הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין והעמסת פחמימות בחיטוב

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
יש לאפדרין אפקט בשימוש רציף?
בזמן העמסה אני לא רואה טעם לבזבז חומר כי אני לא עייף ולא צריך את המרץ, ואני במאזן חיובי ככה שאין אפקט של איבוד משקל.
אפשר לחסוך את הכדורים לאותו היום?

עזוב אותך שטויות אתה מתעסק בקקה... כל הקטע באפדרין שהתועלת שלו באה בשימוש רציף שכן זה לא כדור פלא... אחד הדברים העיקריים שהוא עושה זה מעלה לך טיפה את קצב חילוף החומרים וזה בא לידי ביטוי בירידה במשקל לאורך תקופה ממושכת
לגבי המרץ לא יודע מה איתך בשלב מסוים זה כבר לא ישפיע עליך אבל עדיין יעשה תעבודה "מאחורי הקלעים"
דרך אגב אתה לוקח אותו עם קפאין כן?
וגם עם באמת אתה רוצה לחסוך כמה שיותר תחשוב בהגיון העמסה זה כולה יום פעם בשבועיים מה תחסוך 6 כדורים בחודש? שאלה יהיו הצרות שלך חחח.. אל תתחשבן ותמשיך עם האפדרין באופן רצוף תתמיד בתזונה ובאימונים תכניס לך לראש טוב טוב מה המטרה שלך ותגיע אליה!
בהצלחה

אתה יכול להפסיק.

לזה שרשם שהיתרונות הן בזמן ממושך אז זה נכון , אבל זה מתחיל להיות אפקטיבי רק מחיטוב של 12 שבועות ולא נראה לי שהחיטוב שלו ימשך יותר מ-12 שבועות, לכן אין טעם להמשיך עם זה.

למה לא לקחת אפדרין ביום העמסה?,ודווקא קפאין כן,יכול לפרט?

קפאין HCL עוזר במילוי מאגרי גליקוגן.

למה לא לקחת אפדרין בהעמסה:

א. אתה לא מתאמן, אתה לא צריך אנרגיה
ב. בהעמסה אתה רוצה להיות במאזן חיובי, אז מה ההגיון בלקחת אפדרין? אם כבר קריאטין שגם עוזר במילוי מאגרי הגליקוגן.
ג. אם אתה לא מתכוון לקחת אפדרין במשך 12 שבועות ומעלה אין את האפקט ממנו בצריכה קבועה.

אני לא רואה טעם לקחת אפדרין ביום ההעמסה,גם קפאין אני לא מוצא במה זה יועיל לך.
מה שכן אתה תיהיה מאוד עייף מכל ההעמסת פחמימות[ככה זה אצלי] הזאת קח את היום הזה כיום מנוחה.

אני לא רואה טעם לקחת אפדרין ביום ההעמסה,גם קפאין אני לא מוצא במה זה יועיל לך.
מה שכן אתה תיהיה מאוד עייף מכל ההעמסת פחמימות[ככה זה אצלי] הזאת קח את היום הזה כיום מנוחה.

תמיד ביום בעמסה לוקחים מנוחה, או שמבצעים אימון משקולות לפני העמסה בבוקר. והעייפות זה דבר ידוע זה בגלל האינסולין.

זה לא שאין אפקט ממנו ורק לאחר 12 שבועות יש, עזרה באיבוד השומן מתרחשת מהיום הראשון, אבל פשוט כדי לראות באמת תוצאות בעין ולהחזיק ביד משהו ממשי צריך להיות עם החומר 10-12 שבועות (1-2 קילו שומן) שזה סכום נכבד.
בכל מקרה אפדרין יכול לגרום לירידה ברגישות לאינסולין מה שמשבש קצת את מטרת העמסה.

זה לא שאין אפקט ממנו ורק לאחר 12 שבועות יש, עזרה באיבוד השומן מתרחשת מהיום הראשון, אבל פשוט כדי לראות באמת תוצאות בעין ולהחזיק ביד משהו ממשי צריך להיות עם החומר 10-12 שבועות (1-2 קילו שומן) שזה סכום נכבד.
בכל מקרה אפדרין יכול לגרום לירידה ברגישות לאינסולין מה שמשבש קצת את מטרת העמסה.

סתם משהו שמעניין אותי.
בחיטוב דל פחמימה 60~ עם אפדרין ו-200 ד' אירובי יתכנו נפילות סוכר?

• פותח/ת השרשור
איזה קטעים, נהייתי חולה ביום העמסה ועשיתי את אחת ההעמסות הכי גרועות בתולדות האנושות.
לא יודע מה לעשות עכשיו, נראה לי בשישי עוד העמסה.
ונדפק לי האימון 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית