הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בכתף בתוצאה מלחיצת חזה

Rami R

משתמש משקיע
2,329
1,135
נק' מוניטין:
3,319
2,329
1,135
שבוע שעבר במהלך אימון כוח רגיל עשיתי סט עם משקל שיא חדש בלחיצת חזה שבמהלכו הרגשתי בחזרה האחרונה מין כאב בכתף שמאל שלי(טכניקה שגויה).
במהלך המתיחה נשמע רעש כמו הרבה קליקית קטנים. נכון לרגע זה עבר שבוע מאז ועדיין הכתף מורגשת, יש תחושה של שריר תפוס באיזור בכתף הקדמית.
במהלך השבוע המשכתי להתאמן בתרגיל אך עם 70% מהמשקל עם טכניקה שמורידה את הלחץ מהאיזור.
יש שיפור בתחושה אך לרק במידה קטנה, נגיד שבאותו יום הרגשתי את זה ברמה 10 היום אני מרגיש את זה ברמה 6-7(להמחשה)

יש המלצות שאוכל ליישם? להמשיך כרגיל רק בצורה זהירה עם משקל נמוך? לעשות הפסקה מהתרגיל?

תודה ובברכה.

• פותח/ת השרשור
יש טכניקה בלחיצת חזה בה השכמות מכווצות והמרפקים יותר קרובים לגוף מה שמוריד את העומס מהכתפיים בתרגיל. זה הכי מורגש שאני דוחף משהו שהמרפקים שלי בקו עם הכתפיים בערך(מורמות). הנה סרטון לטכניקה שכביכול מורידה לחץ מהכתף,

מדקה 6:27.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חימום טוב לפני (לא מתיחות סטטיות , אלא תנועתיות הולכת וגוברת של מפרק הכתף ושכמה) , תמשיך לעבוד בטווח ה 50-70% , תוך כדי מנח מרפקים כמו בטכניקה ה"טובה" שהציג דייב. אפשרי קרח ל 15 דק' בסוף אימון , ועד 3-5 פעמים במהלך היום (גם כן ל 15 דקות סה"כ בכל פעם).

תעדכן אם לא משתפר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית