אתם צודקים ... אבל הקטע הוא שאני בצבא והאוכל על הפנים .
אומנם אני חוזר הביתה אבל בשעות מאוחרות וקשה לי להשלים ערכים

אני לא אומר שאני לא יכול אם אני יתאמץ , אבל לפעמים באמת שאין לי ממש זמן אז אני בכל זאת רוצה לקנות כרגע אבקה .

על מה אתם ממליצים לי עפ"י הנתונים שלי ?
נתתם לי את הדעה שלכם ואני מכבד אותה אבל תתנו לי להחליט בעצמי בסופו של דבר אם אני צריך את זה או לא .

אז אני אשמח אם תתנו לי תשובה ותוכלו גם לרשום לי איזה אבקה מומלץ לי לקנות .

סוד האוכל:
2 חטיפים סניקר = 500 קלוריות.

תבשיל הכוח:
2 יוגורטים
כוס חלב
הרבה חמוציות
10 תמרים בלי חרצנים
אגוזי מלך
אגוזי פקאן
10 אגוזי ברזיל.

+ מיקסר

= אוכל.

אז לך על אבקת חלבון, מחברה מוכרת כמו אופטימום, דיימטיז, סאן.
טעם בננה הוא פצצה.

• פותח/ת השרשור
אז אתם אומרים נקנה אבקת חלבון ?

אם אפשר לצרף פה קישורים של המוצר שאתם ממליצים לי עליו זה יהיה מצוין עבורי!

אז אתם אומרים נקנה אבקת חלבון ?

אם אפשר לצרף פה קישורים של המוצר שאתם ממליצים לי עליו זה יהיה מצוין עבורי!
למה אתה מתעקש לקנות אבקת חלבון?
אתה שוקל כולה 63 למען השם..ממתי אנשים לא מסוגלים לאכול?

לא יודע למה אבל אני רואה את כל הגיינרים/אבקות חלבון כגימיקים , אני לא רואה בדיוק איך הם מחליפים אוכל. אני ברוב טיפשותי קניתי גיינר והוא יותר ממלא מאוכל תאמין לי. תעשה לעצמך ותרד מזה אני לא רואה איפה זה יכול לעזור לך...

למה אתה מתעקש לקנות אבקת חלבון?
אתה שוקל כולה 63 למען השם..ממתי אנשים לא מסוגלים לאכול?

אמנם זה מאוד תלוי בסיס, אבל בצבא קשה להגיע לרמות מספקות של חלבון. אישית אני לא רואה שום דבר רע בלשתות חלבון, גם אם אתה לא שוקל 105 קילו..

אמנם זה מאוד תלוי בסיס, אבל בצבא קשה להגיע לרמות מספקות של חלבון. אישית אני לא רואה שום דבר רע בלשתות חלבון, גם אם אתה לא שוקל 105 קילו..
אין דבר רע בלשתות חלבון
נהפוכו..
הקטע שאנשים ישר מתחילים להתאמן מחליטים שקשה לאכול וקונים חלבון
קניה של חלבון זה התחייבות לזה שתסיים אותו ותשתמש בו ומתאמן מתחיל יכול להחליט שלא בא לו וחבל על הכסף.
זה להיות תלוי בגורם חיצוני שאתה צריך לספק לעצמך ולא נייד בכל מקום וחבל להתסמך עליו במשקל כזה נמוך

אני דווקא מאוד בעד אבקת חלבון בהנחה שאתה יודע מאיפה לקנות מסיבה אחת פשוטה בלבד !
כלכלה ! לי יוצא מנה בסביבות ה3 שקל שזה זול יחסית לטונה שעולה היום 5 שקל וככה גם הגבינות, ובחייאת כמה אפשר לדחוף חזה עוף !

• פותח/ת השרשור
חבר'ה מחר אני קונה אבקת חלבון ... יש לכם איזה שהיא אבקה מסוימת שאתם ממליצים עליה ?
וכמו הבחור שרשם מעליי , אבקת חלבון תחסוך ממני זמן וכסף אז לא לקנות את האבקה זה באמת בזבוז בהרבה מובנים .

חבר'ה מחר אני קונה אבקת חלבון ... יש לכם איזה שהיא אבקה מסוימת שאתם ממליצים עליה ?
וכמו הבחור שרשם מעליי , אבקת חלבון תחסוך ממני זמן וכסף אז לא לקנות את האבקה זה באמת בזבוז בהרבה מובנים .
כל אחת מהחברות שPYSCO רשם בטעם בננה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית