הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר חוות דעת על התחרות

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
השתתפתי בבנץ RAW עד 75 קילו,עשיתי משקל בתחרות שלא האמנתי שהגעתי כלכך נמוך,ביום שישי שזה היה האימון האחרון הצלחתי 120 ל1 אם עצירה כמו בתחרות,בתחרות עצמה עשיתי אני מתבייש להגיד אבל יגיד בכל זאת 95 קילו,ניסיתי 105 לא הצלחתי,ירדתי מיום שישי עד שני כ4 קילו בגלל מחלה,בכל מקרה סתם רציתי לספר איך היה,מקווה להשתפר להבא.

השתתפתי בבנץ RAW עד 75 קילו,עשיתי משקל בתחרות שלא האמנתי שהגעתי כלכך נמוך,ביום שישי שזה היה האימון האחרון הצלחתי 120 ל1 אם עצירה כמו בתחרות,בתחרות עצמה עשיתי אני מתבייש להגיד אבל יגיד בכל זאת 95 קילו,ניסיתי 105 לא הצלחתי,ירדתי מיום שישי עד שני כ4 קילו בגלל מחלה,בכל מקרה סתם רציתי לספר איך היה,מקווה להשתפר להבא.
מי אתה היית ? היו לך רצועות כמו של אינזר עם פסים אדומים ושחורים?

• פותח/ת השרשור
מי אתה היית ? היו לך רצועות כמו של אינזר עם פסים אדומים ושחורים?

לא לי היה SCHIEK שחור אדום,ולא ניסיתי לדבר עם אף אחד לא הרגשתי טוב שם אבל אמרתי שאני חייב להתחרות בכל זאת,זה לא היה חכם אבל לפחות אני יודע איך התחרויות פה הולכות,אני הייתי בקבוצה A הראשונה של בנץ RAW,התחלתי ישר לא יודע עם הגעתה בשעה שזה היה אבל אני הייתי יונתן סלהוב אם זיהיתה לפי השם,אגב ראיתי אותך בסקוואט יש לך רגליים ענקיות =]

ולPSYCO אתם הייתם GROUP D?אם כן ראיתי אותכם מלמעלה זיהיתי כמעט את כולם אבל אחרי שהתחרתי התחלתי להקיא וזה אז ישבתי בחוץ רוב הזמן =]

לא לי היה SCHIEK שחור אדום,ולא ניסיתי לדבר עם אף אחד לא הרגשתי טוב שם אבל אמרתי שאני חייב להתחרות בכל זאת,זה לא היה חכם אבל לפחות אני יודע איך התחרויות פה הולכות,אני הייתי בקבוצה A הראשונה של בנץ RAW,התחלתי ישר לא יודע עם הגעתה בשעה שזה היה אבל אני הייתי יונתן סלהוב אם זיהיתה לפי השם,אגב ראיתי אותך בסקוואט יש לך רגליים ענקיות =]

ולPSYCO אתם הייתם GROUP D?אם כן ראיתי אותכם מלמעלה זיהיתי כמעט את כולם אבל אחרי שהתחרתי התחלתי להקיא וזה אז ישבתי בחוץ רוב הזמן =]
אני חושב שאני יודע מי אתה , אתה באת עם ההורים שלך ובאמצע ביקשת מהם את הרצועות ? ההורים שלך ישבו בשורה השנייה משהו כזה נכון ? היו לך גם 2 כשלים בתחרות ? וכן הרצועות האלה התכוונתי .
ופסיכו לא התחרה הוא בא לעודד.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאני יודע מי אתה , אתה באת עם ההורים שלך ובאמצע ביקשת מהם את הרצועות ? ההורים שלך ישבו בשורה השנייה משהו כזה נכון ? היו לך גם 2 כשלים בתחרות ? וכן הרצועות האלה התכוונתי .
ופסיכו לא התחרה הוא בא לעודד.

נכון צודק,הא סבבה,אגב אני ממש לא ביישן או משהו ,ממש לא הרגשתי טוב אחרי התחרות שלי רוב הזמן ישבתי בחוץ,אבל ראיתי את הסקוואט שלך,אתה בחור חזק!

התחרות הבאה באפריל לפי מה שהבנתי,אני יגיע מוכן לא כמו עכשיו ,בלי תירוצים =]

יכול להיות שלא הגעת לחלוקת הפרסים בסוף היום? אתה זה שקראו יונתן והוא לא הגיע?
בכל מקרה, לאפריל לא שווה להגיע, זאת לא תחרות גביעים LOL

אז איזו תחרות זו ? חחחח רק אני לא הקשבתי לשום מילה שהוא אמר?

אין לי מושג בדיוק, גם אני לא הקשבתי לאדטו 🤪
אחר כך שאלתי חבר והוא אמר שאדטו אמר שבאפריל יש עוד תחרות, אבל היא לא תחרות גביעים.

• פותח/ת השרשור

כן לא היה לי טעם להישאר,פגשתי את מאיה בדרך שחזרתי לבפנים,היא שאלה אותי איך קוראים לך וזה,ואז היא אמרה לי שלא זכיתי בגביע(ברור כולה 95 קילו,לא ציפיתי לגביע ),אז היא אמרה לי שאם אני רוצה ללכת אני יכול ולנסוע עד אשדוד זה שעתיים+-,אז אמרתי כולה בשביל איזה טופס להישאר,אז היא אמרה שהיא תשלח בדואר וזהו,אז אמרתי סבבה.

מאיה אמרה לי שיש תחרות באפריל,רק את זה אני יודע.

רגע אגב כל המשתתפים קיבלו את הקריאטין והמולטיויטמין או שרק זוכיי הגביעים??

כן לא היה לי טעם להישאר,פגשתי את מאיה בדרך שחזרתי לבפנים,היא שאלה אותי איך קוראים לך וזה,ואז היא אמרה לי שלא זכיתי בגביע(ברור כולה 95 קילו,לא ציפיתי לגביע ),אז היא אמרה לי שאם אני רוצה ללכת אני יכול ולנסוע עד אשדוד זה שעתיים+-,אז אמרתי כולה בשביל איזה טופס להישאר,אז היא אמרה שהיא תשלח בדואר וזהו,אז אמרתי סבבה.

מאיה אמרה לי שיש תחרות באפריל,רק את זה אני יודע.

רגע אגב כל המשתתפים קיבלו את הקריאטין והמולטיויטמין או שרק זוכיי הגביעים??
רק חלק מזוכי הגביעים קיבלו מולטי וקראטין, 2 קילו גם את האבקות חלבון, והיה גם ZMA ועוד משהו.

למה אתה חושב רופאים נותנים חופש מחלה?
כי הגוף נחלש. אין מה לעשות נגד זה (אולי לקחת כמויות גדולות של ויטמין C כשמרגישים שזה מתקרב).
ואין מה להתבייש בתוצאה -תחלים, תחזור למשקלים.

נ.ב. ראיתי מישהו, שהגיע לכשל בחימום - זה ממש ממש לא טוב!
לא מומלץ גם לנסות לבדוק מקשל כניסה ראשונה בחימום לתחרות - תזמינו משקלים קלים לכניסה ראשונה, כזה שגם ביום רע מאוד, עייף וחולה - אתה מצליח לעשות איתו 2-3 חזרות.

למה אתה חושב רופאים נותנים חופש מחלה?
כי הגוף נחלש. אין מה לעשות נגד זה (אולי לקחת כמויות גדולות של ויטמין C כשמרגישים שזה מתקרב).
ואין מה להתבייש בתוצאה -תחלים, תחזור למשקלים.

נ.ב. ראיתי מישהו, שהגיע לכשל בחימום - זה ממש ממש לא טוב!
לא מומלץ גם לנסות לבדוק מקשל כניסה ראשונה בחימום לתחרות - תזמינו משקלים קלים לכניסה ראשונה, כזה שגם ביום רע מאוד, עייף וחולה - אתה מצליח לעשות איתו 2-3 חזרות.

איריס, יש כבר מקום שבו ניתן לראות את התוצאות של שני הימים?
תודה!

תודה תותח!😃

פאק, למה את הקרב 3 של היום הראשון זה מראה לי מטושטש ואת היום השני בסדר?!
זה רק אצלי ככה??

בפייסבוק, בעמוד של האירוע יש הדפסות ראשוניות של כל הימים.

בימים הקרובים אעשה בדיקה נוספת של תקינות הקטגוריות ואז נפרסם רשמי, כולל סטטיסטיקות ו מיקום אבסולוטי של כולם יחד.

• פותח/ת השרשור
צודקת ,היה טעות שבאתי להתחרות ,באפריל אני מקווה להיות מוכן כמו שצריך,עכשיו כמובן אני יודע איך הכל מתנהל,בפעם הראשונה אצלכם הייתי לחוץ נורא ולא הבנתי מה הולך ומה שם,עכשיו אני יהיה מוכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית