הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל אלו שעשו קורס מדריכי חדר כושר להכנס בבקשה

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
האם תוכלו לרשום לי:
1.היכן עשיתם את הקורס
2.האם דרשו ממכם לעשות בדיקת מאמץ? (לא אישור רפואי-בדיקת מאמץ,זאת שעולה איזה 300 שקל)

תודה מראש

שמור.
מחר אני אגיב, אני ישאל את המאמנים אצלנו.
אגב, עשו את הקורס בווינגייט.

וינגייט. לא צריך בדיקת מאמץ.
זה היה לפני שנתיים.

• פותח/ת השרשור
אחלה נהדר...עוד תגובות אם אפשר תודה

אני בדיוק היום שמעתי מאחד האנשים במכון שטען שלא נתנו לו לעשות את התעודה בגלל שהוא לא יכל ללחוץ חזה 70קילו עקב פציעה בכתף (בוינגט)

• פותח/ת השרשור
אני בדיוק היום שמעתי מאחד האנשים במכון שטען שלא נתנו לו לעשות את התעודה בגלל שהוא לא יכל ללחוץ חזה 70קילו עקב פציעה בכתף (בוינגט)
זה מבחן מעשי-לא רק בווינגייט

עשיתי בשיאים, לא ביקשו שום בדיקת מאמץ, לא נראה לי שיש טעם גם, זה לא שמריצים אותך בקורס או משהו בסגנון.

ביה"ס למאמנים של וינגייט (יש גם מכללת זינמן שזה גם וינגייט אבל זה שונה ולא נחשב וינגייט).

לא דורשים ממך בדיקת מאמץ שעולה כסף, אבל כן יש לך מבחן "מאמץ" בסוף הקורס יחד עם המבחן המעשי. מאיתנו דרשו לעשות לחיצת חזה וסקוואט ל 8 חזרות משהו כזה. אני חושב גברים היו צריכים לעשות 70 ק"ג ונשים משקל גוף פחות 10 ק"ג או משהו כזה, אבל ויתרו להרבה.

האם תוכלו לרשום לי:
1.היכן עשיתם את הקורס
2.האם דרשו ממכם לעשות בדיקת מאמץ? (לא אישור רפואי-בדיקת מאמץ,זאת שעולה איזה 300 שקל)

תודה מראש

עשיתי במכללת וינגייט ולא דרשו בדיקת מאמץ.

זה לא נותן לי לערוך לכן אני מגיב שוב.
בויינגייט.
ולא דרשו.

שיאים
לא דרשו בדיקת מאמץ אלא אישור רפואי בלבד.

חבר נוסף סיים שם לפני כמה חודשים (אני סיימתי לפני 4 שנים משהו כזה) וגם אצלו לא דרשו בדיקת מאמץ.

ביה"ס למאמנים של וינגייט (יש גם מכללת זינמן שזה גם וינגייט אבל זה שונה ולא נחשב וינגייט).

לא דורשים ממך בדיקת מאמץ שעולה כסף, אבל כן יש לך מבחן "מאמץ" בסוף הקורס יחד עם המבחן המעשי. מאיתנו דרשו לעשות לחיצת חזה וסקוואט ל 8 חזרות משהו כזה. אני חושב גברים היו צריכים לעשות 70 ק"ג ונשים משקל גוף פחות 10 ק"ג או משהו כזה, אבל ויתרו להרבה.
70 ק"ג? זהו? 2GAY

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם,אשמח לשמוע עוד חוות דעת
שיאים
לא דרשו בדיקת מאמץ אלא אישור רפואי בלבד.

חבר נוסף סיים שם לפני כמה חודשים (אני סיימתי לפני 4 שנים משהו כזה) וגם אצלו לא דרשו בדיקת מאמץ.
אדון דולר,האם תועיל להעלות לפה כל פרק של לגדול ולהתחזק בשביל אלו שאין להם פייסבוק? אני קוצץ צפורניים מלחץ כל יום

אתה הולך ללמוד רק בשביל התעודה? כי החומר לא מאוד מעודכן(חוץ מאנטומיה שאין מה לעדכן שם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית