הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כאב בכתף

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
בבוקר זה היה ממש חלש, עכשיו זה כבר יותר חזק וכמעט בכל תנועה של הכתף יש לי כאב.
אם להחזיק את היד (החלק שבין הכתף למרפק) בצורה כזו: | ואת האמה בצורה כזו: _ (זה יוצא שהיד ככה: _|), ולהרים את היד לצד (להרים את האמה למעלה ככה שזה יצא שהמרפק באותו קו כמו הכתף) זה כואב ובעוד הרבה צורות. קצת קשה לי להבין האם הכאב הוא בתחילת היד או בכתף, אבל אני מעריך שזה בכתף מאחר והכאב הוא בכל תנועה של הכתף. יש לכם שמץ מה לעשות? איזו פציעה זו (אם בכלל זו פציעה ולא כאב חד פעמי)?

• פותח/ת השרשור
באיזה חלק של הכתף? אתה יכול ללחוץ חזה? לעשות חתירה לגב?
אני יכול ללחוץ חזה וגם חתירה, אני לא יודע עד כמה (הכאב הופיע היום אעדכן מחר מהאימון).
בין הטרייספס לכתף (בערך בחיבור לכיוון הכתף)- אם היד ישרה וכף היד מונחת על הרגל בעמידה (תנוחה טבעית) זה בצד החיצוני של היד (לא לכיוון הגוף).

אני יכול ללחוץ חזה וגם חתירה, אני לא יודע עד כמה (הכאב הופיע היום אעדכן מחר מהאימון).
בין הטרייספס לכתף (בערך בחיבור לכיוון הכתף)- אם היד ישרה וכף היד מונחת על הרגל בעמידה (תנוחה טבעית) זה בצד החיצוני של היד (לא לכיוון הגוף).
גם לי היה את זה. זאת דלקת, שים וולטרן ותנוח שבוע וזה יעבור.
לי זה קרה בכל אופן בכלל טכניקה לקויה בבנץ שהפעילה עומס יתר על הכתפיים.

• פותח/ת השרשור
תנוח זה כולל סקוואט/דדליפט/בנץ (עם הטכניקה הנכונה של דייב טייט)/BOR/כפיפת + פשיטת מרפקים/מתח?
תוכל להסביר בדיוק ממה לנוח? אני אעשה גם את הפרוטוקול של ביל סטאר ככול הנראה.

תנוח זה כולל סקוואט/דדליפט/בנץ (עם הטכניקה הנכונה של דייב טייט)/BOR/כפיפת + פשיטת מרפקים/מתח?
תוכל להסביר בדיוק ממה לנוח? אני אעשה גם את הפרוטוקול של ביל סטאר ככול הנראה.
אין לי מושג מה זה אומר לנוח, כנראה שלא להתאמן שבוע (?)
סקוואט אתה יכול לעשות, עדיף שתנוח כדי שזה יעבור ולא יחזור, כל מה שכולל פלג גוף עליון אל תעשה לדעתי (חוץ מידיים אם אתה לא מרגיש את זה כשאתה עובד על הטרייספס)

מה זה וולטרן? ואיך זה עוזר לדלקת? לי יש גם כנראה בכתף ולקחתי כדורים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית