הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מכינים גיינר ביתי !

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405

לחברה שמתקשים באנגלית , המתכון הולך ככה :
1.כוס חלב דל שומן .
2.כוס שיבולת שועל (80G).
2.3 סקופים אבקת חלבון.
4.כף וחצי חמאת בוטנים (24g).

אופן ההכנה : לשים הכל בבלנדר ולערבב עד שהכול נהיה מוכן.

ערכיים תזונתיים (לכול השייק) :
קלוריות:805
חלבון:71g
פחמימות:76g
שומן:26g

:hoel:hoel:hoel:hoel:hoel:hoel:hoel:hoel:hoel:hoel :hoel:hoel

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
להוריד חמאת בוטנים ולהחליף באגוזי מלך ושוקולית/קפה(בשביל הטעם) ואת החלב לחלב 3%.

אם זה גיינר אז למה החלב דל שומן ? הוא דליל כמו מים .
בנוסף לזה, אפשר להכניס 50ג' שיבולת שועל 50ג' גרנולה זה יוצא טוב .
להוסיף 2 בננות במקום החמאת בוטנים ולשים בסביבות ה-400\500 מ"ל חלב .
ולמה 2 סקופים של חלבון ? יצא לזה טעם נורא חזק על כמות כזו קטנה של נוזל וגם זה בזבוז .
סקופ אחד של חלבון מספיק ואפשר להסתדר גם בלי החלבון בכלל .

ולמה 2 סקופים של חלבון ? יצא לזה טעם נורא חזק על כמות כזו קטנה של נוזל וגם זה בזבוז .
החלב דליל כי יש לך שיבולת שועל , אם חלב רגיל זה יוצא ממש סמיך ולא טעים , עם 2 סקופים זה יוצא פצצה 1 חלש מדי .

החלב דליל כי יש לך שיבולת שועל , אם חלב רגיל זה יוצא ממש סמיך ולא טעים , עם 2 סקופים זה יוצא פצצה 1 חלש מדי .
לא נכון, אם תשים כמות גדולה יותר של חלב אין סיבה שזה יהיה סמיך מדיי ..
לא ניסיתי עם 2 סקופים אבל אני עושה בכלל בלי החלבון וזה יוצא טעים ועם הרבה חלבון .

כן אבל כל הקטע זה כמה שפחות לשתות , כי לשתות ליטר של גיינר זה גם משימה לא כל כך פשוטה.
זה לא כזה נורא .. אפשר בכיף לסיים את זה תוך 10 דקות מבלי לדחוף בכוח .
אתה רואה משהו מעניין בטלוויזיה אתה מעיף את הגיינר הזה אפילו תוך 5 דקות, לא תשים לב בכלל שאתה שותה .

• פותח/ת השרשור
באמת שלפי מה שכתב רואים שאין לך מושג . למה להוריד את החמאת בוטנים ?? זה עשיר בקלוריות והנפח קטן , חוץ מזה חמאת בוטנים מוסיף המון לשייק !
ואין דומה לבננות ולחמאת בוטנים (זה לא חייב להיות במקום).

באמת שלפי מה שכתב רואים שאין לך מושג . למה להוריד את החמאת בוטנים ?? זה עשיר בקלוריות והנפח קטן , חוץ מזה חמאת בוטנים מוסיף המון לשייק !
ואין דומה לבננות ולחמאת בוטנים (זה לא חייב להיות במקום).
כי החמאת בוטנים זה סתם, אני לא חושב שזה נחוץ, אפשר להסתדר יופי בלי זה .
וחוץ מזה לפי מה קבעת שאני לא מבין ? כי אמרתי להחליף קצת את המתכון ?
זה שיש לך קבוצה בפייסבוק של מתכונים לא הופך אותך למבין גדול .

אני תמיד הייתי מכין שיבולת שועל ושייק חלבון בנפרד..
יוצא סבבה,השיבולת שועל נותנת קצת שובע, וגם לפי דעתי קל ופשוט יותר להכין מאשר לשים הכל בבלנדר ואז לנקות וכו'..

• פותח/ת השרשור
כי החמאת בוטנים זה סתם, אני לא חושב שזה נחוץ, אפשר להסתדר יופי בלי זה .
וחוץ מזה לפי מה קבעת שאני לא מבין ? כי אמרתי להחליף קצת את המתכון ?
זה שיש לך קבוצה בפייסבוק של מתכונים לא הופך אותך למבין גדול .
החמאת בוטנים זה לא "סתם" (הנימוק המורחב שלך) , אתה צריך להבין שהמטרה פה זה גיינר (כמה שיותר קלוריות יותר יעיל) עכשיו שלא נדבר על זה שחמאת בוטנים מוסיפה מרקם מאוד טעים ונעים לשייק , כמו שאם תעשה שייק עם קרח יצא לך הרבה יותר טעים עם מאשר בלי קרח שזה אתה אמור לדעת.
ואם אין לך סיבה פעם הבא ("סתם" זה לא סיבה) אל תגיב בבקשה.

החמאת בוטנים זה לא "סתם" (הנימוק המורחב שלך) , אתה צריך להבין שהמטרה פה זה גיינר (כמה שיותר קלוריות יותר יעיל) עכשיו שלא נדבר על זה שחמאת בוטנים מוסיפה מרקם מאוד טעים ונעים לשייק , כמו שאם תעשה שייק עם קרח יצא לך הרבה יותר טעים עם מאשר בלי קרח שזה אתה אמור לדעת.
ואם אין לך סיבה פעם הבא ("סתם" זה לא סיבה) אל תגיב בבקשה.
הכל תלוי במה אתה צריך - לא כמה שיותר קלוריות אלא הסך הכולל של הערכים ליום שבתפריט... אני מאמין שלזה התכוונת.

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי במה אתה צריך - לא כמה שיותר קלוריות אלא הסך הכולל של הערכים ליום שבתפריט... אני מאמין שלזה התכוונת.
כן , אבל הגיינר מותאם לכאלה שלא מצליחים לאכול כמו בני אדם ולכן אין פה מה לחפש איך להוריד קלוריות , במידה וכן הייתי הדבר האחרון שהייתי מוריד זה את החמאת בוטנים כי היא מוסיפה הכי הרבה לשייק מבחינה קלוריות והן מבחינה טעם שלא נדבר על זה שהכי קל לאכול חמאת בוטנים מאשר ש''ש או בננות

לא יודע ... פעם ניסיתי לשים ש"ש ביחד עם השייק בבלנדר ובסוף נשאר קצת גושים של הש"ש וזה גועל נפש

לא יודע ... פעם ניסיתי לשים ש"ש ביחד עם השייק בבלנדר ובסוף נשאר קצת גושים של הש"ש וזה גועל נפש
אני אישית שם את השיבולת שועל לבד בתוך הבלנדר למשך דקה +- מהירות גבוהה עד שהיא נהיית אבקה כזאת , ואז רק שם את שאר המצרכים ומערבב שוב , לא מרגישים אותה בכלל .

אני אישית שם את השיבולת שועל לבד בתוך הבלנדר למשך דקה +- מהירות גבוהה עד שהיא נהיית אבקה כזאת , ואז רק שם את שאר המצרכים ומערבב שוב , לא מרגישים אותה בכלל .
כן אבל בסוף השייק נשאר גוש אבקת שיבול שועל בסוף .. כי זה לא נמס בשייק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית