הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משפטים מטומטמים של מדריך חדר כושר

הוא לא יעזוב אותך אם לא תיכנעי חחחחח
אני אף פעם לא נכנעת 😃
שום סקוואט לא יכפר על 70,1.70 קילו עם אחוז שומן גבוה
?
זה מה שהבנות שהחבר שלהן לא עושה 300 סקוואט אומרות 🙄
מכיר את זה אישית מחברה שלך?

שום סקוואט לא יכפר על 70,1.70 קילו עם אחוז שומן גבוה
לא דיברתי על עצמי וחוץ מזה הא.ש שלי לא נורא בכלל ובטח שהוא לא קשור לדיון שדרך אגב נעשה בצחוק אם אתה לא מבין ומרגיש צורך לרדת לפסים אישיים
אני אף פעם לא נכנעת 😃
?
Your_607939_131497.jpg

נערך לאחרונה:
אני אף פעם לא נכנעת 😃
?
חייב להודות שאת מסתדרת יפה בתור אישה בפורום מלא בגברים שטוחנים אוריאו וסוגדים לריפטו.

נערך לאחרונה:
ריפ=אלוהים
1. אל תישא את שמו לשווא! (של מארק כמובן. שיט!)
2. ממליץ לך להתפלל לפני הסקבטת להוד אוריאיותו, יוסיף לך כוח

בכל מקרה מי היה מאמין שפוסט שפתחתי לפני שנה יוקפץ ויהיה יותר פופולארי מבמקור:P:

שיחה של שני חברים שלי בחדכ
ילדה באה לשאול אותם מה הם מעדיפים ספינינג או חוג בסטודיו כי המאמן צריך לדעת
אז ילד אחד אומר סטודיו סטודיו והשני לא לא לא לא בוא ספינינג כבר שבועיים לא עבדתי רגליים "אני לא מבין למה אתה נח הרבה, במילא אתה עובד על ניפוח"

תכלס, ביום שלישי התווכחתי עם מישהו על האחיזה בסקוואט ואמרתי לו: "מי אתה שתבקר את ריפ"
בא אליי בחור ואמר לי לתפוס את המוט עם אגודל למטה, אמרתי לו שכולם מלמדים בלי אגודל. הוא שאל מי מלמד ? אמרתי ריפטו ואז הוא הלך

המדריכה מעירה לצעיר בחדר כושר:
"תעשה לפחות 10 חזרות! עשית רק 5? יאללה, זה אפילו לא סט!".
הכל מלווה במבט מזלזל.

המדריכה אגב נראית כאילו כף רגלה לא דרכה מעולם בחדר כושר.

אתה יורד נמוך מדי בסקוואט, חבל על הברכיים
״תעשה 15 חזרות״
חבר שלי רואה אותי עושה כל מיני גשר ולג דרייב בבאנצ׳ והוא שואל אותי ״זה לא דופק את הגב״ נמאס להסביר והטמבל מזלזל בריפטו
זה מזכיר לי סיפור ש @Fatty סיפר לי שמדריך בחד״כ שאל אותו מאיפה הוא למד לעשות את הגשר אז הוא ענה לו מריפטו ואז הוא הלך

"בשביל מה? אני רוצה שהחזה שלי יעבוד, לא שהרגליים יעבדו"
חבר שלי גם תמיד אומר לי ״תחזור לבילדינג״ ״מה זה יעזור לך להיות חזק״ ״מה אתה מקשיב לריפטו הוא סתם שמן״ ״שנה הבאה עוברים בית ספר כדאי לך לחזור לבילדינג״ ״מה הבעיה לעשות 5 חזרות״ 🫤

חבר שלי גם תמיד אומר לי ״תחזור לבילדינג״ ״מה זה יעזור לך להיות חזק״ ״מה אתה מקשיב לריפטו הוא סתם שמן״ ״שנה הבאה עוברים בית ספר כדאי לך לחזור לבילדינג״ ״מה הבעיה לעשות 5 חזרות״ 🫤
זה נכון.

הוא מתכוון בזה שהוא שמן אז הוא לא מבין
מה הקטע לשפוט אנשים לפי החיצוניות
תלוי מה הוא בא ללמד. במקרה של ריפטו אני מסכים איתך כי הוא מאמן כוח, אבל אם הוא היה מתחיל לספר איך לחטב בצורה טובה אז כן הייתי שופט אותו לפי החצוניות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית