עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כיום לכל ילד בכל גיל, ויש ילדים גם שבגיל 7 כבר על האינטרנט, יש גישה לאתר שלכם.
לצערי הרב, אותם ילדים חסרי יכולת קבלת החלטות, מחליטים כבר בגיל 12 שהם הולכים להיות "מר עולם" ומבזבזים מיטב זמנם על פורומים שהם מוצאים איכותיים.
אני לא מאמין שנתתם יד לדבר, ואני מאמין שאתם אנשים בוגרים. זה טימטום טהור. אפילו חשפתם ילדים לזוהמה הזו. אני אישית ציפיתי ליותר מהפורום ובכלל מאדם המתיימר להיות "מנהל ראשי".
אמרו לך בתחילת האשכול אם זה מגעיל אותך אל תיכנס, למה נכנסת? וילד בן 7 עדיין לא מצא את האתר שלנו, ותקנון האתר אומר שאם אתה בן פחות מ13 אסור לך להיכנס לאתר או להירשם אליו, אני מניח שילד בן 13 ראה בחיים שלו תחת, ובקשר לכוסות זה בין הדברים היותר מצחיקים שראיתי אני לא מבין מה ההתרגשות לא כל הזמן צריכים להיות רציניים כל הזמן אני מבין שתופסים מהאתר הזה יותר ממה שהוא אולי זו הייתה המטרה שלו מלכתחילה והיא דיי עובדת אבל קצת צחוק מעבודה לא יזיק.
אתה סתם מנסה לעשות סערה בכוס מים. כתבתי בכל מקום באשכול שזה לא לבעלי לב חלש. יש לך לב חלש? אל תיכנס לשם. תאמין לי שאם ילד בן 13 גולש כאן בפורום סביר להניח שהוא נחסף לסירטונים כאלה ואחרים. ותאמין לי שלפני שמגיעים אלינו לפורום, קודם עוברים בכל מיני פורומים ששם האוף טופיק זה הטופיק היחיד, ושם הם יחספו לזה.
אני ממש לא סובל אנשים שמנסים לצאת צדיקים יותר מהאפיפיור.