עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלוחות אם הם מעולים. גם בניידים, אבל יש דגמים שהם שבירים.הם באמת חברה כזאת חלשה?
יש לי נסיון איתם רק בלוחות אם והם מצוינים.
יש לי ילד בכיתה שיש לו כבר שנה וחצי מחשב אסוס (יש לו (וגם לי) בעיות מוטוריות אז יש לו לפטופ בבית ספר שזה אומר לא חסרות אופציות שבהן הוא ישבר) והוא בלי שריטה אחת, לא יודע על מה אתה מדבר.לא היה מחשב של ASUS שעבדתי עליו (שלי, של אחי ושל העבודה) שלא התפרק אחרי תקופה יחסית קצרה.
וזה אומר שעדיף ASUS.ועם זאת, לאסוס אחריות בינלאומית של שנתיים ועולה 1000 שקל פחות. לסוני אחריות של שנה והיא לא בינלאומית.
לא מוזר, הרזולוציה בינונית+, אי אפשר להרחיב מעבר ל-8 ג'יגה ראם וההארד דיסק איטי. המחשבים של סמסונג בתצורה הזאת נמכרים בארה"ב בטווחים של 600-700 דולר לפני מס (לדוגמה)כדי לא לפתוח סתם עוד אשכול החלטתי להתייעץ פה גם בנוגע למחשב:
http://ksp.co.il/?uin=17160
אני מחפש פה איזה קאץ׳
שמו פה 8 ראם
2 גיגה למאיץ גרפי
טרה דיסק קשיח
מוזר קצת המחיר לא?
אין ממש קאץ'- הקשיח עובד על 5400RPM שזה מאט אותו אבל בתכל'ס הוא בסדר.כדי לא לפתוח סתם עוד אשכול החלטתי להתייעץ פה גם בנוגע למחשב:
http://ksp.co.il/?uin=17160
אני מחפש פה איזה קאץ׳
שמו פה 8 ראם
2 גיגה למאיץ גרפי
טרה דיסק קשיח
מוזר קצת המחיר לא?
הדיסק קשיח במחשבים הללו לא חשוב במילא. הייתי מוציא אותו ברגע שהייתי מקבל את המחשב ושם SSD של 256GB בתוספת של $150.
הדיסק קשיח במחשבים הללו לא חשוב במילא. הייתי מוציא אותו ברגע שהייתי מקבל את המחשב ושם SSD של 256GB בתוספת של $150.
מה לא משפיע? מי שמשתמש היום בדיסק מכני, במיוחד בלפטופים הוא חי במאה הקודמת. אין שום סיבה להיות עם הרדיסק מכני כיום במחשבים כשהמחירים של SSD ירדו לריצפה וזה בערך השיפור הכי משמעותי שתוכל לשים במחשב שלך - יותר ממעבד וזיכרון יחדיו.מה זאת אומרת לא חשוב?
זה לא משפיע על הביצועים ברמה מורגשת?
מה לא משפיע? מי שמשתמש היום בדיסק מכני, במיוחד בלפטופים הוא חי במאה הקודמת. אין שום סיבה להיות עם הרדיסק מכני כיום במחשבים כשהמחירים של SSD ירדו לריצפה וזה בערך השיפור הכי משמעותי שתוכל לשים במחשב שלך - יותר ממעבד וזיכרון יחדיו.
ההבדלים כל כך גדולים ?מה לא משפיע? מי שמשתמש היום בדיסק מכני, במיוחד בלפטופים הוא חי במאה הקודמת. אין שום סיבה להיות עם הרדיסק מכני כיום במחשבים כשהמחירים של SSD ירדו לריצפה וזה בערך השיפור הכי משמעותי שתוכל לשים במחשב שלך - יותר ממעבד וזיכרון יחדיו.
אני אישית קניתי את הסמסונג 830 בגודל של 128GB שעלה בזמנו 70 דולר והטעות הכי גדולה שעשיתי שהזמנתי רק אחד ולא חמש..כי הם עברו לגרסא חדשה 840 ושמעתי שדווקא הישנה יותר טובה אבל כבר מתחילים להיות חסרים במלאי ה128GB אז כבר כמעט ולא אפשרי למצוא במחיר הזה שוב לצערי.הדיסק קשיח במחשבים הללו לא חשוב במילא. הייתי מוציא אותו ברגע שהייתי מקבל את המחשב ושם SSD של 256GB בתוספת של $150.