הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה יותר כדאי לי להביא אבקת חלבון או גיינר (פרטים מלאים בפנים )

• פותח/ת השרשור Mrb0dy
  • פורסם בתאריך

Mrb0dy

משתמש מתחיל
216
1
נק' מוניטין:
33
216
1
כמה נתונים עליי :

משקל : 63

גובה : 1.73

מטרה : מסה

חבר'ה אני חייב תעזרה שלכם , אני לא יודע מה יותר כדאי לי להביא אבקת חלבון או גיינר !
מבחינת תזונה אבקת חלבון זה טוב עבורי בשביל להשלים ערכים סופיים ולהגיע לכמות שאני צריך להגיע ביום

אבל גם גיינר זה משו שיכול לעזור לי מאוד במסה שלי וזה מכיל קלוריות וחלבון ביחד שזה מצוין עבורי .

לפי דעתי יותר כדי לי להביא גיינר אבל אני אשמח לשמוע גם את דעתכם .

ודרך אגב אין לי מושג איזה אבקת חלבון / גיינר כדי לי לקנות ... אף פעם לא קניתי ואני חייב שתמליצו לי מה הכי כדאי לי להביא מבחינת איכות טעם ומחיר !

• פותח/ת השרשור
חבר'ה חבר שלי קנה אבקת חלבון של DYNAMITE בטעם טופי כרמל וטעמתי את זה וזה לא משו כ"כ ... יש לזה קצת טעם מר בסוף

איזה טעם אתם ממליצים לי לקנות באבקות של DYNAMITE ? שוקו /וניל עוגיות / בננה /וניל /פינה קולדה

חבר'ה חבר שלי קנה אבקת חלבון של DYNAMITE בטעם טופי כרמל וטעמתי את זה וזה לא משו כ"כ ... יש לזה קצת טעם מר בסוף

איזה טעם אתם ממליצים לי לקנות באבקות של DYNAMITE ? שוקו /וניל עוגיות / בננה /וניל /פינה קולדה
שמעתי שהבננה שלהם טובה

חיפוש

יש לי את הקפה מוקה וגם עוד דלי של בננה .
הקפה מוקה פשוט מעדן בהתחלה ואז זה נהיה כבר סביר כי התרגלת לטעם (כמו עם כל דבר, בעיקרון אחלה טעם.)
הבננה לקחתי גם בהמלצה של כמה אנשים ובתכלס לא התלהבתי, הטעם לא משהו בכלל .
בכל מקרה זה אינדיוידואלי, מה שטעים לי יכול להיות לך לא משהו .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית