הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת על הסרט "ההוביט" החדש.(ספוילר)

Creepy horse

משתמש משקיע
2,570
2,109
נק' מוניטין:
5,839
2,570
2,109
ספוילר(גם בתגובות):
דבר ראשון יש האתר IMDb שנתן לסרט ניקוד 58 מתוך 100(5.8\10),הגולשים נתנו ציון מפגר של 8.7.
http://www.imdb.com/title/tt0903624/

דעתי על הסרט: סרט צפוי,משעמם,סרט בסגנון "דיסני" שבו הטובים תמיד מנצחים ואף אחד "מהטובים" לא מת.
כל מי שיש לו הגיון ידע ואולי ראה את סרטי שר הטבעות מה צפוי לקרות כל שניה בסרט,הסרט לא דומה בכלל לאופן ולאווירה שהייתה ב"שר הטבעות".
יש הרבה מאוד הומור רדוד וכזה שמתאים לילדים קטנים בסרט כמו שהפכו את גולם ליצור "מצחיק" ולא מפחיד ואפל.
או אם הסוף הצפוי שהדרקון חי ופתאום הוא פותח העין שלו והסרט נגמר.

אשמח אם אנשים שראו את הסרט יגיבו מה דעתם עליו.

נערך לאחרונה:
מזה משנה לך הדעה של האחרים אם הדעה שלך על הסרט היא שלילית. בסופו של דבר אתה מחליט אם לראות את הסרט כי שווה לראות אותו.

• פותח/ת השרשור
מזה משנה לך הדעה של האחרים אם הדעה שלך על הסרט היא שלילית. בסופו של דבר אתה מחליט אם לראות את הסרט כי שווה לראות אותו.

אני ראיתי את הסרט ואני חושב שלא שווה לראות אותו בקולנוע,מעניין אותי מה אחרים חושבים אם הם מסכימים איתי או שלא.
או שפשוט למנוע מאנשים בזבוז כסף וזמן בזה שהם ילכו לראות את הסרט.

אני ראיתי את הסרט ואני חושב שלא שווה לראות אותו בקולנוע,מעניין אותי מה אחרים חושבים אם הם מסכימים איתי או שלא.
או שפשוט למנוע מאנשים בזבוז כסף וזמן בזה שהם ילכו לראות את הסרט.

אה הבנתי אותך, אבל אפשר גם להוריד את הסרט דרך הטורנט ולראות אותו בבית על מסך ענק עם מערכת עצבנית במקום לבזבז כסף. (כבר שנים לא הייתי בקולונע חחח)
ולדעתי,אני אישית לא אוהב סרטים כאלה. סרטים משעממים. (כול מיני קוסמים ויצורים מוזרים)

זה חלק מהעניין שכל סרט עכשיו הוא ב3D
העלילה די נדפקת.

מזכיר לי שראיתי אליסה בארץ הפלאות. על פניו סיפור עם פוטנציאל מטורף במיוחד ל3D
וואלה חרא סרט אני אגיד את האמת.

הייתי בסרט
סרט מדהים
אבל הוא היה כל כך ארוך שחשבתי שכשנצא מהאולם נגלה שהשיקו כבר אייפון 7 (s!!!)

אני ואחי ראינו אתמול ומאוד נהנינו.

מומלץ במיוחד לאוהבי הז'אנר.

אומנם איחרנו בכמה דקות, אבל הזמן פשוט עף ויש המתנה לחלק הבא.

• פותח/ת השרשור
ספוילר:
דרך אגב אף אחד מהגמדים לא מת,ההוביט גונב לגולם את הטבעת והם מגיעים להר והדרקון בכלל לא מת.

נערך לאחרונה:
הייתי בסרט
סרט מדהים
אבל הוא היה כל כך ארוך שחשבתי שכשנצא מהאולם נגלה שהשיקו כבר אייפון 7 (s!!!)

כן אה, נראה לי זה המקרה היחיד שלוקח פחות זמן לקרוא את הספר מלראות את הסרט.

בכל מקרה, זה מבוסס על ספר, אמנם לא קראתי אותו, אבל אני אנחש שהחיים והמוות בסרט נקבעו על פי הספר ולא סתם החליטו שכל הגמדים יחיו.
וגם בסרטי שר הטבעות הטובים תמיד ניצחו, אף אחד מאחוות הטבעת למשל לא מת חוץ מבורומיר שמוטל בספק כמה "טוב" הוא היה.
אבל כן, בגדול זה ביזיון מה שעושים היום לסרטים רק בשביל שיקבלו דירוג pg-13 ומטה.

אני ראיתי את הסרט אתמול, בסופו של דבר- אהבתי
הבעיה היחידה בסרט היא שהבמאי החליט לעשות 3 סרטים על ספר אחד!
מה שקורה זה שהעלילה יותר מדי נמתחת, מושכים זמן על סצנות קצת יבשות (לי אישית זה פחות מפריע), אז זה מרגיש שהסרט קצת לא מתקדם לשום מקום.
חוץ מהקטע הקטן של העלילה הכל היה בסדר גמור, קומדייה נחמדה איפה שצריך, אקשן, תלת מימד אייכותי, מוזיקה מעולה..בקיצור סרט ששווה לראות בקולנוע.

הסרט היה יכול להיות יותר טוב אם הוא היה שעתיים, יכלו להוריד חצי שעה מהסרט על קטעים מרוחים, אבל חוץ מזה סרט מאוד טוב,
גם אחרי שראיתי אותו 5פעמים אני נהנה ממנו.

למרות שעדיין לא יצא לי לראות את ההוביט - זה בערך מסכם את מה שאני חושב על שר הטבעות:

😆

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתמול יצא לי לראות אותו.. שלוש שעות של סרט ובסוף שום דבר בעלילה לא ממש השתנה. אז זה מסוג הסרטים שלא נזכור אותם בטווח הארוך אבל סהכ בסדר למי שאין מה לעשות שלוש שעות.. 5.8 באמת מוצדק.

ראיתי היום, סרט מעולה - ענה על כל ציפיותיי.
אני שמח שיהיו עוד 2, ככה נוכל לקבל את כל הסיפור המלא בלי לחצי זמן וצנזור סצינות שכביכול מיותרות.

לא קראתי את הספר, לא התחברתי לשר הטבעות, ועדיין בסופו של יום נהניתי מאוד מהסרט. מבחינה גרפית הוא היה בהחלט אחד המרשימים ולמרות שהסרט הארוך פרס חלק מאוד קטן מהעלילה, סה"כ הסרט זרם. הסצינה עם גולום הייתה שקספירית ומשחק מטורף.

יש הבדל בין לקרוא ספר ללראות סרט, ואני אפשר לצפות לאותה רמה של תיאור פרטים והתקדמות בעלילה. בעוד שזה נחמד שבספר אתה מקבל תמונה מלאה ומורכבת, ואתה רואה התפתחות איטית ודיאלוגים לכאורה מיותרים או שלא תורמים באופן ישיר לעלילה, בסרט זה לא ככה.
אתה בא לראות סרט של 1.5-2 שעות, שיעביר את הנקודה, וזהו.
לראות ממש את כל ההתפתחות- ואת העקביות המיותרת פעמים רבות הופכת את הצפייה לארוכה ומתישה.
אולי זה היה בגלל שראיתי את הסרט ממש אחרי שסיימתי את הספר, או שאולי זה באמת כי ככה זה היה, אבל לא זה היה ארוך מידיי. ולחשוב על כל מה שנשאר להם לעבור לא מקל על זה במיוחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית