הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 477.5 טוטאל על 73 B.W

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
הנה סרטון מהתחרות היה פשוט חוויה, חוויה,חוויה , מטרה אחת הושגה שזה 200 דדליפט , עכשיו המטרה הבאה היא לסגור טוטאל של 500 קילו עד סוף המסה הנוכחית .

מצטער שהצילום של הבנ'ץ מטושטש ושהדדליפט התחיל קצת מאוחר מדי אבל כמו שאפשר לראות ה200 עפו למעלה ולא נתקעו או משהו מיוחד הצטערתי אחר כך שלא שמתי עוד 2.5-5 קילו .
לילה טוב !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הוא אמר שיש לו פייבוריטים מהדרום, לול.

לול, ברור שלא.
לא חושב שלמפצל ולקובה יש משתמש בLBS.
המפצל התחרה היום, מעניין כמה הוא עשה..
אה כי פשוט הוא אמר שזכיתי שלישי חשבתי שהוא היה אתמול בתחרות ,אז הנחתי שזה המפצל כי רק אותו לא הכרתי .
מעניין באמת איך הלך לו היוםץ

יפה מאוד ! לא יכול לתת מוניטין

אביב אם היה אפשר היית מקבל גם ממני מוניטין... כל הכבוד לך! מרשים מאוד
תודה לשניכם!

חברים אני אומר לכם, במציאות הרגליים שלו יותר גדולות מהראש של אנדי בולטון.!
מוטינין חביבי

אחלה בחלה . מה עם לעלות משמעותית במשקל גוף?

למה להעלות משמעותית משקל גוף ?

הוא מתקדם בהרמות ועולה כמה שצריך במשקל גוף

אביב כמה סיימת חיטוב וכמה שקלת בתחרות ? ובכמה זמן ?

• פותח/ת השרשור
למה להעלות משמעותית משקל גוף ?

הוא מתקדם בהרמות ועולה כמה שצריך במשקל גוף

אביב כמה סיימת חיטוב וכמה שקלת בתחרות ? ובכמה זמן ?
את המסה באופן רשמי התחלתי בתארי: 16/7/12 במשקל של 65 קילו.
בשקילה לתחרות שקלתי 73.4 , כל זה ב3 חודש ו3 שבועות.

נערך לאחרונה:
קודם כל כל הכבוד
דבר שני נראה לי שלעלות איזה 15 קילו יעשה לך טוב מאוד... אחר כך אם אתה רוצה אתה יכול לחזור לקטגורייה של 75 אבל אני לא רואה סיבה לעלות רק חצי קילו בשבוע
כמובן שזה תלוי מטרה
בכל אופן לפי וונדלר בשביל מנוף אידיאלי צריך להתחיל ב3 אינץ' לפאונד, על הגובה שלך זה אומר כמעט 90 קילו
אתה תתחזק יותר ויותר מהר מעלייה של קילו וחצי בשבוע ביחס לחצי קילו בשבוע... ההבדל גדול

בכל אופן, מוניטין 👑

• פותח/ת השרשור
קודם כל כל הכבוד
דבר שני נראה לי שלעלות איזה 15 קילו יעשה לך טוב מאוד... אחר כך אם אתה רוצה אתה יכול לחזור לקטגורייה של 75 אבל אני לא רואה סיבה לעלות רק חצי קילו בשבוע
כמובן שזה תלוי מטרה
בכל אופן לפי וונדלר בשביל מנוף אידיאלי צריך להתחיל ב3 אינץ' לפאונד, על הגובה שלך זה אומר כמעט 90 קילו
אתה תתחזק יותר ויותר מהר מעלייה של קילו וחצי בשבוע ביחס לחצי קילו בשבוע... ההבדל גדול

בכל אופן, מוניטין 👑
תודה אבל אני לא רואה את עצמי עולה ל90 קילו סתם ככה , הרי ההרמות שלי עד עכשיו התקדמו פלאים בתקופה מסה הזאת והרטיו של גם גדל בצורה מעולה אין לי בשביל מה להעלות ככה סתם עוד 16 קילו במיוחד שעל הגובה שלי אני ייראה פשוט שמן מגעיל.

קודם כל כל הכבוד
כמובן שזה תלוי מטרה

בכל אופן, מוניטין 👑

שטויות הוא רק יהיה שמן, כל עוד הוא מתקדם באימוני כוח אין צורך להוסיף עוד אוכל סתם

תודה אבל אני לא רואה את עצמי עולה ל90 קילו סתם ככה , הרי ההרמות שלי עד עכשיו התקדמו פלאים בתקופה מסה הזאת והרטיו של גם גדל בצורה מעולה אין לי בשביל מה להעלות ככה סתם עוד 16 קילו במיוחד שעל הגובה שלי אני ייראה פשוט שמן מגעיל.

שטויות הוא רק יהיה שמן, כל עוד הוא מתקדם באימוני כוח אין צורך להוסיף עוד אוכל סתם

זאת הכוונה שלי.

לא התכוונתי סתם לעלות ל90 מהיום למחר
כמו שכתבתי התכוונתי לעלות קילו וחצי בשבוע.. כן אם מראה זו המטרה אז זה לא הדבר האידיאלי (לא לטווח הקצר)
למרות שתכלס בוא נודה על האמת... גם מבחינת מראה - לפני שתהיה ~80+ אתה לא תראה גדול וחזק באמת (יותר לכיוון 90 אבל אתה לא גבוה)

מה המטרה שלך? זה משהו שעד עכשיו רק ניחשתי \:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית