ייעוץ בננה

GH its me

משתמש מתחיל
152
2
נק' מוניטין:
-10
152
2
הערך הקלורי של בננה משתנה בתהליך ההבשלה שלה?
כי ככול שהיא נשארת עומדת ככה הטעם שלה מתוק יותר:bananen_smilies011:👉👌👉👌

במידה והתכוונת לקטע שהיא נהיית שחורה זה בגלל יצור מוגבר של אתילן (ככה קראתי איפה שהוא)
זה לא גורם לשינוי בקלוריות ממה שידוע לי

במידה והתכוונת לקטע שהיא נהיית שחורה זה בגלל יצור מוגבר של אתילן (ככה קראתי איפה שהוא)
זה לא גורם לשינוי בקלוריות ממה שידוע לי
אם יש בננה שהיא בוסר ונקטפה לעומת בננה בשלה הערך הקלורי יהיה שווה? כי פירות בשלים יותר מתוקים..

אם יש בננה שהיא בוסר ונקטפה לעומת בננה בשלה הערך הקלורי יהיה שווה? כי פירות בשלים יותר מתוקים..
אני חושב שכן,כי מה שהופך את הבננה לצהובה מירוקה זה ייצור העתילן.
וגם לא ידוע לי שבישול ישנה ערך קלורי.
נגיד בוא ניקח אורז-אורז לא מבושל ואורז מבושל בסופו של דבר יתנו את אותם קלוריות (אורז מבושל יהיה יותר "כבד" בגלל ספיחת נוזלים)

עריכה:
מכיוון שאני מפחד שאיזה ילד קטן יקרא את זה ויבין לא נכון אני מרגיש שחובתי לתת תגובה מפורטת כדי למנוע פוסטים בעתיד של "אוכל מלא אורז ולא עולה במשקל,אכלתי 400 גרם אורז אחרי בישול שזה 1200 קלוריות ואני עדיין לא עולה"

ניקח 100 גרם אורז לא מבושל
נבשל אותו עם מים,וזה יצא נגיד 400 גרם אורז מבושל
הנק' שלי היא ש:
קלוריות: 400 גרם אורז מבושל=100 גרם אורז לא מבושל

חשוב לי לציין שזה מה שקראתי על הבננה,אשמח אם מישהו יתקן אותי ויגיד לי למה טעיתי (במידה וטעיתי)

נערך לאחרונה:
אני חושב שכן,כי מה שהופך את הבננה לצהובה מירוקה זה ייצור העתילן.
וגם לא ידוע לי שבישול ישנה ערך קלורי.
נגיד בוא ניקח אורז-אורז לא מבושל ואורז מבושל בסופו של דבר יתנו את אותם קלוריות (אורז מבושל יהיה יותר "כבד" בגלל ספיחת נוזלים)
אני לא מדבר רק על הצבע קח לדוגמה קלמנטינה אם תקטוף אותה בזמן שהיא בוסר וירוקה ותאכל היא תהיה מרירה לעומת זאת אם היא תישאר עוד כמה ימים על העץ היא תהיה מתוק.

אני לא מדבר רק על הצבע קח לדוגמה קלמנטינה אם תקטוף אותה בזמן שהיא בוסר וירוקה ותאכל היא תהיה מרירה לעומת זאת אם היא תישאר עוד כמה ימים על העץ היא תהיה מתוק.
הבנתי,מה שניסיתי להסביר שלפי מה שהבנתי ממה שקראתי.
הבישול שנעשה ע"י השארת הפרי במקור גדילתו(במקרה שלנו בננה),נעשה ע"י ייצור של עתילן עם הזמן השארת הבננה על העץ..עדיין איני חושב שזה משנה את הקלוריות כי זאת כולה צורת ה"בישול" שהפרי עובר

כלומר במקרה שלנו הצבע קשור לטעם

הבנתי,מה שניסיתי להסביר שלפי מה שהבנתי ממה שקראתי.
הבישול שנעשה ע"י השארת הפרי במקור גדילתו(במקרה שלנו בננה),נעשה ע"י ייצור של עתילן עם הזמן השארת הבננה על העץ..עדיין איני חושב שזה משנה את הקלוריות כי זאת כולה צורת ה"בישול" שהפרי עובר
אוקיי תודה .

בכל מקרה אם למישהו יש משהו להוסיף ולתקן אני אשמח

אבא שלי מתעסק בכל השטויות האלו אני אשאל אותו בהזדמנות

העמילן שבבננה מתפרק לסוכרים פשוטים ואז היא נהיית מתוקה-אותו ערך קלורי לא אותו ערך גליקימי

בכל מקרה אם למישהו יש משהו להוסיף ולתקן אני אשמח

אבא שלי מתעסק בכל השטויות האלו אני אשאל אותו בהזדמנות

נערך לאחרונה:
בשיעור ביולוגיה למדתי שפירות נהיים מתוקים יותר בגלל שהפחמימות המורכבות שבהם מתפרקות לפחמימות פשוטות, לא זוכר בגלל מה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית