הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפת סוללה בגלקסי טאב, חיים תכנס 😃

Born slippy

משתמש קבוע
1,707
836
נק' מוניטין:
3,222
1,707
836
יש לי גלקסי שבע אינצ )p1000(
ולאחרונה הסוללה מתרוקנת במכה אחת, זאת אומרת שאחרי טעינה מלאה.. עובר זמן קצר ופתאום נשאר לי אחוז סוללה אחרון.
אז חיפשתי סוללה באי ביי, והשאלה שלי בעצם אם קיים סיכון שהמכשיר יעשה בעיות במידה ואני קונה סוללה לא מקורית.
כי שמתי לב שהגלקסי נורא קנאי, והיה משתבש כשהייתי מחברת אליו חיבורים לא מקוריים.

אם אני לא טועה יש סוללות של ANKER למכשיר. ANKER מעולה ולא תעשה לך בעיות (גם לי יש 2 סוללות ANKER לגלאקסי 2)

לצערי אין לי ניסיון עם סוללות לטאב, כל מה שאני מכיר זה לגלקסי s2 או s3. אבל אני מניח שמדובר באותו עיקרון ושלא צריכה להיות בעיה. הייתי הולך על סוללה גדולה יותר מבחינת נפח, אבל היא גם תהיה עבה יותר כך שצריך לקנות אחת שבאה עם כיסוי אחורי מתאים.

פעם אחת קניתי סוללה חדשה לS2, וגיליתי שהבעיה הייתה בכלל במטען. תוודאי שזה לא המקרה אצלך...

• פותח/ת השרשור
לצערי אין לי ניסיון עם סוללות לטאב, כל מה שאני מכיר זה לגלקסי s2 או s3. אבל אני מניח שמדובר באותו עיקרון ושלא צריכה להיות בעיה. הייתי הולך על סוללה גדולה יותר מבחינת נפח, אבל היא גם תהיה עבה יותר כך שצריך לקנות אחת שבאה עם כיסוי אחורי מתאים.

אתמול בחיפוש נתקלתי בכיסוי, זה רעיון טוב דווקא, תודה רבה!
כעיקרון רציתי לוודא כי אני משאילה אותו לחבר שטס, וממש לא בא לי שיתבאס.
במקרה הכי נורא נשאל את הטמטמים בIANDROID

לא הצלחתי למצוא סוללה עם יותר מ4000 אמפר :/
לא נורא, הזמנתי שתיים,
תודה על כל פנים.

אתמול בחיפוש נתקלתי בכיסוי, זה רעיון טוב דווקא, תודה רבה!
כעיקרון רציתי לוודא כי אני משאילה אותו לחבר שטס, וממש לא בא לי שיתבאס.
במקרה הכי נורא נשאל את הטמטמים בIANDROID

לא הצלחתי למצוא סוללה עם יותר מ4000 אמפר :/
לא נורא, הזמנתי שתיים,
תודה על כל פנים.
אני רואה שכל אלה לטאב על 4000. אולי יש לימיט למכשיר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית