נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור.יש אפשרות שבמחשב נייד יהיה גם כונן SSD וגם כונן HDD? או זה שלא אפשרי מבחינה פיזית כי הם מקום בתוך המארז.
יש כמה מחשבים ניידים שמספקים מקום פיזי ליותר מדיסק אחד, רובם המוחלט עם מסכי 17 ושוקלים הרבה. מה שאפשר לעשות במחשבים קטנים יותר זה לחבר את הכונן הנוסף במקום הסידירום, צריך להחליף את הבקר וכמובן לראות שלוח האם תומך.יש אפשרות שבמחשב נייד יהיה גם כונן SSD וגם כונן HDD? או זה שלא אפשרי מבחינה פיזית כי הם מקום בתוך המארז.
יש כמה מחשבים ניידים שמספקים מקום פיזי ליותר מדיסק אחד, רובם המוחלט עם מסכי 17 ושוקלים הרבה. מה שאפשר לעשות במחשבים קטנים יותר זה לחבר את הכונן הנוסף במקום הסידירום, צריך להחליף את הבקר וכמובן לראות שלוח האם תומך.
ברור.
קודם כל- לקנות SSD שלא יהיה על בקר SATA 3 זה יהיה בזבוז (אם כי טומס הארדוויר בדקו ורוב ה-SSDים הניבו כמעט אותם ביצועים על SATA 2, בהנחה שאתה לוקח אחד איכותי כמו M4, VERTEX4 ו-830 של סמסונג עדיף בהרבה SATA 3)- תבדוק שלוח האם בעל חיבור כזה. דבר שני- אם המערכת תהיה מותקנת גם על קשיח וגם על ה-SSD תצטרך שלוח האם של הנייד יתמוך ב-RAID. אם רק על אחד מהם מותקנת מערכת הפעלה ועל השני רק סרטים, משחקים וכו' לאיכסון אין צורך. דבר אחרון- תלוי במחשבים. מחשב 10.1 אינץ' לא יאפשר את זה, אבל 15.6" ומעלה ככול הנראה יאפשרו, תלוי בדגם.
אתה צריך להוציא את הכונן CD ולרכוש HDD caddy באיביי ולשים בתוכו את ה HD וזהו. זה מה שעשיתי עם ה DELL המחורבן שיש לי והוא 14".
מה הדגם של המחשב שלך? הולכים לפי הדגם של המחשב ולא מתעסקים ב MM. רשום את דגם המחשב שלך + HDD CADDY ותקבל תוצאות במנועי חיפוש סטייל eBayאיך אני יודע אם אני צריך 9.5MM או 12.7MM? אני מודד את האורך של הכונן CD-ROM מבחוץ?
אין כונן DVD/CD במחשב עצמו? מה אתה צריך את זה? אם אתה ממש צריך את זה אתה יכול לרכוש כונן חיצוני ולהשתמש בו בעת הצורך. לרוב זה מתחבר ב USB.מה עושים אם אין CD?
במחשבים שיש מקום ל CD, אפשר לשים HDD במקום. במחשבים שאין CD/DVD, אי אפשר לשים עוד HDD (רוב המקרים).אני לא צריך! התכוונתי, איפה אתה שם את הHD? אמרת ששמים אותו במקום הCD...
מה הדגם של המחשב שלך? הולכים לפי הדגם של המחשב ולא מתעסקים ב MM. רשום את דגם המחשב שלך + HDD CADDY ותקבל תוצאות במנועי חיפוש סטייל eBay
זה נראה ככה:הבנתי, תודה.
מחיפוש שעשיתי מצאתי את הדבר הבא:
http://www.ebay.com/itm/PACKARD-BEL...ther_Computing_Networking&hash=item53f1361dbf
אבל זה נראה לי מוזר כי יש שם רק את הברזלים שבצדדים בלי התושבת עצמה של הSATA. זה אמור להיות ככה או שעובדים על אנשים?
תוציא את הכונן סידי מהלפטופ ותמדוד אם העובי שלו 12.7mmלא הצלחתי למצוא שום דבר שדומה לזה במחשבי packard bell. כול מה שהצלחתי למצוא זה רק את התושבות מתכת בלי החיבור של הSATA. יכול להיות שהמחשבים שלהם בנויים אחרת?
הדגם מחשב שלי זה packard bell easynote TK85
אולי יש מידע שאני יכול להוציא בEVEREST בשביל זה?
יכול להיות שזה יתאים?
http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HD...0?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item4601ca7b36
תוציא את הכונן סידי מהלפטופ ותמדוד אם העובי שלו 12.7mm