הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש אוזניות ספורט

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
מצאתי את ה-CX680/5 והן מעולות, הבעיה שבארץ הן כמעט אותו מחיר כמו חול (להזמין מאיביי ולחכות חודש וחצי עד שזה יבוא מהונג קונג אני לא אחכה- וסיכוי סביר שזה גם יקח חודשיים - שלושה. להזמין מחו"ל ב-10 ש"ח פחות זה סתם זמן מיותר), לפחות לפי מה שראיתי בגוגל.
יש לך הצעות לאוזניות אחרות?
כעיקרון התקציב הוא 150 ש"ח, אם זה לא מספיק (הכוונה שההפרש שווה את זה) אז 200 בכיף, ואפשר להתגמש ל-250 ש"ח. הבנתי שה-CX680/85 ממש מעולות ולכן אין לי בעיה גם ל-300 ש"ח- בתכל'ס אפשר אפילו 350 ש"ח אבל אני רוצה לחסוך כדי שישאר לי לדברים אחרים.
אני הולך לרוץ איתן (האוזניות הזמניות מתנתקות כל חצי שנייה אם אני משתמש בהן בלי מאריך, עם מאריך זה עוד 3 סיבובים בתוך החולצה [מכניס לחולצה, מוציא מלמטה, שוב מכניס, מלמטה ככה 3 פעמים בשביל שזה יהיה סביר ואז זה קצר מדי]) ולשמוע בעיקר מטאל. חייבות להיות מותאמות לגלאקסי, מיקרופון לא נחוץ בשיט וגם לא שלט לפלייליסט.
יש הצעות אין לי בעיה עם כל חנות בחו"ל העיקר שתהיה אמינה, אין לי בעיה עם MUSTOP העיקר שהמחיר לא יהיה יותר מדי כולל המשלוח.
תודה רבה מראש 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית