הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנים עם אוזניות on ear?

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
אני רוצה לקנות אוזניות on ear של (Audio Technica ATH M50) אם זה משנה למישהו.
המשקל שלהן עומד על 280~ ג' אבל אני מפחד שהן עלולות ליפול לי באמצע דדליפט \ סקוואט \ בנץ' כבדים.
מישהו מתאמן עם אוזניות באותו סגנון? dr dre \ shure 840 \ shure 440 או כל דבר בעל משקל דומה ויש בעיה של נפילות?
תודה!

אני מתאמן עם ביטס, נוחות מאוד, עפות רק עם החוט חשוף (נתקע בדברים באמצע האימון- ידיות/ברזלים וכו' ואז האוזניות עפות מהראש)

לא ממליץ לך להתאמן עם הM50 אלה אוזניות יקרות למדי, אני משאר שהם יפלו מספר פעמים, והבעיה העיקרית היא שכל הזיעה תידבק לריפוד.

חבר אחד שלי מתאמן עם ביטס סטוידיו ולא נופל לו.. אבל היה איזה תרגיל אחד שהוא הוציא אותם כי חשב שיפלו..
אני אישית מעדיף אין-איר למכון ולריצות.
והאוזניות שאתה קונה מטורפות אני גם רציתי לקנות

ניסית פעם להתאמן עם headphones? שונה לגמרי!
קניתי סקול קנדי הדפונס ומאז אני לא חוזר לאין היר, חוץ מריצה.

• פותח/ת השרשור
ראיתי את הסקול קנדי אביאטור אבל זה ניראה קצת ילדותי עם הגולגולות האילו..
למרות שאהבתי את זה שאפשר לשלוט באייפון.

ראיתי את הסקול קנדי אביאטור אבל זה ניראה קצת ילדותי עם הגולגולות האילו..
למרות שאהבתי את זה שאפשר לשלוט באייפון.
יש בצבעים וצורות. לא חייב עם הגולגולת.
אחלה איכות, לא זז, ריפוד לא מסריח גם לאחר חודשיים של אימונים מזיעים, מה עוד צריך לבקש?

סקאלקנדי זה זבל, תתרחק מהם.
הAviator דווקא טובות, אבל לא שוות יותר מ300-400 שקלים.
אל תוותר על הM50 [בדקת אולי ללכת על הS בשביל כבל מסולסל?] אחלה אוזניות, ואל תשכח להם מגבר.

• פותח/ת השרשור
אל תוותר על הM50 [בדקת אולי ללכת על הS בשביל כבל מסולסל?] אחלה אוזניות, ואל תשכח להם מגבר.
לא ניראה לי שחייב מגבר.. סה"כ הן עם 38 Ohm
אפילו הביטס יותר גבוהות

• פותח/ת השרשור
לפי מה שזכור לי הן צריכות מגבר, לך על FILO E6, לא צריך יותר מזה.
אל תשכח כמובן גם להעביר אותן Burn in.
כן זה נכון מה שאתה אומר.. אני שמעתי שיש אנשים שקונים מגבר על אף ההתנגדות הנמוכה (32 אום) כדי להוציא מקסימום צליל.
יש לך מושג איך הנגן של האייפון? כי לא בא לי ואני לא יכול לוגיסטית להסתובב עם מגבר עלי חח

כן זה נכון מה שאתה אומר.. אני שמעתי שיש אנשים שקונים מגבר על אף ההתנגדות הנמוכה (32 אום) כדי להוציא מקסימום צליל.
יש לך מושג איך הנגן של האייפון? כי לא בא לי ואני לא יכול לוגיסטית להסתובב עם מגבר עלי חח
המגבר דווקא לא גדול בכלל, ולא בעייתי להסתובב איתו כמו שחושבים לראשונה.
אני חושב שכדאי להשקיע במגבר.

למה זבל? מבחינת מה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית