הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינו שלא עובר אחרי סייקל

DanTheMan1

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
סיימתי סייקל של טסט נקי, במהלך כל הסייקל השתמשתי בפרווירון למנוע ג'ינו, לקראת הסוף בערך בשבוע 8 התחיל לי רגישות בפטמות, לקחתי נולבה וכמובן גם בPCT שילבתי כלומיד, טמוקסי וכוריגון לפי המדריכים פה בנעוץ.

הבעיה שהיום, סיימתי כבר עם כל הPCT והג'ינו לא עבר, יש לי רגישות בפטמה בצד שמאל וכמו גוש כזה.

לא רואים את זה בעין אבל זה מפריע לי.

השאלה מה עושים עכשיו? אם הכל הלך לפי הספר והPCT היה מדוייק ונכון וכנראה שיש לי פשוט רגישות לאסטרוגן..

יש משהו לקחת כרגע?

אחי אם לא רואים את זה זה כנראה לא ג'ינו.
יש תמיד רגישות בפטמות במידה מסוימת (כל אחד והרגישות שלו)
אבל חכה לתשובה מעדי

אם לקחתה חוסם אסטרוגן ועדיין לא עזר כניראה שהמצב לא הפיך. אבל אני לא בעל סמכות או ניסיון סתם מדבר מיתוך היגיון שלי.

סיימתי סייקל של טסט נקי, במהלך כל הסייקל השתמשתי בפרווירון למנוע ג'ינו, לקראת הסוף בערך בשבוע 8 התחיל לי רגישות בפטמות, לקחתי נולבה וכמובן גם בPCT שילבתי כלומיד, טמוקסי וכוריגון לפי המדריכים פה בנעוץ.

הבעיה שהיום, סיימתי כבר עם כל הPCT והג'ינו לא עבר, יש לי רגישות בפטמה בצד שמאל וכמו גוש כזה.

לא רואים את זה בעין אבל זה מפריע לי.

השאלה מה עושים עכשיו? אם הכל הלך לפי הספר והPCT היה מדוייק ונכון וכנראה שיש לי פשוט רגישות לאסטרוגן..

יש משהו לקחת כרגע?

קודם כל, אני לא ידעתי שפרווירון מונע ג'ינו.
דבר שני, תריץ בדיקות דם של רמות פרולקטין, אסטרדיול, TSH, רמות טסט' ותעלה תוצאות.

אם אתה יכול לפרסום תמונה רק של החזה לפני והיום אולי יהיה אפשר להעריך יותר טוב מה קורה.

קודם כל, אני לא ידעתי שפרווירון מונע ג'ינו.
דבר שני, תריץ בדיקות דם של רמות פרולקטין, אסטרדיול, TSH, רמות טסט' ותעלה תוצאות.

אם אתה יכול לפרסום תמונה רק של החזה לפני והיום אולי יהיה אפשר להעריך יותר טוב מה קורה.

הוא אמר שלא רואים את זה ......"לא רואים את זה בעין אבל זה מפריע לי."

פנה לאנדוקרינולוג לבדיקה
רוב הסיכוים שתופנה לבדיקת אולטרה סאונד
אם יתברר כג'ינו - תצטרך לפנות לפלסטיקאי פרטי , עלות בארץ 6-10 אלף ש"ח
אכלת אותה
לא הבנתי למה שילבת בכלל את כל החומרים האלה של שנוגדים אסטרוגן במהלך הסייקל שלך אם זה רק זה היה טסט בלבד
אפילו לא צריך לעשות ניקוי בסייקל של טסט לבד, מניסיון של חודשיים על זה לבד
כנראה שכל התרופות האלה ששילבת הם סופו של דבר מה שהוציאו לך את הבלוטות האלה, ואל תעשו דברים לבד תתיצעו עם בן אדם עם רקע בנושא
ואם אין לכם בן אדם כזה אל תכנסו לנושא הזה בכלל בטח שלא לפי הדרכה של נעוץ בפורום באינטרנט או מסרטונים ביוטיוב

פנה לאנדוקרינולוג לבדיקה
רוב הסיכוים שתופנה לבדיקת אולטרה סאונד
אם יתברר כג'ינו - תצטרך לפנות לפלסטיקאי פרטי , עלות בארץ 6-10 אלף ש"ח
אכלת אותה
לא הבנתי למה שילבת בכלל את כל החומרים האלה של שנוגדים אסטרוגן במהלך הסייקל שלך אם זה רק זה היה טסט בלבד
אפילו לא צריך לעשות ניקוי בסייקל של טסט לב
ד, מניסיון של חודשיים על זה לבד
כנראה שכל התרופות האלה ששילבת הם סופו של דבר מה שהוציאו לך את הבלוטות האלה, ואל תעשו דברים לבד תתיצעו עם בן אדם עם רקע בנושא
ואם אין לכם בן אדם כזה אל תכנסו לנושא הזה בכלל בטח שלא לפי הדרכה של נעוץ בפורום באינטרנט או מסרטונים ביוטיוב

ואתה מדבר שטויות. כי טסט לא מומר לאסטרוגן?

• פותח/ת השרשור
אז ככה קודם כל טסט נקי גם מומר לאסטרוגן וחייב לעשות ניקוי כלומר PCT כדי לא להשתיק את הייצור הטבעי של הטסט וכדי לעזור לגוף להתאושש..

עוד משהו ששכחתי לציין, עשיתי את כל התהליך עם עוד מישהו, הכל בדיוק אותו דבר בדיוק באותו זמן בדיוק אותם חומרים ודברים מאותו אדם ואצלו לא הופיעה התופעה הזאת.

הבנתי שזה כי יש לי רגישות לאסטרוגן.

ואגב לא רואים את זה בעין בכלל.. שאלתי גם אנשים ואין שום דבר מוזר..

זה סתם מפריע לי אישית.

כמה חבר'ה אמרו לי לנסות לקחת רימידקס שהוא גם אנטי אסטרוגן והוא מספח נוזלים.. מה אתם אומרים?

אז ככה קודם כל טסט נקי גם מומר לאסטרוגן וחייב לעשות ניקוי כלומר PCT כדי לא להשתיק את הייצור הטבעי של הטסט וכדי לעזור לגוף להתאושש..

עוד משהו ששכחתי לציין, עשיתי את כל התהליך עם עוד מישהו, הכל בדיוק אותו דבר בדיוק באותו זמן בדיוק אותם חומרים ודברים מאותו אדם ואצלו לא הופיעה התופעה הזאת.

הבנתי שזה כי יש לי רגישות לאסטרוגן.

ואגב לא רואים את זה בעין בכלל.. שאלתי גם אנשים ואין שום דבר מוזר..

זה סתם מפריע לי אישית.

כמה חבר'ה אמרו לי לנסות לקחת רימידקס שהוא גם אנטי אסטרוגן והוא מספח נוזלים.. מה אתם אומרים?

אולי זה סתם רגישות וזה יעבור לך אחרי כמה זמן?

• פותח/ת השרשור
אני מקווה מאד..
בכל מקרה עכשיו למדתי שהגוף שלי רגיש לאסטרוגן ואני אצטרך לקחת משלב מוקדם מאד אנטי אסטרוגן..

אני אעדכן מה קורה עם זה לכאלה שזה גם קרה להם או יקרה להם.
בכל מקרה חשוב לי להדגיש שכל מי שקורא את זה ושוקל לקחת סטרואידים מכל סוג שהוא תקראו את הנעוץ אפשר ללמוד משם המון ואל תתחילו לפני שאתם בטוחים.

אני עשיתי הכל לפי הספר ולפי מדריכים ולא התחלתי עד שלא ידעתי בדיוק מה קורה ובכל זאת צצה בעיה.
לפחות לא רואים את זה..

תודה על התשובות חברייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית