עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא טועהלא, אם אני לא טועה הקטע שהיא נהיית שחורה וכדומה זה בגלל החימצון שלה.
אם יש בננה שהיא בוסר ונקטפה לעומת בננה בשלה הערך הקלורי יהיה שווה? כי פירות בשלים יותר מתוקים..במידה והתכוונת לקטע שהיא נהיית שחורה זה בגלל יצור מוגבר של אתילן (ככה קראתי איפה שהוא)
זה לא גורם לשינוי בקלוריות ממה שידוע לי
אני חושב שכן,כי מה שהופך את הבננה לצהובה מירוקה זה ייצור העתילן.אם יש בננה שהיא בוסר ונקטפה לעומת בננה בשלה הערך הקלורי יהיה שווה? כי פירות בשלים יותר מתוקים..
אני לא מדבר רק על הצבע קח לדוגמה קלמנטינה אם תקטוף אותה בזמן שהיא בוסר וירוקה ותאכל היא תהיה מרירה לעומת זאת אם היא תישאר עוד כמה ימים על העץ היא תהיה מתוק.אני חושב שכן,כי מה שהופך את הבננה לצהובה מירוקה זה ייצור העתילן.
וגם לא ידוע לי שבישול ישנה ערך קלורי.
נגיד בוא ניקח אורז-אורז לא מבושל ואורז מבושל בסופו של דבר יתנו את אותם קלוריות (אורז מבושל יהיה יותר "כבד" בגלל ספיחת נוזלים)
הבנתי,מה שניסיתי להסביר שלפי מה שהבנתי ממה שקראתי.אני לא מדבר רק על הצבע קח לדוגמה קלמנטינה אם תקטוף אותה בזמן שהיא בוסר וירוקה ותאכל היא תהיה מרירה לעומת זאת אם היא תישאר עוד כמה ימים על העץ היא תהיה מתוק.
אוקיי תודה .הבנתי,מה שניסיתי להסביר שלפי מה שהבנתי ממה שקראתי.
הבישול שנעשה ע"י השארת הפרי במקור גדילתו(במקרה שלנו בננה),נעשה ע"י ייצור של עתילן עם הזמן השארת הבננה על העץ..עדיין איני חושב שזה משנה את הקלוריות כי זאת כולה צורת ה"בישול" שהפרי עובר
אשמח אם תעדכן פהבכל מקרה אם למישהו יש משהו להוסיף ולתקן אני אשמח
אבא שלי מתעסק בכל השטויות האלו אני אשאל אותו בהזדמנות
בכל מקרה אם למישהו יש משהו להוסיף ולתקן אני אשמח
אבא שלי מתעסק בכל השטויות האלו אני אשאל אותו בהזדמנות
העמילן שבבננה מתפרק לסוכרים פשוטים ואז היא נהיית מתוקה-אותו ערך קלורי לא אותו ערך גליקימי